10
jan
Seneste opdatering: 11/1-17 kl. 0258
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Islam er 14 % Allah og 86 % Muhammed.” Det er grunden til, at andre trosretninger i over tusind år, har kaldt muslimer for “Muhammedanere”. Muslimer bryder sig ikke om ordet, fordi det antyder at de mere tilbeder Muhammed end Allah, men det er jo lige præcis hvad de gør.

Islam er en førerdyrkelse med en politisk doktrin ligesom fascismen. Den bedste betegnelse for den, ville være “en politisk sekt.” Tyve procent af islam kan passere som religion, siger den tidligere sharia-professor Sam Solomon. Det vil blive stadig mere tydeligt for europæerne, at islam sejler under bekvemmelighedsflag som religion. De europæiske stater burde naturligvis ikke anerkende den som religion, hvis de var konsekvente.

Muhammedanisme, Mohamedans, Mahomedan osv. burde genindføres. Det er den mest præcise beskrivelse, og da vi indtil 70 erne brugte ordet i Danmark, lå der ingen som helst vurdering i det. Det var lige så neutralt beskrivende som “buddhister” eller “kinesere.”Islam betyder ‘underkastelse’, så også sprogligt har vi underkastet os. Enhver kan dog sige, hvad han vil. Jeg ser Lars Hedegaard er gået helt tilbage til at sige “muhamedaner,” og jeg kan også gøre det, da jeg er min egen redaktør.

BRÅ: “Svenske kvinders utryghed alarmerende”

31 procent av alla tillfrågade kvinnor uppger att de upplever otrygghet. Det är en ökning med sex procentenheter från den förra mätningen som gjordes 2015.12 procent av kvinnorna känner sig så otrygga att de avstår från att gå ut på kvällarna.Brå: Kvinnors otrygghet alarmerande

Nationella trygghetsundersökningen 2016 er udkommet. Det går stødt og roligt ned ad bakke for kvinders tryghed og frihed i verdens mest feministiske land, og politikere og medier lyver stadig om årsagen. (Voldtægt på svenske mænd og drenge taler vi slet ikke om, der er ca. 400 om året.) Rikspolischef Dan Eliasson siger

Det är ett misslyckande för hela det svenska samhället att vi inte kan skapa en trygghetssituation som är likvärdig oavsett om du är man, kvinna, oavsett etnicitet och oavsett var du bor någonstans. Alla har rätt till samma trygghet.

Tomme ord i metermål. Det skyldes naturligvis masseindtaget af patriarkale, kvindeforagtende kulturer. F.eks. er hele 9 procent af de 16-25 årige kvinder udsatte for seksualforbrydelser i løbet af et år, og hovedparten fra vildt fremmede gerningsmænd. De har har skabt problemet, er ikke dem der vil løse det. Det kan man være forvisset om. Jeg tror kun, der er en mulig ‘løsning’ – alle svenske kvinder bevæbner sig og gerne legalt. Det ville være tidssvarende feminisme i praksis.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg har altid kaldt dem for hvad de er; MuhameUdanere!

Sygt samfund nu hvor private borgere nødvendigvis bevæbner sig til selvforsvar, fordi politiet aldrig kommer.

Hvis der ikke inden for 5 år bliver sadlet ALVORLIGT om, er der nok en del venstreekstremistiske levebrødspopulister – og andre radikale – der får brug for politibeskyttelse i en sådan grad, at selv Pia Kærsgaard og Naser Khader spærrer øjnene OP! 🙁

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Islam betyder ‘underkastelse’, så også sprogligt har vi underkastet os. Enhver kan dog sige, hvad han vil. Jeg ser Lars Hedegaard er gået helt tilbage til at sige “muhamedaner,” og jeg kan også gøre det, da jeg er
min egen redaktør.

Dertil kommer, at ‘islam’ er et arabisk ord. Jeg har principielt ikke noget imod laaneord fra hverken arabisk, swahili eller kinesisk, men hvis jeg skal paatvinges dem af politiske aarsager kan man venligst rende og hoppe.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Jag är väldigt nyfiken hur dom gör dom här undersökningarna. För pratar man med kvinnor så är största delen inte trygga. Svärmorsan i Malmö går inte ut på kvällarna morsan i Södertälje börjar bli orolig även dagtid. Damen som badade på piren i Malmö frågade hustrun o mig om vi kunde vänta på henne medans hon bytte om för satt en kille i luvtröja med luvan uppe mitt i sommaren hon tackade oss efteråt. Man ser på Facebook också att oron lyser. Men undersökningarna visar något annat vilka går dom ut till klart invandrarna är ju trygga för deras familjer… Read more »

Espen Askeladd .
Guest
Espen Askeladd .

The prophet Muhammad was well known for giving fantastic blow jobs,
hundreds of men young and old Christian or jew he sucked them all
swallowing so much sperm he never had to eat but he would eat on fridays
because on fridays he would not suck penises on fridays he would roll
up his dress and let every male over six fcuk him up the ass, stopping
at sundown he would feast on fried pig penis, then once full he would
repeat the messages he claimed he received from Allah talking out of his
stretched rectum Allah akbar.

Pessimisten
Guest
Pessimisten
KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

“Islam er 14 % Allah og 86 % Muhammed.”
Præcis!
Og derfor betegner jeg dem ALTID som muhamedanere, der kommer fra og hører til i Muhamedanien.
Ikke 10 vilde heste får mig til at kalde dem andet, og det smerter mig, hver gang jeg ser ellers gode folk kalder dem det andet, politisk korrekte nonsens.
Salig Mogens Glistrup, R.I.P., genindførte på smukkeste vis dette gode gamle og vel beskrivende udtryk, og lige siden har jeg brugt betegnelsen.

Chingachgook Jensen
Guest
Chingachgook Jensen

Selv hælder jeg til muselmænd.

achantus
Guest
achantus

“Goatfuckers” er også anvendbart. Det var den benevnelsen amerikanske soldater i Afghanistan gjerne brukte – av åpenbare grunner.

Chingachgook Jensen
Guest
Chingachgook Jensen
invernes
Guest
invernes

Vesten berikes med eksotisk og spennende ukultur som gjør skrekkfilmer overflødige
Britisk shariadomstol godkjenner barnedrap

http://www.sian.no/artikkel/britisk-shariadomstol-godkjenner-barnedrap

Pessimisten
Guest
Pessimisten

Nazisme er en bagatell sammenlignet med salafismen.

sussebassa
Guest
sussebassa

Sjelv her i min lilla idylliske by, liggende på østerlen..har vi ikke unngått skjeggbarna/utagerende muslimer…bestandig skrikende i flokk…med kvinnene og alle ungene på slep.
Så derfor alltid pepparspray, … liten kniv i alle mine lommer…når jeg går ut med venner/familj..som også dom har…kjenner seg mindre trygg nå enn førut..
Går jeg tur med hundene, føler jeg meg bestandig trygg…hvem våger seg på matte med 2 store rottweilere og lillenutten..familjens kosebamser…
Her gir vi inte ved dørene…

achantus
Guest
achantus

Du skal se Putin kommer til å få skylden for alle dårlige valg sosialistene gjør. Også Tyskland er nå forberedt på at Putin skal blande seg. Slik bereder man grunnen for å kunne annullere alle valg i framtiden der “høyreekstremistene” får for mye framgang. Kombiner dette med “falske nyheter” og ferskt stemmekveg fra MENA, så har sosialistene de verktøyene de trenger for å få total politisk makt.

sussebassa
Guest
sussebassa

…Det har jag skrevet forut her…så vi er helt enige.
Men Nei, slik det ser ut politisk i Europa, Trump i usa..brexit..Le pen..større motstand for Merkel.. klar fremgang for “høyreekstreme”…tror jag inte sosialistene vil vinna.
Vi er på sterkt fremgang.