5
mar
Seneste opdatering: 11/3-17 kl. 1201
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En film, jeg har ventet på en god måneds tid. Nu er den her, og det er et dokument i særklasse. Anderledes fordi den er bedre. Den har, modsat så meget man ser, et dybt kendskab og en varme for sit emne.

Neroth ser Sverige indefra og udefra på samme tid, og dobbeltheden går igen i filmens bittersøde titel: “Sverige har været vild med at blive multikulturel/ Sverige dør for at kunne blive multikulturel.”

Han er født i Malmø, men har boet mange år i London. Tak til Pelle og Paul, det er et privillegium at publicere filmen. Havde svensk tv ikke været, som det nu engang er, ville den havde været selvskreven til at blive vist i prime time. Men måske i DR og NRK?

You Tube-blogger skilles efter medie-hetz

Dette er netop hvad der tales om i dokumentaren ovenfor af bla. Göran Adamson og Nima Ali Pour. Erik på Granskning Sverige skriver:

Min fru har vädjat till mig att sluta för hennes och barnens säkerhet. Jag kommer inte vika mig för Mattsons attacker och kan därför inte tillgodose denna min frus vädjan. Därför har vi beslutat att flytta isär och min fru söker lägenhet i Kungsbacka. Jag älskar fortfarande min fru över allt i världen, men kan inte vika mig för ett etablissemang som vill definiera vad som är rätta tankar och felaktiga tankar.

I en demokrati skall man kunna ifrågasätta allt och alla utan hänsyn till om någon blir kränkt av frågan. Man skall kunna säga saker som är fel, och få logiska argument som gör att man ändrar uppfattning om man köper de framlagda argumenten. Alternativt köper man inte argumenten och fortsätter att ha fel, det skall inte vara brottsligt.

Kort sagt: Finns det någon som kan hjälpa min fru att få en lägenhet i Kungsbacka som rymmer henne och våra barn 7, 9 och 11 år?

Påtryckningar riktas mot min fru. Jag vill bara göra klart att min fru har så länge jag jobbat med Granskning Sverige vädjat till att jag skall sluta på grund av de konsekvenser en outning skulle kunna få för hennes karriär och våra barn. Min fru står inte för mina åsikter. Vi är två olika personer med olika åsikter och det är helt absurt att min fru skall behöva lida för den opinionsbildning som jag bedrivit. Tyvärr målar detta en bild av Sverige som är långt mörkare än jag ens anat när jag började med Granskning Sverige. Granskning Sveriges kommentar till medias smutskastningskampanj

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35
Deltag i debatten...

avatar
21 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Snowistalku2Sweden: Dying to be multicultural « Snaphanen.dksinnamor“Sverige håller på att rämna” « Snaphanen.dk Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Snow
Guest
Snow

This is available on Amazon Prime in the UK and is strongly recommended if anyone is interested to know where western Europe is headed under the group-think neo-liberals who are controlling it,

istalku2
Guest
istalku2

så sant.. tyvärr…

trackback

[…] Måske den hidstil bedste film om Sverige. Jeg ved, Pelle Neroth tager et mindre beløb for den, men den er ude i en piratudgave. Göran Adamson medvirker, han arbejder nu i København. Jeg går ud fra, at den ikke kan stoppes online. SVT, NRK og DR burde holde øje med den. Den var først her på boggen d. 5 marts.2017. […]

sinnamor
Guest
sinnamor

Jeg tror ikke lenger at Sverige lar seg redde. Dagens Stasi er i arbeid i vårt naboland. Takk for lenken til filmen som, selv om den gav en bitter smak i munnen, var informerende og klartenkt.

Når dagen kommer og Sverige ramler sammen økonomisk og sosialt(og den dagen er vel nærmest garantert) så har jeg inderlig medlidenhet med de 20 prosentene som protesterer, men de 80 prosentene….ikke så mye.

trackback

[…] Hvad med vores børn? “We might be witnessing the end of society as we know it,” siger Göran Adamson i dokumentaren nedenfor. Det er tapetet bag de forholdvis enkle replikker, der […]

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Stort tack till Pelle Neroth Taylor och “Erik Johansson” på Granskning Sverige! Ni är båda hjältar till skillnad från landsförrädarna i Sjupartiet och på Fake News Media. Dessa sjupartister och propagandister har sänkt ner det paradisiska Sverige till det brinnande helvetet. De som opponerar sig mot dårskapen hamnar i frysboxen.

Pelle Taylor/ tworavenfilms
Guest
Pelle Taylor/ tworavenfilms

Tack Eva! Follow us at @tworavenfilms on facebook

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Hej Pelle! Tack för tipset! Jag har dock inte spionverktyget Facebook, annars hade jag naturligtvis följt @tworavenfilms på Facebook. Din dokumentär “Sweden – Dying to Be Multicultural” är en mycket viktig film. Fortsätt göra dokumentärer om Sverige, du som behärskar både svenska och engelska! Det svenska folket är i stort behov av hjälp. Den globalistiska lands- och folkförrädande DÖ-kartellen kontrollerar tillsammans med Bonniers och Schiebsted medierna i Sverige. En storägare i Schiebsted är J. P. Morgan, dvs. Rothschilds. Krossandet av den tusenåriga nationen Sverige, det svenska folket, det svenska språket och den svenska kulturen med massinvandring och EU som vapen… Read more »

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Hej igen Pelle! Här några länkar om NWO-Sverige: “Folkpartist [hon blev efter denna lands- och folkförrädande artikel Sveriges EU- och demokratiminister] vill avskaffa Sverige och införa en världsstat. Svensk Idag”: https://m.youtube.com/watch?v=9rJ6bjtyVS0 “fredagsbio 47: En PAJAS till STATSMINISTER Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=EBFPl6ouEWw “fredagsbio 60: SAMHÄLLSBYGGARE? Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=_oFdvS1KnXA “Fredagsbio 1: Tar Löfven ANSVAR? Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=pFB1dT7D8VU “Stefan Löfven (Swedish PM) Embaress The Swedish Nation Berikande Mångfald”: https://m.youtube.com/watch?v=6swyinqgJx8 “Fredagsbio 42: TÄLTASYL Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=da80yYdH4ic “Fredagsbio 3: Muppministrar Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=TkmkPAY_g6I “fredagsbio 26: Feministisk migrationspolitik”: https://m.youtube.com/watch?v=GdqqaJZ208c “fredagsbio 19: KAPSEJSAD godhet. Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=QsjByPBpRtU “fredagsbio 11: FLYKTINGAR? Jan Milld”: https://m.youtube.com/watch?v=4XQxc-CPxzE “Fredrik den Store [jobbar numera… Read more »

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Ytterligare länkar:

“Kvinna knivrånad: “Rispade i ansiktet”:
http://www.expressen.se/nyheter/kvinna-knivranad-rispade-i-ansiktet/

“Man blev knuffad – föll fyra våningar”:
http://www.expressen.se/kvallsposten/man-blev-knuffad–foll-fyra-vaningar/

“Man svårt skadad – kan ha koppling till storbråk”:
http://www.expressen.se/nyheter/man-svart-skadad–kan-ha-koppling-till-storbrak/

“Folk gör rätt som oroar sig för kriminaliteten”:
http://www.expressen.se/ledare/sanna-rayman/folk-gor-ratt-som-oroar-sig-for-kriminaliteten/

“Mattias Karlsson (SD) i Agenda, Debatt BRÅ med ‘Bagdad-Bob’ Jerzy Sarnecki 2016-01-15
icon”:
https://m.youtube.com/watch?v=-urbQH63sqA

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Rekommenderas!

“Henrik Palmgren – Trump is Right about Sweden – Identitarian Ideas IX
Red Ice TV”:
https://m.youtube.com/watch?v=tv6OnvK-LRw

Knut Berg
Guest
Knut Berg

Stor takk til Snaphanen for publiseringen av denne viktige dokumentaren.Og stor takk til de som laget den.Måtte den fremstå som skrekk og advarsel der det ennå finnes håp og meningers mot!

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Dokumentären är också publicerad på Avpixlat.

“Ny dokumentär om det svenska massinvandringshaveriet”:
http://avpixlat.info/2017/03/06/ny-dokumentar-om-det-svenska-massinvandringshaveriet/

PK svada
Guest
PK svada

Senaste sveanytt.
Migrant youth brawl at Hallsberg Alléskolan

https://www.youtube.com/watch?v=38TiqCwBhbA

istalku2
Guest
istalku2

har polisen brist på gummikulor..=? eller är dom bara dumma?

invernes
Guest
invernes

Som en svenske sa i et brev.

Det är ett svunnet land Sverige vi ser nu
Badhusen stänger
Biblioteken stänger
Akutmottagningarna har vakter för att hålla ordning
Polisen löser inte sina uppgifter
Kaos på socialkontoren
Skolan är i kris
SVT är en vänsterextrem sekt
Expressen är en vänster blaska
Sharia lagar råder i förorten
Kvinnor vågar inte vara ute själva på kvällarna
DU, ÄR DET DETTA VI VILL BETALA SKATT FÖR
ÄR DETTA VÅRT SVERIGE????

spirild
Guest
spirild
samuelafugglas
Guest
samuelafugglas

Arvet efter Ilmar Reepalu. Hade Du förväntat dig något annat?

PK svada
Guest
PK svada

Reporteren fra SVT synes det er for mange hvite menn som går skiløp

https://www.youtube.com/watch?v=elgakrtqa2Y

spirild
Guest
spirild

Den eneste rasismen i Europa er mot hvite.

invernes
Guest
invernes

Helt riktig.

istalku2
Guest
istalku2

inga kommentarer….

Marten Gantelius
Guest

Pelle Neroths dokumentär är den bästa beskrivningen av dagens Sverige som jag stött på. Tyvärr lär den inte bli sedd av de svenska lämlarna – de är i full fart på väg mot havet för att drunkna.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hur fan i h. går det egentligen att vara så dum och okunnig som PK-token kring 19:30?
( han med den stora moustachen ) – det er ju helt otroligt att höra på. Big Sister’s PK-
hjärntvätt är ju tydligen fuldständig i hans fall 😉

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Mycket bra benämning på världens första feministiska hijabregering: Big Sister! Big Sister is watching you.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

En BRAV, MODIG & SELVOPOFRENDE forkæmper for Folkhemmet!

PK svada
Guest
PK svada
Anna Svensson
Guest

Detta borde vår “feministiska” s k regering se!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Ja, det skulla vara mycket interessant att få se deras hykleriska reaktion via en dold kamera, om man fick lokkat dom att titta på denna videon gennom nån täck-historie 😉

Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Kutt ut denne musikken som automatisk starter. Det skal ikke være nødvendig med en aktiv handling fra min side for å ta bort denne.

mjolly
Guest
mjolly

Dagens svenskehistorie, 3 minutter ut i videoen. “Forbannet svenske måtte snu ved Haugastøl”
http://www.tv2.no/v/1154469/

PK svada
Guest
PK svada

Meget bra film snap, dessverre så kommer ingenting til å endres.

Thomas Jackson
Guest

Stort takk til Snaphanen at visa denne film. Denne utveckling er vi mange som sett komme og min familj har redan anpassat sig til den nya verkligheten genom att ha boende i Norge og Polen förutom i Sverige. Men stackars svensker, stakkers invandrare. I Egypten och många andra länder förstår man att islamism måste staten vara repressiv mot. Svenskar kan inte skilja på islamism og islam. Pakistans fd president Musharaff sa i en BBC intervju 15 år sedan att “Vi sätter våra jihadister i fängelse, ni i väst-europa tar emot dem som frihetskämpar”. Det mjuka Sverige är helt idealiskt att… Read more »

bitten
Guest
bitten

Den ekstreme radikale IS jihad organisasjonen , publiserte et filmklipp tatt av ekstrem IS – jihadist , vandrende mot en belgisk stasjon , de klippet har fått tittelen , vi er her fremdeles . Det var en terrorekspert, som oppdaget filmklippet som sa , vi har en hær og vi vil angripe , dette her har vist skjedd tidligere , i forkant terrorangrep før . Dette er en stor trussel , som må tas på blodig alvor sier Ahmet Zalta , som hadde en musikk i bakgrunn , av den samme som ble brukt i videon , før terrorangrepet på… Read more »