30
mar
Seneste opdatering: 30/3-17 kl. 2128
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brotten ökade i Sverige under 2016 – 13% fler våldtäkter

Svenske mediers rubrik: Antalet brott minskade i Sverige förra året, Ja, med én procent eller 22. 000 tilfælde. Lad os gætte: Folk anmelder ikke længere cykeltyverier og indbrudstyverier. Det nytter heller ikke noget. Det samme er tilfældet med 78 procent af alle mord. Man kan godt lade være med at anmelde dem. Et de facto retstatssammenbrud.

Under 2016 anmäldes 1,51 miljoner brott, 6800 fler än föregående år, en ökning motsvarande ±0 procent. De anmälda brott som ökade mest under 2016 var bedrägeribrott, en ökning med tio procent, och brott mot person, en ökning med 7 procent. De brott som minskade mest i antalet anmälningar var narkotikabrott, trafikbrott och stöld- och tillgreppsbrott. Bedrägeribrott mot försäkringskassan ökade med 68 procent jämfört med föregående år.

Totalt anmäldes 20 300 sexualbrott. Sexuellt ofredande ökade med 21 procent. De anmälda våldtäkterna uppgick 2016 till 6720 anmälda brott, en ökning med 13 procent jämfört med föregående år. Sedan 2007 har antalet anmälda våldtäkter ökat med 41 procent och antalet sexuella ofredanden ökat med 71 procent. Nya Tider


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Eva på Södermalmsussebassainvandrare1957ragnhild Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Är detta ett för tidigt utlagt aprilskämt?

“Filmade moln – då stormade insatsstyrkan hotellrummet”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/AaA55/filmade-moln–da-stormade-insatsstyrkan-hotellrummet

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Jaa helt otroligt gammelmedia i Sverige ljuger med förtjusning oss rakt upp i ansiktet. Nike o Cecilia på SVT att dom inte skäms sitter som ormar i paradiset på 21 nyheterna och ljuger oss rakt upp i ansiktet och uppfostrar oss i den rätta tron med fantasilöner jämfört med vanligt folk. Sommar Al Neher Aftonbladet gapar om att islamofober riktar sitt hat mot judar. Den vita mannen ska skuldbeläggas största hotet mot världen är den vita mannen. Vita kvinnan ses inte som ett hot utan henne omvänder man med en riktig man. Från mena länderna. Vilka krafter det är som… Read more »

ragnhild
Guest
ragnhild

God innhold, god fokus og presentasjon. Legger til dette: http://steigan.no/2017/03/05/finansiell-krigforing-imf-visste-at-hellas-aldri-ville-kunne-betale-gjelda/ En forbrytelse begått mot Helles og landets befolkning. EU (selv en vasallunion opprettet av vestens oligarkvelde). Alle inntekter som kommer til gjennom salg av landets/Hellas verdier, går ikke folket, men rett til oligarkenes banker som har lurt dem med i EU. Slå den dere. Var ruineringen av landet bevisst ledd i kommende bl.a. flyktninge-/innvandringshelvete…. mer hører nok også til.. Hellas råtte av en statsminister var forøvrig kort tid tilbake på besøk i Ukraina, og skrøt uhemmet av denne CIA innsatte ukrainske presidenten, som kom til makten – naturligvis via CIA-metoder.… Read more »

ragnhild
Guest
ragnhild

Værsågod; dette tjener de EU-ansatte:
http://www.nsk.se/2009/08/13/eus-groteskt-hogavlonande-elit/

sussebassa
Guest
sussebassa

..ja, kjøpt og betalt for..tilsalgs.