22
okt
Seneste opdatering: 22/10-16 kl. 1442
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bare siden Bataclan i november 2015, på mindre end et år, har 273 franskmænd mistet livet på grund af disse politikere, og 805 er sårede. En del er sikkert invaliderede. “De accepterede islams kolonisering af Frankrig,” siger Philippe de Villiers i sin nye bog Les cloches sonneront-elles encore demain? (Ringer klokkerne stadig morgen?)

Bogen er særdeles omdebatteret fransk presse. Han sidder nu i EU parlamentet efter en lang karriere i fransk politik. Han mener, alle vil rotte sig sammen for at forhindre Marine Le Pen i at blive præsident næste år. Det er ligesom i Sverige. Politikerne har været en katastrofe, men at det ligefrem skal koste dem magten, det er de ikke indstillet på.

Dan Park – Gatuprovokatören

Da Dan Park var omdiskuteret i Danmark sidste år, slog det mig hvor mange der skulle mene noget om ham uden at have de ringeste forudsætninger for det. Man skal nemlig kende de svenske begivenheder, han refererer til. Man kan være en nok så god billedaflæser, uden det kendskab forstår man ikke en lyd af billederne. Jeg er blevet meget kræsen med opinion, det meste springer jeg over. “Opinions are like assholes…everyone has one” siger Clint Eastwood. Måske især røvhuller har det, siger jeg.

Dan Park – Gatuprovokatören from Henrik Evertsson on Vimeo.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
3 years ago

«Il faut dire la vérité, la plupart des migrants de la jungle de Calais ne sont pas des réfugiés»

Man må si sannheten, de aller fleste fra “jungelen” i Calais er ikke flyktninger

http://www.lefigaro.fr/vox/politique/2016/10/24/31001-20161024ARTFIG00126-il-faut-dire-la-verite-les-migrants-de-la-jungle-de-calais-ne-sont-pas-des-refugies.php

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago

De som har forvandlet Sverige (og andre samfunn) på denne måten i løpet av noen korte ti-år, fortjener ikke benevnelsen siviliserte. Vanskelig å fatte at dette er virkelighet!

Marten Gantelius
3 years ago

Synpunkt på intervjun med de Villier – 8.50 minuter in i den. Om muslimer lever efter och respekterar traditionella franska värderingar är de inga muslimer utan avfällingar som när som helst riskerar att få sina huvuden avskiljda från kroppen. Islam och tillhörande sharialagar är inte bara “incompatibles” utan direkt olagliga enligt alla västerländska länders lagstiftning. Den enda lösningen är att bannlysa islam och ta det oundvikliga inbördeskriget NU medan vi fortfarande är i majoritet. Tyvärr är jag osäker på vem polis och militär kommer att skjuta på.

jasminum
jasminum
3 years ago

Var det de Villier som sa dette? I så fall veldig bra. Takk for gjengivelsen.

Marten Gantelius
3 years ago
Reply to  jasminum

Nej, jasminum, tyvärr var det jag som sade det. Men tack för berömet.

jasminum
jasminum
3 years ago

😉 God kommentar til intervjuet; jeg skulle forstått at det hele var som du jo sier i utgangspunktet ditt synpunkt. Selve intervjuet fór som et hurtigtog forbi mine øyne, og ører; ikke minst grunnet den fektende mitraljøsen av en intervjuer. Takk, nå får det en bedret mening din kommentar. Den utfyller Villiers utspill.

Jeg er redd for at løpet er lagt. Våre myndigheter har annen lojalitet.
Villier sier at “Le Penn vil overkjøres ved at andre partier slår seg sammen mot henne”. MEN, vi borgere kan utgjøre en forskjell – om der nå blir valg. Tenk det…. men vi sover…

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
3 years ago

OT: VIKTIGT JUST NU, DET KAN BLI KRIG NÄR SOM HELST NU, TURKIET & NATO INVADERAR SYRIEN OCH RUSSLANDS RED LINE! Sprid https://www.youtube.com/watch?v=oWhmD75N9j4
OBAMA LIGGER BAKOM ANTAGLIGEN!
PK MEDIA RAPPORTERAR INGET OM DETTA I HELA VÄRLDEN! DE VILL INTE VI SKA VETA VAD SOM HÄNDER!

jasminum
jasminum
3 years ago

Kilde takk!

jasminum
jasminum
3 years ago

Hollande og Sarkozy: Javisst har de blod på sine hender. Det er IKKE til å komme ifra. Rest in Peace alle som ble deres offer. Tenk at noen låner vår stemme, de av oss som skjønner vannviddet det hele har utviklet seg til, og utbasunerer sannheten. Her bidrar til og med en EU-politiker. Takker. Mange slike bøker skulle komme ut. IKKE fordi de vil utgjøre en forskjell overfor dem som synes å lykkes med å ødelegge Europa (tatt i betraktning alle årene de har nydt godt av sitt, BEVISSTE hemmelighold overfor nasjonalstaters befolkning, men FORDI de samme ikke skal slippe… Read more »

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
3 years ago

SE DETTA! SVERIGE ÄR SLUT!
https://www.youtube.com/watch?v=u36QSCB3m_o

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Diskuteras på facebook friatider.se
Ja, bare Afghanere..hvor er leftisene…for kaldt for de…
Stor enighet om Ut av Sverige, bygg opp landet sitt..lyxoppholdet er øver..børja jobba…og lignende
Så får vi se hva migverket våger gjøre…kommer til å bli et helsikes bråk..

jasminum
jasminum
3 years ago

De truer, ikke rart. Dette er folk som er ødelagt av krig gjennom alt for mange år. Takket være Sovjet-unionen tidligere. Deretter bandittene i US, med Pentagon og CIA som krigsverktøy. Millioner av drepte betyr ingen ting for dem. Målet helliger midlet; og målet er NWO. Nordiske regjeringer jobber for det samme. De følger en djevelsk sekt/organisasjon. Den blir vår skjebne….

invernes
invernes
3 years ago

“Hollande og Sarkozy har blod på hænderne” for ikke å snakke om den svenske statsministeren ! den verste diktator siden Stalin levde, og endatil folkevalgt ?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  invernes

Du har helt rett…
Vi trenger ikke å gå lengre enn til Sverige, vårt naboland…
Noen mennesker, de med makt takler ikke det, og blir da maktsjuke/stormannsgale/psykopater..(diagnoser innen psykiatrien)..historien er full av slike ledere.
Det blir påstått at Løfven ikke var slik i begynnelsen, men har altså utviklet sitt maktbegjær.
..også sies det at sossene Vet/forstår at taper de valet i 2018 og SD blir sterkt vil de aldri ha sjansen til å komme tilbake…derfor satses alle kort nå.

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
3 years ago

BRA DAN PARK FORTSÄTT ATT PROVOCERA PK FOLKET! VI BEHÖVER FLERA SOM DIG!

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Kjøpte 2 malerier før han ble ført bort av polisen i Malmø, så jeg støtter hans politiske kunst..
Når ikke engang politisk satire blir lovlig…hm…naziene brente også kunst og bøker..

jasminum
jasminum
3 years ago

VILLET UTVIKLING AV FINANS-AKROBATER: I dag utgjør muslimer 20% av europas befolkning; Ref. lenken herunder, artikkel nr. 4/4, som tar for seg oligarkene Rothchild & Co., sin initierte Fabian-bevegelse/nettverket ( grunnlagt) i 1884). Dette nettverket er brikke i arbeidet for oppfyllelsen av målet EURABIA; samtidig som det er et verktøy i arbeidet for en united verden hvor vestlig finansdominans via sosialismens fremme skal komme til. Globalisme (NWO) we know! Alle studenter som har vært innom London School of Economic har kjennskap til “Fabianismen”. Tenk dere eks. 70 tallets “økonomer, samt deres etterkommere på feltet , som skulle ha bidratt til… Read more »

Oliver Langeland
Oliver Langeland
3 years ago
Reply to  jasminum

John Birch Society on the Illuminati and the New World Order.
(A presentation on the New World Order Conspiracy 1996 by John F. McManus.)

https://www.youtube.com/watch?v=TCtkDaSg2-U

jasminum
jasminum
3 years ago

Oh my, nok en gang. Takk til deg. Jeg er overbevist om at dette ikke blir sett av mange nok. Det fører til succe for disse djevlene som står bak. De kommer til å lykkes i deres forsett om å la FN (etablert i denne hensikt) være deres ansikt utad som VERDENS NYE REGJERING. NWO. Men fortsatt er de ikke i mål, eller er de det – er alt det resterende også et spill? Midøsten, Russland – er disse enige. Om ikke; er dette ukjent for dem. Jeg kjenner stort sett bare til norske politikere, derfor: Norges Jens Stoltenberg (nå… Read more »

haugianer
haugianer
3 years ago

JBS—-en .loonie sekt av stakkarslige.

selma
selma
3 years ago
Reply to  jasminum

Flott, Jasminum !
Jeg håper du sender mailen din til politikere i alle partier.
Norges kronprins Håkon har også vært elev ved London School of Economics.

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  selma

hm. mente du kommentaren? hm. igjen: Kanskje jeg skulle gjøre det (?). På tide å uroe dem en smule..

selma
selma
3 years ago
Reply to  jasminum

Ja, det var den jeg mente, om du omskriver etter behag, eller som den er.. Jeg vil nevne at i fjor på denne tiden, sendte jeg en mail til Erna Solberg, ganske omfattende en, der jeg ikke la fingrene i mellom for å uttrykke min ,mening. om innv. politikken. Like før jul hadde Aftp. et innlegg med utdrag fra div. henvendelser Erna hadde fått. Alt med et skjær av fordømmelse over seg. Mitt brev, der setn. var tatt ut av sammenhengen var også der. Selvsagt anonymisert. Det er nok bare noe man må regne med, slik forholdene nå engang er… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Ja, slik er det.. helt enig…for de som våger å erkjenne virkelighetens Europa. Løfven har i disse dager reist til arabverdenen for å sleike sheikene oppover ryggen, etter at utenriksnministeren tidligere har sagt at de er et diktatur..få de til å støtte svensk næringsliv. Løfven prøver nå på alle måter å få målingene opp… Han gir nå hus, mat og førerkort til de IS terroristene i Sverige, …svenskene ikke dreper der nede… vi snakker om virkelig dobbelkommunikasjon/klart schizoide trekk..faktisk ganske ekstremt. Dette blir da kommentert i resten av verden også.. friatider.se avpixlat.se Sverige er nå et land mange andre nå… Read more »

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  sussebassa

Om sosialister som ham ikke blott har kjøpt både Eurabia-teorien, for ikke å snakke om NWO.

Vi (Europas befolkning) ER ofret på finansfyrstene alter. Og det takket være løgn og bedrag fra sosiopatenes, eh… jeg mener sosialistenes drøm om “allahs lika värde” – tolkningsmuligheter her.

Ref. peterkrabbe sine eminente artikler.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  jasminum

Tja,..Engelskmennene valgte jo å gå Ut av EU…modig gjort, men kanskje flere følger etter..iallef fikk det EU`s grunnsteiner til å vakle, og vakler fremdeles…lite jordskjelv faktisk…som lett kan bli større.

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg undrer meg på hvor mange av UK sine politikere som er for NWO i dag. Og jeg undrer meg også på om UK, med sine oligarker og støttene kongehus er i, og vil kunne få ha en særstilling om/når NWO via verdens ene-(stående) regjering representert ved FN ser dagens lys. Men først skal mang en krig traumatisere oss alle, fra nord til sør, fra vest til øst. Aha, Erna Solberg (norges nåværende statsminister). Hun ser nok fram til regjeringsposisjon der i FN når NWO ser dagens lys, eller kanskje det blir hennes arv til neste generasjon.. Kall meg en… Read more »

haugianer
haugianer
3 years ago
Reply to  jasminum

nwo…i Deres fantasi,jasminum….dens “planer,onde,” er conjecture i en tapers mind.

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  haugianer

Publisert 10. oktober 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=7QivYglT2K8

p.s. jeg har sluttet å la meg manipulerer av globalistenes hersketeknikker, bl.a. den av CIA-plantede “konspirasjons-teori(er)”.

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  jasminum

Presentasjonen er fasinerende god. Skremmende, dessverre samtidig. Jeg vil også si at den krever en innsats på nettet, det handler om å få kunnskaper som tilsammen gir et forståelig bilde av hva som skjer, hva vi er utsatt for. Livet KAN være en dans på roser, men det er ikke det eneste som kan vederfares oss. Pure evil kan vi også møte på. .