3
nov
Seneste opdatering: 3/11-16 kl. 2041
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg hader som bekendt valgkampe, og især dem, der varer et år. Det er den helt store lyve-tid nu, og opinionsmålingerne peger vildere og vildere i hver retning. Polltracker, der er et gennemsnit af dem, siger ganske vist, at Clinton fører, men den tror jeg heller ikke på.

Demokraterne har importeret omkring 40 millioner af vælgere siden the Immigration and Nationality Act i 1965, så Clinton kan meget vel vinde. Mange står til at blive tiltalt med hende, omtrent som i Watergate hvor 48 kom med i retten. Det bliver et mareridt for U.S.A. med et års regeringskrise. Hør Gingrich.

Kvinderne er problemet

Når det kommer til national selvopholdelse og konservatisme, er kvinderne det helt store enkeltproblem. Skarpt vinklet kunne det hedde: Det er dem, der forråder deres land, deres døtre, deres sønner og sig selv. Man kunne sige, “kvinderne plantede islam”, og vi vil ligesom f.eks. Libanon aldrig rigtig komme os over den tilføjede skade. “Ikke alle” er jeg vel nødt til at tilføje, for ikke at havne i en 266 b sag, og ikke dem, jeg omgås.

indspilning-i-fuld-skaerm-03-11-2016-195720

Svensk white flight

I anledning af skuddrabet på Quendrim Bajramaj på Annelundsgatan i Malmø i går aftes (hans bror blev skudt i Malmø sidste år, og nej, det var ikke dobbeltdrabet i mandags) , skriver en anonym svensker på et debatforum om svenskeres flugt fra Malmø, der har pågået i mindst tyve år:

Ja alla med pengar flyr ju malmö. Vet hur många som helst som flyttat ut för att det inte går att bo där. Det är fruktansvärtDet räcker inte längre att invagga sig en falsk trygghet genom att man intalar sig med att man bor på rätt sida av vägen, i den lugnare delen av området, eller i det andra kvarteret mm.

“White flight” med flytt ut från städerna har redan börjat där överklassen tar täten. Alla våra större städer känns numera otrygga och är ingen lämplig miljö för vare sig barn eller vuxna. Det som börjat nu är en helt ny nivå av våld. Det räcker med att man är släkt med någon där till och med barn slaktas på våra gator. Gängkrig räcker inte lför att beskriva detta utan nu handlar det om ren terrorism!

De som utför attentaten skyr inga medel utan kan döda dig bara för att du råkar befinna dig på platsen och därmed kan ge ordningsmakten ett vittnesmål.En ordningsmakt som inte längre förmår upprätthålla knappt någon form av ordning eller lösa några grova brott. De som bär det yttersta ansvaret för denna katastrofala utveckling är våra politiker.De om några måste ställas till svars för detta vansinne!

White flight er rigtig nok værre i Sverige, men det findes i hele Europa. Vi bliver etnisk udrenset af vore politikere, men vi stemmer skam på dem: White Flight: Number of Families Halve in Some Areas as Academics Urge Ethnic Brits to Stay in Urban Areas

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
wasan T
wasan T
3 years ago

For alle som har hatt matematikk på ungdomskolen ser vel at plakaten ikke kan stemme med virkeligheten. Selvsagt skjønner ikke en journalist det.

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
3 years ago

Har själv flyttat från min hemstad Malmö! Kommer ihåg NP Möller på Möllan! Ja den tiden är förbi! Nu är det bara skit i Malmö! Hela Sverige kommer att bli som Malmö!

Maja Dacke
Maja Dacke
3 years ago

Också jag flyttade från Malmö där jag bott största delen av mitt (långa) liv. Men jag tillhör ingen överklass eller är förmögen – jag var bara tvungen att lämna stan där jag vantrivdes alltmer. Malmö började förändras redan på 80-talet så att det märktes, och jag började planera utflytt trots jobb, vänner och allt sånt. (Barnen redan utflyttade.) Till sist gick det inte längre att vara kvar. Inget uteliv på kvällar, alltid ögon i nacken, alltid på vakt … Men det senare har följt med mig trots lugnet i den nya staden. Kanske bra förresten, för man vet ju inte… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
3 years ago

“…Jeg hader som bekendt valgkampe…” Dette valg har i høj grad været værd at følge… Det har været et års opgør med politisk korrekthed, et opgør hvor “udskamning” af “rascister, nazister, fascister ect ect….. ikke længere har nogen effekt og ordene har mistet deres mening.. Det er ligeledes et valg hvor MSM har slået sit sidste søm i deres egen kiste.. Og vist at (som de danske og svenske) har mistet ALT troværdighed… Det har været et valg, hvor medie/nyheder/information er rykket til sociale medier og har betydet at Trumps valgbudget har været minimalt… Og højrefløjen har domineret og været… Read more »

Jens Janssen
Jens Janssen
3 years ago
Reply to  Hestehandleren

…og vi vil se at kommende valgkamper i Europa vil endre karakter også.

Hestehandleren
Hestehandleren
3 years ago
Reply to  Jens Janssen

Netop… Det er legaliteten i at forsvare nationalstaten.. Der vender tilbage… OG TAK FOR DET

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
3 years ago

“Demokraterne har importeret millioner af vælgere i årtier…”

Og republikanerne har givet dem amnesti-borgerskab i årtier og øget og øget og øget den legale indvandring fra hele verden. Og som alle liberale globalister har de hadet den reelt totalt u-republikanske Trump fra dag et. Taber Trump er republikanerne tilbage på masseindvandringssporet øjeblikkeligt.

USA er færdig som nation, Trump eller ikke Trump. Spørgsmålet er bare hvor blødt de kan nødlande skuden.

Det samme gælder selvfølgelig os.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Plidder-pladder. Tvaert imod tror jeg at muhammedanerne er en velsignelse for Danmark: om ti aar er der ikke noget, der hedder velfaerdsstat, stoerstedelen af den nuvaerende politiko-mediale elite vil leve i skjul, og alle der erklaerer sig til venstre for Nye Borgerlige vil faa deres boern mobbet i skolen, termen ‘socialist’ vil vaere mere belastet end ‘stalinist’, og muhammedanerne vil tage hjem i hundredetusindvis.

Det er altid moerkest lige foer daggry.

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Pladder-plidder. USA er under alle omstændigheder en utopisk konstruktion hvor tom overfladisk forfatningspatriotisme skal holde sammen på stærkt uensartede befolkninger (europæere, afrikanere, hispanics). Tiden er løbet fra dens slags mastodonter på lerfødder. Ihukom gerne Sovjet.

En lille nation som Danmark har langt bedre kort på hånden, man kan hurtigere vende skuden. Mens EU, en pseudo-amerikansk konstruktion, er lige så færdig som originalen på den anden side af Atlanten.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Pludder-sludder!

Det er utvivlsomt, at USA gaar en svaer tid i moede, men nu du naevner Sovjet, saa se hvad det affoedte: et genfoedt Rusland hvor kristendommen og nationalismen staar staerkere end i noget andet, hvidt land. USA vil snart ihukomme, at de er et europaeisk land.

En lille nation som Danmark har langt bedre kort på hånden, man kan hurtigere vende skuden.

Og ikke nok med det: Danmark er muligvis den etnisk og kulturelt mest homogene nationalstat i verden – vi har ALLE kort paa haanden.

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Den russiske føderation er bare laaaangt fra nogen russisk nationalstat, men en republikansk videreførelse af det gamle russiske imperium. Og i dette halvvejs-imperium står russerne med en støt voksende tyrkisk-kaukasisk muslimsk befolkning, som masseudvandrer/indvandrer til det russiske kerneland omkring Moskva.

Den kære zar/præsident Putin og hans magtbase sidder overskrævs på en tikkende bombe og måtte da også for relativt nyligt åbne en såkaldt “katedral-moske” i Moskva. Ingen ringere end kalif Erdogan var med til indvielsen.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Den russiske føderation er bare laaaangt fra nogen russisk nationalstat. Det sagde jeg heller ikke. Jeg sagde at nationalismen og kristendommen har faaet en gevaldig revival, noget der i oevrigt ogsaa gaelder samtlige de gamle Warsawapagtlande. Jeg er saadan set enig i det meste af det du skriver, men jeg blev triggered af den defaitistiske tone paa isaer Danmarks vegne i dit foerste indlaeg. Vi er stadig 90% danskere i Danmark, og naar vi faar en regering der rent faktisk er paa vores side, vil det vaere slut med at gaa rundt og spille fransk klovn i en burka eller… Read more »

torstein
torstein
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Jeg husker med vemod tilbake til Hovedbanegaarden i København sommeren 1962, et lunt og stille sted med rød teglsten i gulv og vegger, da jeg som ung gikk av toget fra Oslo en tidlig morgen, det var kaffe, kaker, røde pølser og aviser å få tak i overalt i lokalet, ledige benker å sette seg ned, og stille vennlige danskere som hilste da de vandret forbi….

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Anbefaler anthropocene idag 3-4 november. Kommentarfeltene likeså.

River
River
3 years ago

Har bemærket at de sidste 3 dage er DR og TV2 begyndt at rapportere at Trump er på omgangshøjde med Clinton. Det vil også være katastrofalt at opdage det på valgdagen og få en ny brexit.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x