9
nov
Seneste opdatering: 9/11-16 kl. 1742
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

indspilning-i-fuld-skaerm-09-11-2016-083142

Som Michael Moore sagde. Jeg troede indtil kl 02 i nat ikke på en Trump- sejr, ligesom Brexit var en stor overraskelse indtil allersidste øjeblik. Sandt at sige er det nok så meget et nederlag for Clinton, som en sejr for ham. Havde demokraterne opstillet en anden, kunne de sikkert nemt have vundet. Clinton slog nærmest sig selv på sine gerninger, masseindvandringen, mailserveren og lidt hjælp fra Wikileaks. Trump slog næsten samtlige medier, hvilket er en bedrift så stor, at man hører amerikanske journalister kalde ham “en trussel imod demokratiet.” Journalister bryder sig virkelig ikke om at blive mindet om, at deres kampagnevirksomhed kan være så betydningsløs. Det var en sejr for demokratiet, og – jeg vover at bruge ordet en enkelt gang – anstændigheden.

Pat Condell sagde, at den største fornøjelse med Brexit, var at se The Guardians forside næste dag. Jeg hører SR Ekot’s direktesending kun for at nyde de deprimerede maddammer (af en eller anden grund. er der næsten ingen mænd ved mikrofonerne.) Alene Löfven og Wallstrøm er jo til at blive i hysterisk godt humør af. Og Politiken, Information og DR og alle disse forstå-sig-påere, der systematisk har ignoreret at beviserne på Clintons pilrådne karakter har hobet sig op, senest med de inkriminerende Wikileaks. Jeg lykønsker mine amerikanske venner, mest fordi de slap for den viderværdige bedrager og pengepuger Clinton.

Pressen forregnede sig, blamerede sig og forlod enhver fair rapportering, meningsmålingere var manipulerede eller rene ‘ønskemålinger’, demokraterne forregnede sig da de overhovedet opstillede den forhadte Clinton. Først Brexit, så Trump, og så Danmark og helst flere lande ud af EU. Vesten slår tilbage mod globalister, socialister og de snakkende klasser. Lad det blive i Tyskland, Holland og Frankrig næste gang. – Min hemmelige last, Katie Hopkins. En bedstemor med slag i:

indspilning-i-fuld-skaerm-09-11-2016-153539

 Trump seizes clear advantage with series of battleground wins.  Fox Live her. – Så skete det igen: Den etablerede elite blev væltet over ende af et folkeligt oprør – Donald Trump bliver USA’s næste præsident. Christian Egander Skov: Derfor vandt Trump.

Deja-vu

15027746_908321269301155_8817847714748828321_n

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago
River
River
3 years ago

Har haft den store fornøjelse at kunne tale den almindelige viden imod i familien i et lille års tid ved at påstå at det ikke ville undre undertegnede at det blev brexit og senere Trump. Egentlig har mine korrekte forudsigelser været en blanding af håb og had til propagandaen og løgnene.

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Fantastisk..!
Egentligt vil man bare slappe af og nyde de næste par dage. Når det hele bundfælder sig er det jo ret historisk. Det var David mod Goliath. Det er simpelthen en ret fantastisk historie – når alt kommer til alt.
Nu vil jeg knappe en bajer op – og stille og roligt begynde at tro på fremtiden..!

Mats500
Mats500
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Som svensk borde man nog ha varit i chocktillstånd efter detta valresultat. I alla fall enligt vissa löpsedelstexter jag läst nu i eftermiddag. Men – när resultatet gick upp för mig i morse, när jag vågade sätta på radion – så kände jag lättnad, kunde andas ut.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Jeg hører SR Ekot’s direktesending kun for at nyde de deprimerede maddammer

Og her er endnu en vederkvaegende skaal i kommunisttaarer:

https://www.youtube.com/watch?v=Mcu2a_ATEkA

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Ha ha….
Det gjorde alle dom pk lederne jag så på tv også…veldig underholdende for meg…
Avisenes førstesider…sjokkerande….fruktansverd..o.l.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  sussebassa

Her er reaktionen fra Berlingskes primaballerina, Poul Hoi: Rundt om os rasler aktie- og valutakurserne ned, og verdensledere taler i et sprog, som er mere end et valgnederlag, værre end bare en sejr til en mand, som de ikke bryder sig om. Det er uudgrundeligheden i begivenhederne, uvisheden, det er som at være efterladt et fremmed sted uden pejlemærker og forberedelse. For det er den ene faktor, som forklarer tilstanden af Götterdämmerung. Vi var inderligt uforberdte på den, og selv dem, som nu siger, at de vidste det – de vidste det ikke. Derfor sidder så mange med en følelse… Read more »

queuecumber
queuecumber
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Jeg elsker den måde hans stemme knækker over til sidst.

sinnamor
sinnamor
3 years ago

Et spark til pressen, et spark til globalismen, og enn hvor underlig det høres ut, jeg er sikker på, et spark til kapitalismens makt.
God Bless America og må Gud passe godt på alle Europas nasjoner til 2017 når det er valg i så mange av våre respektive land. De valgene skal glede tusenvis av hjerter

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Hipp hipp hurahhh
Trump er neste president i USA…
Meningsmålingene mente Clinton…akkurat… PK meningsmålinger…bare løgn som i Sverige.
Så Reinfeldt bli intervjuet…Så sur og bitter…haha…
Åkesson neste i Sverige..
Dette går rett veg.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x