7
feb
Seneste opdatering: 7/2-17 kl. 1317
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fremragende mini-dokumentar, der illustrerer det skr√¶mmende omfang af den femtekolonne, Frankrig har p√•f√łrt sig selv. Nu er jihadisterne ogs√• unge kvinder. Det er sv√¶rt at tro, at denne trussel kan indd√¶mmes, eller at det kan g√łres uden med totalit√¶re midler, der vil ramme det frie internet og alle europ√¶ere.

Truslen vil ogs√• v√¶re permanent, den g√•r ikke v√¶k, hvilket man skal have in mente, n√•r man bed√łmmer de politikere, der skabte den. Det er ogs√• sv√¶rt at forestille sig, at 2017 skulle blive mindre blodigt end 2016. Hvis ikke det grundl√¶ggende p√•virker fransk politik og pr√¶sidentvalget denne gang, bliver det n√¶ste gang.

France 24 brings you an exceptional documentary in partnership with French TV news magazine “Envoy√© sp√©cial”, on the hidden women of the jihadist web, the “sisters” of the Islamic State group (ISIS).¬†FRANCE 24, feb 2017.¬†Findes p√• fransk og utekstet i en timelang version. Envoy√© Sp√©cial :les femmes cach√©es du jihad. Ogs√• i Danmark er kvinder og b√łrn en stadig st√łrre del af terrortruslen, if√łlge PET.

‚ÄĚFr√•n Sverige till Absurdistan‚ÄĚ

Ingrid Carlqvist forel√¶ste i G√łteborg med et velbes√łgt og veloplagt foredrag. Hun taler blandt andet om de 600.000 fremmede, som beregnes at komme til Sverige inden 2020. Ind i en allerede sv√¶rt overbelastet infrastruktur.

Jeg har d√łbt det “selv√łdel√¶ggelsens inerti.” De er p√• en kurs, de lige s√• lidt an √¶ndre som et l√łbsk diesellokomotivs kan. De er som determinerede alkoholikere, ingen kan ingen kan forhindre i at drikke sig ihjel. √ėdel√¶ggelsen kan tilsyneladende kun stoppes, hvis de nu regerende fjernes helt. Til min store sorg, er der intet der tyder p√• det i her i 2017. Gunnar Sandelin skriver idag Sveriges demografi forts√§tter att f√∂r√§ndras med full fart:

Hur ser det d√• framtiden ut? Migrationsverkets prognoser visar att v√§ldigt m√•nga kommer att forts√§tta att s√∂ka sig till Sverige, √§ven om ‚ÄĚbara‚ÄĚ 29.000 s√∂kte asyl under 2016. Verkets prognoser √§r att vi kan v√§nta oss upp till 261.000 asyls√∂kande de n√§rmaste fyra √•ren, 2017-2020. D√§rtill ligger prognosen f√∂r anh√∂riga som vill komma hit p√• 307.000. f√∂r samma tidsperiod.

Det hela ger för handen att närmare 600.000 personer som är knutna till asylprocessen vill komma hit de närmaste fyra åren. Därtill beräknas 123.000 personer utanför EU söka uppehållstillstånd av arbetsmarknadsskäl.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Man håper i det lengste at franskmenn har vett nok til å stemme på LE Pen.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

En – eller flere – terroraktion f√łr valget, S√Ö bliver det “sp√¶ndende”!

Efterretningsv√¶senet kunne “v√¶lge” lukke √łjnene for √©n, der er jo valg???

Man kan jo ikke lave en omelet. uden at knække et par æg!!!

trackback

[…] herfra, hvor du kan l√¶se […]

bitten
bitten
4 years ago

JA slik blir det n√•r politikere har importert , ISLAM , muslimer , har tillatt radikale islamske radikale moskeer , som det er ett stort klekkeri , for nye ekstreme jihad – krigere . Og der unge islamske muslimske kvinner, blir kraftig radikalisert , i disse islamske radikale moskeene, b√•de i Frankrike og i moskeer rundt omkring i Europa . S√• med en stor import av Islams onde ekstreme ideologi , muslimsk innvandring , og med ekstreme radikale moskeer , som har f√•tt fotfeste i hele Europa , som gj√łr at b√•de unge menn , unge kvinner blir kraftig radikalisert… Read more »