21
okt
Seneste opdatering: 22/10-16 kl. 0609
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rigtignok femten år for sent. Som journalist og debattør kunne man måske have forventet en noget rappere reaktionsevne, men sådan er det nu engang. De første er blevet de sidste, som Mattæus siger. “Magten har stillet sig på forbrydernes side. Det er obskønt, at de kalder sig “feminister”, som Julia Caesar sagde forleden i forbindelse med en anden gruppevoldtægt, den på Gotland. Svenske politikere står som de fremmeste enablere og forsvarere for gruppevoldtægter. Sverige har ikke overraskende den dårligste retssikkerhed i Norden på WJP Rule of Law Index 2016.  Der er mange kommentarer, f.eks.

Jag kan säga, att jag har kommit halva vägen, på min färd från Sverige. Har planerat detta sen länge, och håller på att bygga upp ett nätverk lite runt om, så att jag vet att jag hamnar rätt. Island är huvudmålet, men får se vart det slutar. Jag vet bara att HÄR stannar jag INTE.. Asylsökare deltog vid gruppvåldtäkt – får 140.000 i skadestånd


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia
OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Sveriges statsminister “herr” Löfvén kallar sina motståndare för främlingsfientliga, nazister och fascister.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/23/att-satta-etiketter/

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Joakim Lamotte en person som insett vad vi initierade har skrivit om de senaste 10 åren.
Att han med ett vokabulär som inte borde vara gångbart i finrummen är helt klart. Men alla drar sitt strå till stacken för ett bättre samhälle så också Joakim.Att vakna i elfte timman är berömvärt också för de mer trögtänkta. Att fara runtomkring i svenska skolor och predika sina teser inger inget förtroende. Att vara tvåa på bollen är bra men räcker inte långt.Auktoriteter beter sig mer begåvat.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/15/makt-korrumperar/

Tafsa inte på yttrandefriheten
Guest
Tafsa inte på yttrandefriheten
sussebassa
Guest
sussebassa

1 leftis som vågade, og skal reise ifra landet…
Ikke mye å skryte av det der.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Sverige har fået det samfund de har bedt om..!
Hvis kvinderne styrer butikken, går det ud over – kvinderne…

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Det kan godt være at Lamotte er ved at vågne… Men han nævner STADIG ikke etnicitet… Hvis ikke det var så tragisk.. Så er det faktisk “morsomt” at følge “absurt” teatret Sverige…
PS Hvor lang tid tager det at hive en hel befolkning, ud af deres massepsykose..???

River
Guest
River

Kun en formildende omstændigheder, at de fleste har og stadig understøtter eller enabler disse forbrydere. Sverige er verdens sørgeligste land. De havde det hele, men det var ikke nok de måtte også være gode, ja verdens bedste. Mattæus siger ellers at kun een er god. Svenskere ligner i grunden muslimer på den måde, de tror de er supermennesker.