12
maj
Seneste opdatering: 12/5-17 kl. 1530
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Framtiden är långt ifrån lika ljus som Magdalena Andersson (S) har deklarerat, varnar Riksrevisionen. På fyra år har finansdepartementet överskattat Sveriges offentliga finanser med omkring 75 miljarder kronor. Den prognos om ett ökat överskott på från 40 miljarder 2016 till 110 miljarder 2020 kommer snarare landa på ett minskat underskott på 35 miljarder. Riksrevisionen larmar: 75 miljarder fattas

“Enorm nivå av våld och förakt för myndigheter”

– växande gängkriminalitet hot mot hela samhället

Sverige står inför mycket allvarliga problem på grund av unga kriminella män i utsatta områden. Både Kriminalvården och polisen talar om en ”enorm nivå av våld och ett monumentalt förakt för myndigheter” – samtidigt som straffen inte har någon som helst effekt. Det framkom vid ett seminarium i Justitieutskottet idag.

– De utmanar alla, de har en konfrontatorisk attityd och de har en hårdhet som gör det svårt att nå dem, sa Kriminalvårdens chef Nils Öberg.Samtidigt är de oberörda av att sitta i fängelse och de sover hellre bort tiden istället för att jobba med att välja en väg ut ur kriminaliteten. Dagens Juridik


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
latmaskinvernesGustaWasaAnna Svenssonniklasr Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
latmask
Guest
latmask

Det här kan inte stämma. Varje invandrare ska ju berika Sverige, det har jag läst många gånger i DN. Inte kan väl folkuppfostrare Wolodarski ha ljugit för oss? Det måste vara rasism att bara tänka tanken.

GustaWasa
Guest
GustaWasa

“Törs vi” Finns bara folkviljan så går det att ordna med “problemen”. Men då behövs det så att folk inte ser allt för mycket då problemet skall rättas till på effektivaste sätt med helt sönderslagna kriminella gäng och nätverk. Om man lär från Sri Lanka och hur landet tillslut fullständigt krossade den Tamilska gerillans alla nästen även fast de sade sig vara oövervinnliga. Det är dags att förklara framtiden för de rättmätiga ägarna, att det ibland är bättre att titta bort och vakna upp dagen därpå med att kriminalitet och ideologi har försvunnit och samhället är åter tryggt. På vem… Read more »

invernes
Guest
invernes

Våldtogs av flyktingbarn – sköterskan: “Vad kul att du fått pojkvän”

Anna Svensson
Guest

Det går verkligen lysande för Sverige!

niklasr
Guest
niklasr

Ha samma nivå på fängelserna som USA. Ta bort alla dubbla medborgarskap och de som är kriminella får inte behålla det svenska. Utvisa alla utländska medborgare som blivit dömda för brott.

GustaWasa
Guest
GustaWasa

En mycket bra idé.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Tyvärr är Sverige kört. Svenskarna tar kollektivt självmord. I sin godhet rädda världen stoppa miljöförstöringen. Vi är matade med skräck ifrån media. Ska man rädda världen ska man stoppa globalismen. För den frukt vi kan få från andra sidan världen. Den behöver dom själva där utan att storskaliga bolag utarmar jordarna i fattiga länder.

Mjolner
Guest
Mjolner

Bruk straff som fungerer.
Utvisning av hele storfamilien, som sannsynligvis lever utelukkende av biidrag.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Storfamiljen. Kalla det för vad det är klanen. Utvisa hela klanen.

latmask
Guest
latmask

Kan vi inte börja använda det gamla ordet ätt istället? Man borde inte bruka utländska ord för det som kan uttryckas på svenska.