5
mar
Seneste opdatering: 5/3-17 kl. 1201
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kära läsare!

Nu blir det inga krönikor på ett tag. Ibland behöver man ta några steg tillbaka för att skaffa sig mer överblick och försöka se den större bilden. Jag har gått in i ett mer långsiktigt projekt och kommer att arbeta med det några månader framåt. Förhoppningsvis kommer arbetet att bära frukt på ett sätt som blir till glädje för mina läsare. Kanske blir det en och annan krönika under tiden, men jag vågar inte lova.

Utan intresse från och dialog med läsare är en skribent bara en ropande röst i öknen. Ni är fantastiska – kunniga och medvetna, ifrågasättande och vetgiriga. Tack vare er har jag världens roligaste jobb. Jag vill tacka er alla varmt för allt det stöd och den uppbackning som ni ger mig. Jag är också oerhört tacksam för de generösa gåvor och donationer som jag får motta, ofta med både roliga och rörande personliga kommentarer som får mig att ömsom brista i skratt, ömsom bli djupt rörd.

Påfallande många gåvor kommer från invandrare. Det ger en hint om att många har genomskådat gammelmedias stämpel på mig som ”rasist” och även medias övriga lögner om oss som arbetar i alternativmedia.

Så – med hälsning till alla på Flashback som brukar vara snabba med att undra om jag är död när jag inte skriver krönikor på ett tag: Jag har inte tänkt dö än på länge. Har alldeles för mycket kvar att göra. Jag är givetvis tacksam också för alla eventuella gåvor under den tid jag arbetar mer långsiktigt. Tack på förhand och ta hand om er därute!

Varma hälsningar till er alla
Julia Caesar

 

DONERA TILL JULIA
Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC- kod ELLFFESS
Varmt tack för din gåva!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Richard llljensBjarne BrixKasper KPK svada Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Richard lll
Guest
Richard lll

Det är vi som tackar Dig Julia för Dina böcker, Dina fantastiska krönikor. Att som Du våga säga sanningen om vansinnets Sverige är inte alla förunnat. Vi vågar inte – det skulle kosta för mycket – familj, jobb, vänner etc. Men snart har vi inte mer att förlora – då blir det inte nådigt för landsför…

jens
Guest

Tack så länge. Vi älskar dig.

Bjarne Brix
Guest
Bjarne Brix

Kære, kære Julia Dine retoriske evner er formidable, og dit engagement i samfundsdebatten har været stærkt medvirkende til at skabe en ustoppelig bevægelse, først og fremmest i Sverige men også i Norge og Danmark. Jeg beundrer dig så uendeligt meget for dit mod, dit skrivetalent og dit enestående research arbejde. Du er blevet et ikon for alle os, der siger, ”jamen, det kan da ikke være sandt, nogen må gøre noget”. Du gør noget. Og det du gør, er betydningsfuldt. Du har skrevet dig selv ind i historien som en nutidig, skandinavisk Jeanne d’Arc. Tak, tak, tak. Jeg glæder mig… Read more »

Kasper K
Guest
Kasper K

Söndagarna blir inte vad de varit utan dina glimrande krönikor. Men förhoppningsvis får vi ta del av ditt nya projekt vad det lider. Den som väntar på något gott…
Att det som du skriver “Kanske blir det en och annan krönika under tiden” låter också hoppingivande. Din betydelse som en av landets mycket få riktiga journalister och inspiratör i den sverigevänliga folkrörelsen går inte att överskatta.
Önskar dig allt gott med ditt projekt och din framtid i övrigt.

PK svada
Guest
PK svada

Takk for at du deler din kunnskap og opplevelser med oss ;.)

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Tack Julia och välkommen åter.

Här en artikel som handlar om att skriva anonymt på nätet.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/03/05/anonyma-roster-pa-natet/

sub rosa
Guest
sub rosa

Tack för alla fantastiska och välskrivna krönikor hittills, Julia! Hoppas att ditt projekt faller väl ut. Jag tror att vänstern och gammelmedia-etablissemanget har fnissat länge i smyg åt hur länge och hur effektivt det funkade med rasiststämpeln för att tysta folk som är emot mångkultur och invandring från tredje världen. Det funkade gång på gång i 30 år. Men inte längre. Invandringen har fått alldeles för allvarliga konsekvenser för alldeles för många svenskar och andra européer. Mångkulturens inneboende systemfel påverkar numera varenda stad och by. Nu trappar de i stället upp kriget med uthängningar som möjliggjorts med olagligt inhämtad information… Read more »

sub rosa
Guest
sub rosa

PS. En liten tröst i väntan på bättre tider är århundradets roligaste bild. Dan Park i en vänsterdemonstration för papperslösa:

http://www.litekul.se/wp-content/uploads/2013/04/papper-papperslosa.jpg

bitten
Guest
bitten

Synd at det blir ikke noen kronikker , av Julia Caesar på lenge , likte å lese disse innholdsrike innleggene her på bloggen . Samtidig så sier en lærer ved en svensk skole , som tegner et forferdelig dystert bilde , i fra svenske skoler , der den mannlige læreren , møter ekstreme radikale muslimer , sier rett ut . At målet til radikale muslimer er å drepe alle hvite , jøder og innfødte svensker, og innvandrere som har blitt har blitt for vestlige i sin levemåte å leve på . Sider den svenske læreren John Dubeck , som har… Read more »