16
nov
Seneste opdatering: 17/11-16 kl. 2236
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

UK Muslim prison population ‘doubled’ in 10 years

Eftersom den muslimske befolkning i UK fordobles hvert 10 år, er det ikke overraskende at deres andel af fængselsbefolkningen også fordobles

The number of Muslim prisoners in British jails has doubled over the past 10 years, a study released on Wednesday revealed.UK Muslim prison population ‘doubled’ in 10 years

‘Stærkt højreorienteret’ at forsvare franske kvinder

En lille by i Bretagne: “Jeres kvinder bliver de næste” siger demonstranterne til politiet, der beskytter de asylsøgende. I Danmark blev 22 kvinder seksuelt krænket af en albansk mand. Se København: 34-årig albaner krænkede 22 kvinders blufærdighed – “… han søgte asyl i Danmark i 2009.”

Police in the French village of Arzon had to use tear gas after protestors managed to force their way into the refugee centre, which is currently home to so-called child migrants.The protest comes after a Sudanese ‘child migrant’ allegedly tried to kiss the woman and “groped her left breast and mimicked a lewd sexual act”, according to local prosecutor François Touron. Far-right protestors storm migrant camp after 67-year-old woman is ‘sexually abused’, – Agression sexuelle à Arzon : les précisions du procureur de Vannes

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
3 years ago

This is muslim in the west! UK! The truth about muslims by muslims! They are all radical! Spread this to the world!
https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

selma
selma
3 years ago

Dette er Islam. net i Norge. Hele seansen burde vært bedømt av en psykolog, for å vurdere hvilken påvirkning vinklingen av temaet har på tilhørerne. Det satt en norsk gutt på forreste rekke, kanskje 13-14 år. Hvem har fått med seg ham dit tro ? Det er jo sørgelig det hele, og våre myndigheter toer sine hender, og adresserer ikke verken den voldelige eller den milde form for jihad som del av islam. Derimot er voldelige hendelser å anse som hendelser begått av enkelt-individer, for slik unngår de å stemple islam som årsaken, feige som de er. Ikke rart jeg… Read more »

selma
selma
3 years ago

Jeg har nettopp lyttet til Roger Scruton, og lar hans ord synke inn. Hjertelig takk til snaphanen for disse ord, som underbygger og befester de tankene man gjør seg selv. Det er som manna fra himmelen å høre at det finnes mange der ute som ser galskapen, og evner å uttrykke dette på en måte som tilfører debatten et dybdeperspektiv, men likevel forståelig for andre. Roger Scruton er jo heller ingen hvem-som-helst, forstår han har vært gjest hos Trykkefrihets-selskapet (om jeg ikke tar feil?) men har til gode å bli invitert til Norge. Min lektyre utover vinteren blir tre av… Read more »

Antabus
Antabus
3 years ago
Reply to  selma

En øyeåpner du presenterer her, selma. Var ikke klar over at musliminfiseringen var kommet så langt.

selma
selma
3 years ago
Reply to  Antabus

Den er kommet langt. Det muslimske brorskap, representert i Vesten av dresskledde menn med sans for diplomatisk tale, er for lengst en del av den am. forvaltningen, med Obamas velsignelse. DMB har dessuten utarbeidet en plan “The Project” , der det vises hvordan vestlige samfunn skal infiltreres og erobres innenfra.Papirene vedr. dette prosjektet ble funnet i en villa i Sveits, nov. 2001. Altså kort tid etter TwinTowers-attentatet. DMB har en tidsplan på 100 år for å nå sitt mål. En org. som har stor utbredelse og stor makt i Amerika i dag er CAIR = Council on American-Islamic Relations. Den… Read more »

Mjolner
Mjolner
3 years ago

Europa vil komme til et bristepunkt nå som PK-diktaturet forvitrer og sannheten kommer frem.
Jeg tror det kan bli ganske blodig når okkupantene blir tvunget ut etter å ha vært beskyttet av en PK-elite i mange ti-år.

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  Mjolner

Enig der mitt håp er at PK eliten får en grusom straff samtidig.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x