15
okt
Seneste opdatering: 15/10-16 kl. 0835
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

indspilning-i-fuld-skaerm-14-10-2016-211230

Karen Jespersen, som var velfærdsminister og minister for ligestilling fra 23. november 2007 til 7. april 2009, bad Tina Magaard om en undersøgelse af holdninger og praksis blandt unge muslimer.

I 2011 afleverede Magaard to rapporter efter at have foretaget en stribe interviews samt gennemlæst lærebøger fra muslimske friskoler. Begejstringen blandt embedsmændene i Udlændingestyrelsen / Udlændingeservice var mildt sagt behersket. Men på styrelsens hjemmeside oplyses, at rapporterne kan læses ved anvendelse af to links.

Det kan de bare alligevel ikke. Vælgerne, befolkningen skal øjensynligt ikke forstyrres af de interessante oplysninger, Magaard havde høstet under “feltarbejdet”. Teksterne er derfor blevet fremskaffet på anden vis og kan læses her:

Tina Magaard: Religioes-fritidsundervisning, PDF og At være muslimsk kvinde i Danmark, PDF

indspilning-i-fuld-skaerm-14-10-2016-211149

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Muslimer må hives ut av Europa ! har sagt det før og sier det igjen. 🙂

trackback

[…] Det kan de bare alligevel ikke. Vælgerne, befolkningen skal øjensynligt ikke forstyrres af de interessante oplysninger, Magaard havde høstet under “feltarbejdet”. Teksterne er derfor blevet fremskaffet på anden vis og kan læses her. […]

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Det er ikke meget, vi har hørt til Tina Magaard på det sidste. Hun fik sin egen blog på Jyllands-posten i marts 2016, men kort efter blev hendes egen hjemmeside, tinamagaard.dk, hacket af et japansk solbrillefirma.

Jeg ved ikke, om de to ting hænger sammen, men hjemmesiden er helt væk nu, og Tina har ikke blogget siden da.

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  snaphanen

Det tror jeg ikke. Hendes navn er stadig med i pull-down-listen (hvis man klikker “FLERE”), og såvidt jeg kan se, er alle de 25 navne på listen aktive. F.eks. er Rune Kristensen ikke med på listen, men det er Tina altså.

Det er vel næppe heller JP, der har sørget for, at Tinas hjemmeside er blevet hacket af et japansk solbrille-firma.