15
nov
Seneste opdatering: 15/11-16 kl. 1417
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Die Wahre Religion” opløst og forbudt. “Wir schaffen das”

German police have carried out a large-scale operation targeting Islamists across ten German federal states, the country’s Interior Ministry (Bundesministeriums des Innern) reported on Tuesday. The raids took place in 60 cities, including capital Berlin. According to the German media, police have searched offices and mosques believed to have links to the Islamist missionary network ‘The True Religion,’ which is known to have been distributing free Korans at infostands throughout Germany. Massive special op against Islamists carried out in 10 German federal states, 60 cities, De Maizière verbietet Salafistengruppe.”Klares Signal an die Islamistenszene”. Alle 27 tyske artikler.

UK: Indvandring 1995-2011 kostede 980 milliarder DKK

Hele Danmarks bruttonationalprodukt var i 2015 1.985 mia. kr.

There is no evidence of any significant economic benefit to the UK population from current levels of immigration, certainly compared to their effect on our population.Immigration to the UK has resulted in a high cost to the UK Exchequer of at least £114 billion, or about £18m a day, in the period 1995-2011, and annual costs continue. By contrast, a moderate level of mainly skilled immigration would be a natural part of an open economy and society and would be beneficial to the exchequer. Migrationswatch Immigration and Economics | Key Topics

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
4 years ago

Politikere sidder på flæsket, og reflekterer ikke over hvordan deres hovedløse beslutninger skal finansieres.
Deres indtægter er garanteret.
Når der er lavvande i kassen, laver vi lige en skatte reform, et andet ord for brandbeskatning af borgerne.
Med borgere mener jeg folk der er ansat i det private erhvervsliv, borgere der hver dag går på arbejde i industrien der fremstiller varer som kan eksporteres, indtil arbejdspladsen med eu velsignelse og en stor pose penge bliver flyttet til Kina, eller andre steder rundt på kloden.
Kunne man så for fanden ikke tage konsekvensen, og flytte “Godhedsindustrien” til Afganistan?

sussebassa
sussebassa
4 years ago

I Sverige vågar inte Løfven offentliggjøre kostnadene på innvandringen.
Då har han redan Nå tapt valet..og SD har tatt øver regjeringen ifra 2018.
Dette forklarer også hvorfor all off goder er blitt så mycket semre…på alle områder..saldoen i budsjettet.
..og om han hadde lagt ut kostadene hadde dom nog varit trixat med…pkèrne spesialitet.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Hele Danmarks bruttonationalprodukt var i 2014 1.92 milliarder

Der er vist roeget et nul. 1.092 milliarder