19
okt
Seneste opdatering: 19/10-16 kl. 0415
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det handler om indvandreres voldtægt i Danmark og i Sverige. I Sverige øgede antallet voldtægter 1378 procent fra 1975 til 2015. Det er flere hundredetusinde svenske kvinder. I et normalt land havde man behandlet det som en national katastrofesituation. I pseudo-feministlandet har man ignoreret det, selv når unge kvinder begik selvmord efter voldtægt. Ingen politiker er blevet draget til ansvar. Endnu.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Preben Møller JacobsenbarfbagChingachgook JensenThe Lying PressMarie Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Preben Møller Jacobsen
Guest
Preben Møller Jacobsen

Formentlig max. 30% af danskerne erkender konsekvensen af igangværende flodbølge af indavlede muslimer, som politikerne har givet fri adgang over vore landegrænser. Disse relative få danskere besidder evnen at kunne perspektivere den sande årsag og påvirkning for Danmark økonomisk og kulturelt allerede nu og i fremtiden. Ingen skal forvente ændringer via retssystemet, vi har ikke tiden til det, der skal planlægges strategier og etableres modstandgruppe (likvideringer) fordelt over land og by i lighed med frihedskæmper under WW2. Men først skal grænserne lukkes for alle muslimer dvs. landgrænserne til Norge Sverige og Tyskland. Dernæst bør interne danske skadekilder islams nyttige idioter… Read more »

The Lying Press
Guest
The Lying Press

De politikere der har lukket, og fortsat lukker, de fremmede fjender ind i Danmark som voldtager, myrder og overfalder danskerne er beskidte landsforrædere – og de der bærer ansvar, skal holdes ansvarlige for disse ondskabsfulde forbrydelser mod det danske folk.

Chingachgook Jensen
Guest
Chingachgook Jensen

Selvtægt er ulovligt.
Så det har jeg hermed ikke opfordret til.

Marie
Guest
Marie

Sådan! Jeg er også rasende. Kan vi lave et fælles søgsmål eller hvordan kan vi holde dem ansvarlige allerede nu. Jeg ser ikke at vi nogensinde når en mål linje som vi skal vente på

barfbag
Guest
barfbag

Det er dog nogle vælgere, der har valgt de værste af disse lands-forræder-politikere. Desværre forbedres KVALITETen af beslutningerne ikke med KVANTITETen af politikere og de flere vælgere. Alexander Boot:How the West was Lost:Prøv at læse https://www.amazon.co.uk/How-West-Lost-Alexander-Boot/dp/1784534609/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=&sr=