10
jan
Seneste opdatering: 11/1-17 kl. 0258
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Islam er 14 % Allah og 86 % Muhammed.” Det er grunden til, at andre trosretninger i over tusind Ă„r, har kaldt muslimer for “Muhammedanere”. Muslimer bryder sig ikke om ordet, fordi det antyder at de mere tilbeder Muhammed end Allah, men det er jo lige prĂŠcis hvad de gĂžr.

Islam er en fĂžrerdyrkelse med en politisk doktrin ligesom fascismen. Den bedste betegnelse for den, ville vĂŠre “en politisk sekt.” Tyve procent af islam kan passere som religion, siger den tidligere sharia-professor Sam Solomon. Det vil blive stadig mere tydeligt for europĂŠerne, at islam sejler under bekvemmelighedsflag som religion. De europĂŠiske stater burde naturligvis ikke anerkende den som religion, hvis de var konsekvente.

Muhammedanisme, Mohamedans, Mahomedan osv. burde genindfĂžres. Det er den mest prĂŠcise beskrivelse, og da vi indtil 70 erne brugte ordet i Danmark, lĂ„ der ingen som helst vurdering i det. Det var lige sĂ„ neutralt beskrivende som “buddhister” eller “kinesere.”Islam betyder ‘underkastelse’, sĂ„ ogsĂ„ sprogligt har vi underkastet os. Enhver kan dog sige, hvad han vil. Jeg ser Lars Hedegaard er gĂ„et helt tilbage til at sige “muhamedaner,” og jeg kan ogsĂ„ gĂžre det, da jeg er min egen redaktĂžr.

BRÅ: “Svenske kvinders utryghed alarmerende”

31 procent av alla tillfrÄgade kvinnor uppger att de upplever otrygghet. Det Àr en ökning med sex procentenheter frÄn den förra mÀtningen som gjordes 2015.12 procent av kvinnorna kÀnner sig sÄ otrygga att de avstÄr frÄn att gÄ ut pÄ kvÀllarna.BrÄ: Kvinnors otrygghet alarmerande

Nationella trygghetsundersökningen 2016 er udkommet. Det gÄr stÞdt og roligt ned ad bakke for kvinders tryghed og frihed i verdens mest feministiske land, og politikere og medier lyver stadig om Ärsagen. (VoldtÊgt pÄ svenske mÊnd og drenge taler vi slet ikke om, der er ca. 400 om Äret.) Rikspolischef Dan Eliasson siger

Det Àr ett misslyckande för hela det svenska samhÀllet att vi inte kan skapa en trygghetssituation som Àr likvÀrdig oavsett om du Àr man, kvinna, oavsett etnicitet och oavsett var du bor nÄgonstans. Alla har rÀtt till samma trygghet.

Tomme ord i metermĂ„l. Det skyldes naturligvis masseindtaget af patriarkale, kvindeforagtende kulturer. F.eks. er hele 9 procent af de 16-25 Ă„rige kvinder udsatte for seksualforbrydelser i lĂžbet af et Ă„r, og hovedparten fra vildt fremmede gerningsmĂŠnd. De har har skabt problemet, er ikke dem der vil lĂžse det. Det kan man vĂŠre forvisset om. Jeg tror kun, der er en mulig ‘lĂžsning’ – alle svenske kvinder bevĂŠbner sig og gerne legalt. Det ville vĂŠre tidssvarende feminisme i praksis.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Jeg har altid kaldt dem for hvad de er; MuhameUdanere!

Sygt samfund nu hvor private borgere nĂždvendigvis bevĂŠbner sig til selvforsvar, fordi politiet aldrig kommer.

Hvis der ikke inden for 5 Ă„r bliver sadlet ALVORLIGT om, er der nok en del venstreekstremistiske levebrĂždspopulister – og andre radikale – der fĂ„r brug for politibeskyttelse i en sĂ„dan grad, at selv Pia KĂŠrsgaard og Naser Khader spĂŠrrer Ăžjnene OP! 🙁

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Islam betyder ‘underkastelse’, sĂ„ ogsĂ„ sprogligt har vi underkastet os. Enhver kan dog sige, hvad han vil. Jeg ser Lars Hedegaard er gĂ„et helt tilbage til at sige “muhamedaner,” og jeg kan ogsĂ„ gĂžre det, da jeg er
min egen redaktĂžr.

Dertil kommer, at ‘islam’ er et arabisk ord. Jeg har principielt ikke noget imod laaneord fra hverken arabisk, swahili eller kinesisk, men hvis jeg skal paatvinges dem af politiske aarsager kan man venligst rende og hoppe.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Jag Ă€r vĂ€ldigt nyfiken hur dom gör dom hĂ€r undersökningarna. För pratar man med kvinnor sĂ„ Ă€r största delen inte trygga. SvĂ€rmorsan i Malmö gĂ„r inte ut pĂ„ kvĂ€llarna morsan i SödertĂ€lje börjar bli orolig Ă€ven dagtid. Damen som badade pĂ„ piren i Malmö frĂ„gade hustrun o mig om vi kunde vĂ€nta pĂ„ henne medans hon bytte om för satt en kille i luvtröja med luvan uppe mitt i sommaren hon tackade oss efterĂ„t. Man ser pĂ„ Facebook ocksĂ„ att oron lyser. Men undersökningarna visar nĂ„got annat vilka gĂ„r dom ut till klart invandrarna Ă€r ju trygga för deras familjer… Read more »

Espen Askeladd .
Espen Askeladd .
4 years ago

The prophet Muhammad was well known for giving fantastic blow jobs,
hundreds of men young and old Christian or jew he sucked them all
swallowing so much sperm he never had to eat but he would eat on fridays
because on fridays he would not suck penises on fridays he would roll
up his dress and let every male over six fcuk him up the ass, stopping
at sundown he would feast on fried pig penis, then once full he would
repeat the messages he claimed he received from Allah talking out of his
stretched rectum Allah akbar.

Pessimisten
Pessimisten
4 years ago
KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

“Islam er 14 % Allah og 86 % Muhammed.”
PrĂŠcis!
Og derfor betegner jeg dem ALTID som muhamedanere, der kommer fra og hĂžrer til i Muhamedanien.
Ikke 10 vilde heste fÄr mig til at kalde dem andet, og det smerter mig, hver gang jeg ser ellers gode folk kalder dem det andet, politisk korrekte nonsens.
Salig Mogens Glistrup, R.I.P., genindfÞrte pÄ smukkeste vis dette gode gamle og vel beskrivende udtryk, og lige siden har jeg brugt betegnelsen.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Selv hĂŠlder jeg til muselmĂŠnd.

achantus
achantus
4 years ago

“Goatfuckers” er ogsĂ„ anvendbart. Det var den benevnelsen amerikanske soldater i Afghanistan gjerne brukte – av Ă„penbare grunner.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago
Reply to  achantus
invernes
invernes
4 years ago

Vesten berikes med eksotisk og spennende ukultur som gjĂžr skrekkfilmer overflĂždige
Britisk shariadomstol godkjenner barnedrap

http://www.sian.no/artikkel/britisk-shariadomstol-godkjenner-barnedrap

Pessimisten
Pessimisten
4 years ago

Nazisme er en bagatell sammenlignet med salafismen.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Sjelv her i min lilla idylliske by, liggende pĂ„ Ăžsterlen..har vi ikke unngĂ„tt skjeggbarna/utagerende muslimer…bestandig skrikende i flokk…med kvinnene og alle ungene pĂ„ slep.
SĂ„ derfor alltid pepparspray, … liten kniv i alle mine lommer…nĂ„r jeg gĂ„r ut med venner/familj..som ogsĂ„ dom har…kjenner seg mindre trygg nĂ„ enn fĂžrut..
GĂ„r jeg tur med hundene, fĂžler jeg meg bestandig trygg…hvem vĂ„ger seg pĂ„ matte med 2 store rottweilere og lillenutten..familjens kosebamser…
Her gir vi inte ved dĂžrene…

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  snaphanen

Loven funker inte i Sverige sÄ den skiter jag i..
Heller fengelse enn Ä bli voldtatt, rÄnat eller verre..man er da Norsk viking..

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago
Reply to  snaphanen

Et udemokratisk (ingen hemmelige valg og tilsidesĂŠttelse af valgt flertal) muhamedansk land. Jeg har afleveret min brobiz for lĂŠngst. Jeg kommer ikke mere til Sverigstan.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  snaphanen

NĂ„r staten ikke oppfyller den sosiale “kontrakten”, mĂ„ borgerne sies Ă„ ha legitim grunn til Ă„ oppheve sin lydighet mot staten og dens representanter. VĂ„re ledere representerer oss uansett ikke lenger pĂ„ et eksistensielt nivĂ„, selv om de gjĂžr det pĂ„ et formelt.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  sussebassa

Politiet kommer ikke nÄr man ringer, fordi de ikke har tid.

Politiet er for travlt optaget, af at forfĂžlge indfĂždte pga deres peberspray.

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
4 years ago
Reply to  snaphanen

Högt vĂ€rderade Snaphanen, pĂ„ förekommen anledning kan nĂ€mnas att under 2016 Ă„talades en dryga sjuttioĂ„rig dam som ertappats med pepparspray. Hon hade i sjĂ€lvförsvarssyfte medfört denna kapsel i handvĂ€skan, och av nĂ„gon anledning upptĂ€cktes detta, varpĂ„ hon anmĂ€ldes. Detta, mina vĂ€nner, Ă€r dagens Sverige i ett nötskal! De mycket blygsamma försvarsmedel som stĂ„r gemene man till buds har kriminaliserats, medan det artilleri av betydligt grövre karaktĂ€r “asylsökande” och organiserade ligor bevĂ€pnar sig med i syfte att begĂ„ brott, undgĂ„r ordningsmaktens och rĂ€ttsutövarnas Ă„tgĂ€rder. Svenskt rĂ€ttsvĂ€sende verkar inte ha nĂ„got till övers för folkets sĂ€kerhet, men visar tydligt att man inriktar… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Jeg har stor tro pÄ SD`s politikk, sÄ nedsenket, ja, men inte dÞd enda..

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
4 years ago
Reply to  sussebassa

NÄja, men överdriften var inte alltför lÄngsökt. Naturligtvis sÀtter varje förnuftig och rationellt sinnad medborgare sitt hopp till vad Sverigedemokraterna kan komma att utrÀtta efter sin förmodade regeringsposition efter valet. Emellertid Àr de skador som Äsamkats samhÀllet sÄ pass grava att det kommer att ta mÄnga decennier i ansprÄk att söka reparera desamma. Fan vet om detta gigantiska projekt ens kan betraktas som praktiskt genomförbart.
Det Àr dock vÄr skyldighet att vidmakthÄlla en god stridsvilja samt ett hopp om en rimligare framtid.
Tack för Din kommentar.
Andreas 🙂
comment image

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..herligt stelle…
At Sverige, eller Europa for den skyld vil bli som fĂžr Ăžkoinnvandrerne inntok vĂ„re land, knappast…Men vi vil fĂ„ det betre uten deras voldtekter, mord, rĂ„n, Ăžkonomisk utnytting mm..derfor mĂ„ste de UT..og det vil inte dom PK gjĂžra, men motsatsen fylle opp med flere…som betyder enda mere elende pĂ„ alle omrĂ„der.
SD er det eneste partiet som iallaf vil prova endre dette, derfor mÄ vi stÞtte de..
Stridsviljen og hÄpet er sÄ absolutt pÄ plass..:)
Takk for din kommentar ogsÄ.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  sussebassa

Du skal se Putin kommer til Ă„ fĂ„ skylden for alle dĂ„rlige valg sosialistene gjĂžr. OgsĂ„ Tyskland er nĂ„ forberedt pĂ„ at Putin skal blande seg. Slik bereder man grunnen for Ă„ kunne annullere alle valg i framtiden der “hĂžyreekstremistene” fĂ„r for mye framgang. Kombiner dette med “falske nyheter” og ferskt stemmekveg fra MENA, sĂ„ har sosialistene de verktĂžyene de trenger for Ă„ fĂ„ total politisk makt.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  achantus

…Det har jag skrevet forut her…sĂ„ vi er helt enige.
Men Nei, slik det ser ut politisk i Europa, Trump i usa..brexit..Le pen..stĂžrre motstand for Merkel.. klar fremgang for “hĂžyreekstreme”…tror jag inte sosialistene vil vinna.
Vi er pÄ sterkt fremgang.