30
nov
Seneste opdatering: 3/12-16 kl. 0949
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her er den foreløbige deltagerliste. Der kommer flere gode navne på den i den nærmeste tid. Se f.eks. Lone Nørgaard “Endelig et ægte borgerligt medie” og Søren Krarup “Danmark er kristent ifølge grundloven.”

Fælles for NewSpeeks samarbejdspartnere er et værdipolitisk konservativt udgangspunkt med respekt for den danske kulturarv. Samarbejdspartnerne på Portalen opererer hundrede procent autonomt uden anden redaktionel indblanding end den prioritering, der vil være at finde på siden hver dag. Portalen får (naturligvis) ingen støtte fra staten, og vi vil derfor meget hurtigt åbne op for, at brugerne kan støtte partnere direkte via MobilePay. Husk at støt den nye portal. Vi har brug for al den hjælp, vi kan få for at fortsætte kampen for at rette op på den skæve mediedækning. NewSpeek Networks

Se også Berlingske interviewet fredag: »Jeg har eddermame noget imod det tankesæt, der hedder islam. Det er ligesom at være en del af en modbydelig kult« og BERLINGSKE TIL ANGREB PÅ NEWSPEEK

Slovakia passes law to BAN Islam from being registered as a religion

Strengt taget sejler islam under bevemmelighedsflag som religion. Den tidligere sharia professor Sam Solomon, der naturligvis kan koranen udenad på arabisk, siger at islam er 80 procent politik og 20 procent religion. En fredagsbøn handler ikke om Allah, den handler om Tjetenien, Palæstina og al den uret, muslimer lider – politisk.  I det tilfælde er det svært at bebrejde slovakerne noget. Islam er en politisk sekt, og kan behandles som sådan. Om det er klogt, er en anden snak.

SLOVAKIA has passed a law which will effectively ban Islam from gaining official status as a religion, in the latest signs of a growing anti-Muslim sentiment across Europe.

Parliament adopted a bill sponsored by the Slovak National Party (SNS), which requires a religion to have at least 50,000 members, up from 20,000, to qualify for state subsidies and to run its own schools.

The change will make it much harder to register Islam, which has just 2,000 supporters in Slovakia according to the latest census and no recognised mosques.The Islamic Foundation in Slovakia estimates the number at around 5,000.

The law was approved by a two-thirds majority in parliament comprising both ruling and opposition parties. Lawmakers turned down a proposal by the opposition far-right People’s Party-Our Slovakia to raise the religion membership bar to 250,000.Slovakia passes law to BAN Islam from being registered as a religion

Det er østeuropæerne, der går foran. Bulgarien sender 250 afghanere hjem efter uro og opstand og Ungarn giver syrer ti års fængsel for “illegal indrejse”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
3 years ago

All ære til Slovakia ! 🙂

Marit
3 years ago
Reply to  invernes

ENDELIG NOEN SOM TAR TIL FORNUFT !

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

Det ser godt ud. Stærke kræfter. 🙂

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Man kan sagtens brokke sig over de etablerede medier, men DR2 havde nu et ret interessant program om Egedals Vænge i Kokkedal her til aften. Et mikrokosmos over islamisk indvandring, som selv ikke en David Trads kan overse. Han vælger så bare at se den anden vej. Og, ærligt talt, det ville jeg sgu også gøre, hvis jeg var ham.
I øvrigt er et multikulturelt samfund, hvad det så end er, sikkert fint. Hvis bare man piller islam ud af ligningen.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Spennende og håpefullt for oss som ønsker og mener vi trenger flere network som er en motpol imot all PK media`s uærlighet, uansett ifra hvilket land vi er.
PK Medias makt er som vi opplever dagligen enorm og det er inga ende på deras jug..hjernevask.., så jeg hejer på dere..og oss ikkePK.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Det er godt. Stor ros herfra. Det vil jeg følge og nok også støtte med penge, som jeg selvfølgelig ikke betaler til Løgnmedierne.

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago

Nej, altså – hør nu lige her: Der skal IKKE “gode navne” på. Vi har allerede vundet krigen på argumenter. Flere argumenter alene gavner ikke. Det har vi da for længst set, ikke sandt? Modparten trækker bare videre, selvom han er skakmat.Fem mænd ser jeg … Meget karakteristisk. Meget komisk. I vor modparts øjne. Der skal kvinder i fertil alder på. Og hvis der ikke kan skaffes unge, smukke kvinder (og det kan der næppe) så må man tage nogle, der er lidt mere modne. Det har Liberal Alliance haft godt held med. Krigen på argumenter har vi triumferet i.… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago
Reply to  Morten - - -

Fortvivl ikke, men glæd dig over de første store sejre, som vi har vundet i 2016 BREXIT og Det hvide Hus! Find mod i dem og de stærke kæmper, som skaber kampplatforme i denne sværeste tid – og husk, at natten er koldest lige før daggry og efter natten og stormen kommer lyset atter 😉

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  Morten - - -

Det er da lige meget om det er mænd eller kvinder der er med.
Det der er vigtigt er jo hvad disse personer har mellem ørene.
Må den bedste mand/kvinde vinde 🙂

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago
Reply to  Perechta P

@ Perechta – definitionsmagten og stigmatiseringsretten bevilges af de fertile kvinder. Ingen af disse privilegier kan vindes med argumenter. Det gryr først den time, vi indser det, og kan gøre brug af vores erkendelse.

Vores modpart læser ikke det, vi skriver loyalt. For det tjener dem ikke at gøre det. – Indtil den dag, de fertile kvinder læser os loyalt – ikke perfidt og i destruktivt øjemed. SÅ … sker der noget.

– – –

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  Morten - - -

Desværre Morten, jeg går ikke på det argument.
Erkendelsen ligger i at store dele af den ene halvdel af befolkningen, mændene, har udviklet sig til at lege kvinder og har fralagt sig alt ansvar det er at være mand.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Perechta P

Enig, når svenskerne går så langt å tilføre et nytt pronomen..Hen…då er det noe riktig fel på samfunnet, og mennene.

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  sussebassa

‘Hen’ er vel det mest patetiske nyord i Svenska Språket.
Kvinder og mænd er jo forskellige, dermed ikke sagt at det ene køn er mere værd end det andre.
Hannen spreder sine agner, hunnen modtager og ser til at det bliver et nyt liv.
Det er jo ikke direkte raketvidenskab at se, det er bare sådan det fungerer.
Med egne børn, barnebarn og oldebarn, får man lidt perspektiv på livet og dagens manderolle er nok ikke noget jeg kan klappe i hænderne over.

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago
Reply to  sussebassa

Sussebassa: Enig med hvem? Jeg synes netop, jeg tager konsekvensen af iagttagelser som disse – og lægger dem til grund for mit ræsonnement. Er det så ikke mig, du er enig med?

Problemet er, at vi IKKE kan lave om på arketyperne. Vi bliver nødt til at forholde os til dem, som de nu engang er. MHT Tidsånden: Det samme. Hvis vores strategi ikke afspejler den erkendelse, kan vores synspunkter ikke vinde frem.

– – –

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Morten - - -

…neimen, kommer vel klart fram hvem jeg er enig med..Perechta P sitt innlegg…og altså ikke dine…ikke har du fått 1 likes av meg…heller…så…

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago
Reply to  sussebassa

Det kommer klart frem, hvem du erklærer dig enig med, ja. Det er din logik, jeg udfordrer. Men schwamm drüber, siger tydsken jo. For det har aldrig lønnet sig for nogen 🙂

– – –

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Morten - - -

Haha…men det innebærer jo ikke at jeg bestandig er enig i hans innlegg, men med dine..kanskje…dette er jo avhengig av hva som skrives…;)

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago
Reply to  Perechta P

Nå, Perechta … Du tænker måske, at “når agtværdige mænd som Jeppe Juhl, Bent Jensen, og Søren Krarup således står frem og siger, at nu er tiden inde til at standse indvandringen – så kunne det være, at folk, der ikke hidtil har været lydhøre, besinder sig og spidser øren!” Tja. Måske. Det får tiden afgøre. Jeg vil i mellemtiden orientere mig i en anden retning. Nemlig did, hvor jeg tror, fronten befinder sig. Der er nemlig efter min mening dét problem med denne diskussion, at når meninger brydes – så brydes de med hele vor side som deltagere på… Read more »

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg ved ikke om det er så enkelt Morten, en gang i mellem er det bedste måde at gøre sin stemme hørt, helt enkelt att holde kæften og observere.
Jeg afholder mig generelt fra at lægge mig i kønsdebatten, hvis nogen er fanget i det fenomen, så må det stå for dem.
Evolutionen taler altid sandt.

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago
Reply to  Perechta P

Det er da en forudindtagethed, der vil noget. Nej, så er det bedre at holde kæften og observere, det er sandt. At det er her, passernålen skal sættes ned, har jeg sagt i årtier. Nu får jeg opbakning fra præcis dem, jeg forudså, jeg ville få opbakning fra: Muslimske kvinder, der har truffet kontroversielle valg. – Ikke dem med tørklæde. De andre. Sex er oprindelsen til den lidenskab i konflikten, som alle kan se, men ingen gør rede for. I en fremtid vil den seksuelle motor blive erkendt af enhver. Også af dig. Selvom du utvivlsomt længe vil vægre dig,… Read more »

queuecumber
queuecumber
3 years ago
Reply to  Morten - - -

Enig i det med de unge kvinder. Jeg tænker også på meme-krigen med Pepe the Frog som maskot. Jeg tror den havde stor effekt på især unge mennesker.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x