25
okt
Seneste opdatering: 25/10-16 kl. 2009
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se ogsĂ„ Stefan Molyneux What Pisses Me Off About Hillary Clinton’s Support.

Svenske tilstander

Norge ser med skrĂŠk pĂ„ udviklingen i Sverige. De er i Ăžjeblikket ved at kameraovervĂ„ge alle grĂŠnseovergange til Sverige. Svensk kriminalstatistik BRÅ pĂ„stĂ„r, der kun er 90 mord i Sverige om Ă„ret. Der er i al fald 160, men ingen journalist har gravet i den Ă„benlyse lĂžgn andre end Elisabeth Höglund, og hun er pensioneret og skriver kun pÄ sin blog nu. Enhver kan selv efterprĂžve BRÅ’s trovĂŠrdighed.

I Sverige har det i Är vÊrt mellom 12 og 15 drap per mÄned. Til sammen 121 drap sÄ langt i Är (til og med september). Om det fortsetter slik de siste tre mÄnedene, har antallet drap i Sverige Þkt med over 80 prosent i lÞpet av bare to Är. Og det med en befolkningsÞkning pÄ under fire prosent.

Sverige ligger altsÄ an til Ä fÄ rundt 160 drap i Är, i 2015 var det 115 og i 2014 var antallet drap 87. Norge hadde til sammenligning 23 drap i 2015, det laveste antallet pÄ 44 Är. Sverige fÄr i Är nÊrmere syv ganger sÄ mange drap som i Norge, og det med bare dobbelt sÄ mange innbyggere.

De omfattende innvandringsproblemene Sverige nÄ stÄr overfor, har Ä gjÞre med at landet har mottatt mange ganger sÄ mange mennesker landet er i stand til Ä ta imot og integrere pÄ noe som helst fornuftig vis.

Mye tyder pÄ den utfordrende situasjonen i Sverige ikke lenger lar seg feie under teppet. Sverigedemokratene er et parti det er lett Ä mislike, men det er nÄ i ferd med Ä bli det stÞrste politiske partiet i Sverige. Stemningen har Äpenbart snudd. Dagbladet.no Svenske tilstander

For at illustrere, at dette vil blive vÊrre og vÊrre, sÄ venter Sverige at modtage 319.000 familiesammenfÞrte de nÊste tre Är (!)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago

BetrÀffande svenska tillstÄnd vill jag bara pÄpeka att de antalet mord som sker Ärligen i landet inte skall jÀmföras Är frÄn Är utan man bör gÄ tillbaka till 1975, i det att dÄ blir det svÄrare att trixa med trender.
Trots att traumavÄrden i Sverige Àr fantastiskt mycket bÀttre i dag, sÄ har brottsligheten exploderat, ocksÄ nÀr det gÀller vÀrsta formen av dÄd.
Inget BRÅ eller deras machiavelliska uppdragsgivare gĂ€rna vill upplysa oss om.
Den svenska verkligheten Àr grumliga vatten, dÀrmed ocksÄ det enda vi kan fiska i.

Krister Nyström
Krister Nyström
4 years ago

Pat Condell is tha king 🙂

torstein
torstein
4 years ago

“Norge ser med skrĂŠk pĂ„ utviklingen i Sverige”, det stemmer ikke, vĂ„rt ennĂ„ potente oljefond strutter av potens, selv om det er tĂžmt med den innvandringshastighet vi bivĂ„ner hver dag.
VĂ„r statsminister Ena Solberg har hentet en ny kvote “flyktninger” pĂ„ beskjed fra Merkel/Eu for Ă„ fordele alle nye tilstrĂžmmende kvinner, barn, syke, eldre, etc 700 kvoterte uten parlamentarisk vedtak og ingen protesterer
godheten og nestekjĂŠrlighetens navn.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  torstein

SĂ„ du tror pkregjering/sosialdemokraterne blir noe bedre…mindre spantable ifht Ă„ ta inn flere innvandrere..dermed enda stĂžrre kostnader..og voldtekter mord mm…
Og hvem blir statsminister mener du ..
Ser jo StĂžre er ute og bruser med fjĂžra..

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  sussebassa

Selv kan jeg ikke fordra hverken hÞyre-flesket eller venstre-flesket. HÞyre er ikke lenger noe konservativt hÞyreparti, men snarere nyliberalt og globalist-elitistisk. Og Frp skuffer ogsÄ. Ingen gode alternativer igjen. Dessuten tviler jeg sterkt pÄ at noe kan oppnÄs innenfor det eksisterende politiske system.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

En glimrende artikel om Amerika’s valg: forfatteren opsummerer dilemmaet med denne metafor:

2016 is the Flight 93 election: charge the cockpit or you die. You may die anyway. You—or the leader of your party—may make it into the cockpit and not know how to fly or land the plane. There are no guarantees. Except one: if you don’t try, death is certain.

http://www.claremont.org/crb/basicpage/the-flight-93-election/

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Jeg tror Trump vinner; fordi ham mÄ vinne. For en mulig framtid for oss alle sammen.

Pluto
Pluto
4 years ago

HĂžr, HĂžr! PAT CONDELL forteller den usminkede sannhet om hva det amerikanske valget vitterlig dreier seg om; En fortsatt verdensĂždeleggende globalisme av grenselĂžs galskap med den kriminelle Hillary Clinton som USA neste president, eller at Folket tar makten tilbake gjennom en Folkelig Seier for Donald Trump som USA sin neste president. – Aldri fĂžr siden 1945 har et amerikansk presidentvalg vĂŠrt sĂ„ avgjĂžrende viktig for oss alle! – Valget den 8. november blir grusomt spennende!

TRUMP 2016

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Pluto

Trump er aller siste sjanse. Ellers er det LIGHTS OUT for USA. Men sannsynligvis er det allerede for sent. Jeg er ikke pessimist, bare realist.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Helt enig med Condell`s analyse om at Europas IkkePK folk vil fÄ det bedre med Trump..
Har da hejet pÄ han i flere innlegg, og tror ogsÄ han vinner valet.
Svenske aviser, sjelvklart henger han ut for en skitt, mm o.l….som de pk De er..som forventet.
Ved at England gikk Ut av Eu , og forhĂ„pentligvis Trump blir president i USA endrer verdensbildet seg…til det bedre for oss ikkePK.
Trump blir USA`s neste president…

invernes
invernes
4 years ago

Pat Condell er en friskt pust i det syke Vest Europa.