26
jun
Seneste opdatering: 27/6-17 kl. 0226
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU Kommissionen mener stadig, Europa kan fordele sig ud af det. I 2015 ville den fordele 160.000 migranter, i 2017 har den fordelt 20.000 af dem. Nu truer Kommissionen ĂžsteuropĂŠerne med sanktioner, hvis de ikke  fĂžlger dens misforstĂ„ede, ĂždelĂŠggende og livsfarlige asylpolitik. Ingen VesteuropĂŠiske ledere tĂžr Ă„benbart pĂ„tale vanviddet, fejge som de er, lader de ØsteuropĂŠerne svede og betale, sĂ„ Kommissionen fortsĂŠtter blot sit hĂŠrvĂŠrk. 6.6 Million Migrants on Europe’s Borders: Secret German Government Report,  Migrantkrisen kan ikke lĂžses i Europa.

57 procent af frankmĂŠndene stemte ikke

De der jublede over Macrons sejr, oversÄ en endnu vigtigere meddelelse af valget: Fransk demokrati er ved at oplÞse sig selv. Hele 57 procent af franskmÊndene stemte ikke, og Macron har kun aktiv opbakning fra 13 procent af befolkningen. Jeg ved ikke, hvor meget der er at juble over. FranskmÊndene vil formentlig savne demokratiet, nÄr det er forsvundet. Bernard-Henri Lévy i Reinventing the French People

But, whether we like it or not, there is more to the event than that. Another accomplishment was the record-high abstention rate: 57% of French voters disdained the rare and precious privilege of voting, a privilege invented several centuries ago by men who believed in deliberation, reason, and enlightenment.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Triturus cristatus
Triturus cristatus
6 years ago

Beatrix von Storch, jeg liker den dama!

Og hun andre, Frauke Petry, er ogsaa beundringsverdig.

Bare saa synd at ikke tyskerne har baller til aa stemme paa partiet deres (AfD).

Steinadler
6 years ago

Ingen VesteuropĂŠiske ledere tĂžr Ă„benbart pĂ„tale vanviddet. Skulle de pĂ„tale sitt eget vanvidd, det Ăždeleggelsesverk uten historisk sidestykke som de selv stĂ„r ansvarlig for ? Her har vi jo nettopp sĂ„ godt som uten unntak med svikere av verdenshistorisk format, i den ene eller andre fasong Ă„ gjĂžre. Forvente at de skulle pĂ„tale seg selv, det blir som en lĂžnnmorder boende midt blant sine ofre skulle utpeke seg selv. Den beste sjanse til Ă„ overleve har disse kultur- og folkemorderne om de fortsetter som de stevner, trapper opp forrĂŠderiet og sikrer seg et nytt befolkningsflertall bestĂ„ende av nettopp disse fremmede,… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Steinadler

Helt enig, men ikke tror jeg de skal “overvurdere” muslimene dithen at nĂ„r de overtar..fĂ„r sjansen Ă„ overleve..det tror jeg ikke de tar sjansen pĂ„..som ogsĂ„ historien forteller om hvordan islam utrydder de med en annen fortid/mening.,og for egen del …bare avrett de som de folkeforrĂŠdere de har vist seg Ă„ vĂŠre.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
6 years ago
Reply to  Steinadler

Men klynges op – det skal de!

mjolly
mjolly
6 years ago

I England diskuterer de ikke terror lenger, sÄ virker som de har kapitulert der og. Tvertimot fÄr Corbyn respons fra titusener nÄr han stÄr pÄ Glastonbury-scenen og snakker om Greenfeld Tower og Trump.

Jeremy Corbyn just destroyed Donald Trump in front of tens of thousands at Glastonbury

https://www.indy100.com/article/jeremy-corbyn-at-glastonbury-donald-trump-build-bridges-not-walls-thousands-fans-7806561

River
River
6 years ago

“Ingen VesteuropĂŠiske ledere tĂžr Ă„benbart pĂ„tale vanviddet. “. Der har jeg min tvivl. Disse menneskers egentlige interesse er den nĂŠste lĂžncheck og dybest set handler det altid om en avanceret form for dovenskab. Politikere er oftest mennesker der tidligt i livet erkender at der er rigtigt meget de ikke gider og har sĂžgt en vej ud af det. Ud over det mest nĂŠrliggende de ikke gider er der ogsĂ„ det hĂ„rde arbejde at gennemtĂŠnke deres holdninger og kĂŠmpe for retfĂŠrdighed.
SÄ Ärsagen til at de ikke pÄtaler vanviddet er at de blot fortsÊtter en allerede pÄbegyndt bane.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  River

..ikke bare gidder, men ogsÄ utifrÄn en lÄg utbilding tenker hvilket yrke kan gi de topp lÞnn, frynsegoder och status..Eurika..politiker., herreJ ..vÄre land ÞversvÞmmas av dessa kompletta idioter som vi lar bestemma Þver oss..och fÞrer oss totalt inn i Hell.

River
River
6 years ago
Reply to  sussebassa

Uddannelse, meningsfuld vel at mĂŠrke, krĂŠver hĂ„rdt arbejde, og sĂ„ er du tilbage ved dovenskaben… Det er en let tilvĂŠrelse blot at fĂžlge strĂžmmen, lidt som en dĂžd fisk.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  River

..inte bare..som du vet mÄste man ha en viss IQ for Ä forstÄ ogsÄ, och dÄ hjelper det lite man bare er doven i tillegg.
LĂžfven klarte inte Ă„ fullfĂžre sitt sveisekurs heller, men han er god nok som statsminister..mener dom pk…shit avlar shit..som vi ser i Sverige, och konsekvenserna..ett land som er sĂ„ misstyrt at de er et skrekkex for andre land i Europa.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
6 years ago
Reply to  sussebassa

Danmarks forhenvÊrende statsminister, Helle Thorning, havde kun 3 mÄneders praktisk erhvervserfaring i rygsÊkken: Som piccoline i et advokatfirma. Hun holdt jo altsÄ heller ikke sÊrligt lÊnge, men nÄede da at tage Êren for pÄ egen hÄnd at have stoppet den Þkonomiske recession.

Nogen gange kan man kun ryste pĂ„ hovedet over vores folkevalgte…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x