1
feb
Seneste opdatering: 1/2-17 kl. 1758
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se bla. I 2050 er 4 af 10 af verdens bÞrn afrikanske og »Vi forblÞder i humanisternes opslidningskrig«

“The chrash of the EU is not a matter of ‘if’, but of ‘when’

Der er mange grunde til europĂŠernes utilfredshed med EU, men migrationen kommer fĂžrst og sidst. At EU ikke overholder sin del af Schengen-aftalen, men kalder sin taxi-virksomhed pĂ„ Middelhavet for ‘grĂŠnsebevogtning’, ligger i midt kernen af det problem.

Derfor kan det godt undre, at ikke Ă©n journalist eller EU begejstret politiker, har skrevet denne artikel for allerede tre Ă„r siden: Aner Jean-Claude Juncker ikke, at han kan ĂždelĂŠgge EU?

Jean-Claude Juncker er 63, og har vÊret i politik hele sit liv. Han ser  mindst ti Är Êldre ud, sÄ politik er ikke sundt for helbreddet selvom man tjener anseelige millionbelÞb. Jeg tÊnker ogsÄ kun pÄ, hvordan jeg undslipper i tide og i live.

Hvad er der galt med en mand, der slet ikke kan lÊse situationen og selvdestruerer? MÄske er det netop, at han aldrig har vÊret uden for snÊver politik, og simpelthen er blevet miljÞskadet og irrationel. Han er i al fald havnet pÄ en post, der langt overgÄr hans nuvÊrende, politiske evner. Han er blevet farlig for sig selv, EU og andre, og ingen andre end ÞsteuropÊerne synes endnu at ville intervenere med andet end midlertidige grÊnsekontroller, der er ren ÞnsketÊnkning for fremtiden.

Hvis EU falder fra hinanden i Är,vil de hovedskyldige vÊre Juncker og EU Kommissionen, ikke Wilders, le Pen og Farage, og jeg ville grÊde tÞrre tÄrer, og jeg var endda med til at stemme os ind i -72. Det er jeg virkelig ikke stolt af, men enhver har vÊret ung og dum. De unge ved det bare ikke.

Det er naturens uorden, som f.eks. den ungradikale Victor Boysen skulle notere sig. Klogskab ved de 23 Ă„r, kan vĂŠre at holde sin mund. Det gjorde jeg selv, og jeg anbefaler det. Jeg beskĂŠftigede mig ikke med politik, fĂžr jeg var 50 af den enkle grund, at jeg ikke havde noget vĂŠsentligt at bidrage med trods det, at jeg var belĂŠst og havde vĂŠret verden rundt mange gange.

Jeg havde aldrig drÞmt om, at jeg skulle beskÊftige mig med politik, jeg var vant til, at den passede sig selv, hvilket forekommer mig at vÊre mÄlet med den: At borgerne er fri til at beskÊftige sig med noget andet. At disse bliver stadig mere politiserede, er et sygdomstegn man skal lytte til.

Men det var inden ideologiske, fantaster og dÄrer invaderede politikken og begyndte at sÊlge mit land til lavestbydende. Nu er det en hjertesag at stoppe dem, og tiden er ikke med mig. Det haster mere end det gjorde i Är 2000. Vi har skullet kÊmpe for vores land i 33 Är, og det er en politisk skandale der kun befordrer had til politikerne. Fremturer de, vil nogen gÄ fysisk til angreb pÄ dem. Det bÞr de forberede sig pÄ. Hvis ikke danskerne gÄr til angreb pÄ deres klienter, som i Canada, vil de angribe politikerne fysisk pÄ et tidspunkt. Test det kontroltab, hvis I vover!

“Sverige passerat sitt Stalingrad”

Jeg har en ven i GĂžteborg, der siger om sit land: “Du skal forestille dig Sverige som en supertanker pĂ„ 350.000 tons. Omkring 1980 slukker vi motorerne, og der er stadig fremdrift til Ă„rtier, men en dag stopper den.”

Jeg skrev om offentligt dette for nĂŠsten tyve Ă„r siden. Nu nĂŠrmer Sverige sig det fatale tidspunkt, hvor den brede middelklasse rejser sig mod politikerne. Da vil mangen en politisk amatĂžr blive fejet af banen. At vĂŠre svensk politiker er ingen guldrandet fremtid mere. Reinfeldt gjorde det rigtige. At forlade svensk politik nu, er det kloge trĂŠk at gĂžre for den gennemsnitlige idiot, der har gjort sig medskyldig i den nuvĂŠrende og kommende situation.

Det kunne alt sammen vÊre undgÄet hvis ikke demokratiets politikere havde vÊret en skrÊmmende samling amatÞrer. Min tillid til dem er komplet forsvundet, og jeg ser ikke den dag for mig, hvor den kommer tilbage. Disse demokratier tilhÞrer ikke lÊngere mig. Spreder min indstilling sig, er Weimar kommet tilbage. Hvor der fÞr var tempereret mistillid, er der nu kun foragt. Patrik Engellau skriver:

Saken Àr att fler och fler mÀnniskor tycks ha börjat misströsta om Sveriges möjligheter att ta sig ur kriserna pÄ ordnat sÀtt. De talar om systemkollaps. Det Àr det jag undrar över. Vad Àr systemkollaps och hur gÄr det till?

Jag kan dock tĂ€nka mig tvĂ„ olika – det finns sĂ€kert ytterligare Ă„tskilliga – modeller för kollaps, dels Titanics undergĂ„ng, dels Nazitysklands nederlag i andra vĂ€rldskriget. De Ă€r helt olika. Det första sammanbrottet kom verkligen som en blixt frĂ„n en klar himmel, en oförutsedd olycka helt enkelt. Det andra, dĂ€remot, mĂ„ste ett ökande antal tyskar, sĂ€rskilt inom krigsmakten, ha förutsett Ă„tminstone sedan Stalingrad Ă„r 1943. Om jag fĂ„r renodla och förenkla: tyskarna fortsatte att strida i tvĂ„ Ă„r efter det att de borde fatta att de hade förlorat. Hur gick den dĂ€r processen till fram till de sista veckorna nĂ€r Hitler satt ensam i bunkern och delade ut krigsorder till armĂ©er som inte fanns och beordrade fram nya kanoner frĂ„n fabriker som redan bombats sönder och samman?

HÄll i dig nu, men jag tror Sverige passerat sitt Stalingrad och det vÀrsta Àr att jag numera inte lÀngre Àr ensam om denna uppfattning utan i ett sÀllskap som hela tiden tycks vÀxa och gör det allt svÄrare för mig att övertyga mig sjÀlv om att jag bara Àr paranoid.

Varför tror jag Sverige passerat en vĂ€ndpunkt? TvĂ„ saker. HUR GÅR NEDERLAG TILL?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK svada
PK svada
4 years ago

Trump signs executive order requiring that for every one new regulation, two must be revoked
http://www.politico.com/story/2017/01/trump-signs-executive-order-requiring-that-for-every-one-new-regulation-two-must-be-revoked-234365

Anna Svensson
4 years ago

Jag tillhör ocksÄ dem som tror att Sverige Àr bortom möjlighet till rÀddning, tyvÀrr.

MonaBriss.
MonaBriss.
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Det gör jag ocksĂ„ Anna, och har gjort lĂ€nge. Orkar knappt ens engagera mig lĂ€ngre eftersom emigrationen sedan lĂ€nge Ă€r planerad, och jag inte kĂ€nner annat Ă€n förakt för Sverige idag. Det har gĂ„tt sĂ„ lĂ„ngt att jag skiter i om Sverige kollapsar, gĂ€ller bara att hinna ut sjĂ€lv först. I stĂ€llet för att stĂ€ndigt sitta pĂ„ alternativa siter har jag hittat en slags eskapism som en lisa för sjĂ€len, och som gör att jag mĂ„r bra igen, efter att stĂ€ndigt ha gĂ„tt och varit förbannad pĂ„ allt som hĂ€nder. Ibland skriver jag lite kommentarer hĂ€r och dĂ€r, men knappast… Read more »

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  MonaBriss.

Jag kÀnner exakt som du och funderar pÄ att flytta till Ungern, Àven jag har nÀstan slutat att skriva kommentarer, allt har ju sagts Ätskilliga gÄnger redan och ingenting positivt hÀnder.

PK svada
PK svada
4 years ago

Fantastisk skrivning, og dessverre sÄ har du rett i at Sverige nÄ er i en dÞdsspiral.
Med ytterligere 150 000 pÄ familiegjenforening i 2017 + 150 000 til som ikke har fÄtt behandlet sin asylsÞknad ennÄ sÄ er det game over for Sverige.

invernes
invernes
4 years ago

The END of the EU en sann drþm 🙂
Nordmenn har gjort jobben sin lenge der men svensker dansker og finner spreller for ondskapen EU.
Hva i helvete har dere fÄtt igjen for det annet enn dÄrlig helse ?

bitten
bitten
4 years ago

Valget er i hvert fall pĂ„ full gang i bĂ„de Nederland og Frankrike for tiden . Der den republikanske favoritten til Ă„ vinne presidentvalget i Frankrike Francois Fillion , ha vĂŠrt i Tyskland , etter invitasjon av Angela Merkel nede i Brussel . Som der Frankrike skal forsĂžke Ă„ knytte bĂ„nd til Merkel svinet , forhandle om Fransk – Tysk forhandling , som vil diskutere EU . Der han vil overbevise Merkel, om Ă„ starte reforhandlinger av Schengen – avtalen , for fri flyt av mennesker ,grensekontrollen og ikke minst holde lovens suverenitet i hevd, ved Ă„ oppheve dommernes makt… Read more »

Snaphane
Snaphane
4 years ago
Reply to  bitten

Hear, hear, well said som de sier i UK. Instemmer til 100% !