26
okt
Seneste opdatering: 29/10-16 kl. 1551
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The liberal basketcase, Sweden.” Paul Joseph Watson med Arg Blatte (Angry Foreigner) Hans historie om julebelysningen, er en ikke-historie.

Stadier i ‘svejserens’ liv

cvoy6n4xyaafvky

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Den socialdemokratiska regeringen slösar med skattebetalarnas medel
En oförsvarbar kostsam immigration
Ger hjÀlp Är suspekta regimer i hela vÀrlden.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/27/kan-de-hushalla-med-vara-pengar/

Alla ministrars resor ska granskas efter att en statssekreterare gjort flygresor som kostat 800 000 under tvÄ Ärs tid dÄ ofta i business class.
http://www.svt.se/nyheter/regeringen-alla-ministrars-resor-ska-granskas

MonaBriss.
MonaBriss.
4 years ago

Jag Ă€r SnaphanenlĂ€sare sedan “urminnes” tider, men har inte kommenterat hĂ€r. Hittade en artikeln i dag pĂ„ min lokalblogg Toralf Alfsson i Kalmar, som jag anser behöver spridas vidare till andra alternativa medier. Det man lĂ€ser om dĂ€r Ă€r nĂ„got av det vidrigaste som förekommer i massinvandringens spĂ„r, och som helt mörkas, utan en enda tanke pĂ„ konsekvenserna det kan fĂ„. HĂ€r kan ett helt lokalsamhĂ€lle drabbas enormt i förlĂ€ngningen. Personliga lidanden och kostnader kan bli helt oöverskĂ„dliga. BetĂ€nk ocksĂ„ att dessa sk. e-kommande barn gĂ„r i skolklasser med vĂ„ra minderĂ„riga svenska barn. Detta Ă€r rĂ€tt och slĂ€tt brott mot… Read more »

MonaBriss.
MonaBriss.
4 years ago
Reply to  snaphanen

Tack Snaphanen, och tack för en fantastiskt lÀrorik och informativ blogg.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago
Reply to  MonaBriss.

Den hÀr nyheten fick min sambo och jag reda pÄ av en person redan i juli av en bekant till han som drabbats. Vi skrev redan dÄ om det pÄ vÄr blogg Ulsans. Men sedan tog det fart nÀr Barometern tig upp det ytterligare en gÄng dÄ med mer information, dÄ spred det sig raskt. Första gÄngen Barometern tog upp det nÀmndes inget om att politiker och tjÀnstemÀnnen i kommunen ville tysta ned det hela. Att Thoralf nu tar upp det och sprider det vidare gör oss alla nöjda.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/07/20/epidemi/

HÀr Àr en kompletterande bloggartikel frÄn 12 oktober
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/12/morkar-myndigheterna-om-tbc/

MonaBriss.
MonaBriss.
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Tack för detta. Ja det Ă€r ju tydligt att det rör sig om samma fall och att alla ansvariga har försökt mörka. Det Ă€r en skandal utan dess like och att man inte har testat skolbarn som har gĂ„tt i samma klass Ă€r ett bevis för att dessa imbeciller inte har en aning om hur allvarlig en situation som denna kan bli. Vi har ju haft massor med sĂ„dana hĂ€r fall under hela 2000-talet men det mesta har media tystat ner. MĂ„nga svenska förskolebarn och lĂ€rare har drabbats och mĂ„tt Ă€ta mediciner i flera Ă„r. KĂ€nner sjĂ€lv en kvinnlig rektor… Read more »

Oxis
Oxis
4 years ago
Reply to  MonaBriss.

Jag har lĂ€nge upprörts över att mĂ€nniskor slĂ€pps in i landet och vidare ut i bygderna utan vidare hĂ€lsoundersökning. Antagligen anses en sĂ„dan rasistiskt! NĂ€r alla flyktingar kom till Sverige under och efter 2dra vĂ€rldskriget avlusades de, lĂ€karundersöktes de och TBC-undersöktes sĂ„ fort som möjligt. Allt för att hindra spridning av oönskade sjukdomar som man genom samhĂ€lleliga insatser var pĂ„ vĂ€g att fĂ„ kontroll över. I alla fall upp till 10-Ă„rsĂ„ldern (jag Ă€r född i mitten av 40-talet) var skĂ€rmbildskontroller i skolan Ă„terkommande. Nu verkar de som styr och “tĂ€nker” ha tappat all sans och förnuft. SĂ€rskilt med tanke pĂ„… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

FrÄgan Àr om det gÄr att rÀdda Norden för svenskarnas dumhet. Ju mer media globaliseras desto större pÄverkan fÄr globalisterna. Man börjar med reklamen sÀtter dit sÄnt som pÄverkar mÀnniskor. Allt ifrÄn Äsnor, hundar och hÀstar som har ett helvete. Sen gÄr det till barn frÄn fattig lÀnder. SÄ manipulerar man mÀnniskor och vÀnjer dom att vi har det vÀldigt bra hÀr uppe i mörka Norden. Och vi kan fÄ bort vÀrldsfattigdomen genom att göra oss fattiga.

invernes
invernes
4 years ago

OT her kan dere lese om hvordan IS behandler kristne i Syria . En kristen kvinne forteller en historie om hva som skjedde da IS fĂžrst kom inn i Syria pĂ„ et bakeri , de tok omlag 250 barn til fange og begynte og putte dem oppi en industriell skala elting maskin. Hun beskriver hvordan disse kristne barna ble knust som deig oppi den , de ansatte ble brent levende i en bakeri ovn i forkant. Hun nevner ogsĂ„ at IS kastet barn nedifra balkonger for og skremme unna sikkerhetstyrker som forsĂžkte og intervenere. Dette er hva kristne i midt… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Vi kommer til at nyde frugterne af venstreflĂžjens politik i mange Ă„r frem..!
Husk nu at sige det hver gang. VenstreflĂžjens politik..! I mange Ă„r frem..!

stubb
stubb
4 years ago

Sverige er en advarsel til alle nordiske landene.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

En stor del av svenska invandrare har försörjningsstöd. Det innebÀr att svenska skattebetalare stÄr för det som Àr nödvÀndigt för deras uppehÀlle och mycket mer som t ex gratis svenskaundervisning (SFI.kurser)
ÄndĂ„ krĂ€ver de mer och vill ha betalt extra nĂ€r de erhĂ„ller praktikplatser.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/26/arbetar-de-gratis/