2
aug
Seneste opdatering: 3/8-17 kl. 1504
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Tysk, utekstet!) Die Kultur der Duldung zermĂŒrbt unser Land skriver Die Welt. ‘Culture of Tolerance’ Is Destroying Germany. Men “det har ikke noget med islam at gĂžre,” selvom “gerningsmanden var kendt af myndighederne som islamist.”

PĂ„ Middelhavet er Italien begyndt at fylde det magttomrum, EU har efterladt. Danske politikere har ikke ytret et kvĂŠk om Kommisionens andel i “flygtningekrisen.” Italy seizes German-operated migrant rescue boat claiming it is being used to help ‘clandestine immigration.’

Kvindelandet

At kritisere den svenske statsfeminisme er vĂŠrre end at vĂŠre ‘klimabenĂŠgter.’ Gunnar Sandelin gĂžr det alligevel. De stakkels svenskere ved slet ikke – fordi medierne ikke rapporterer det – at Sverige er temmelig alene om statsfeminismen. Allerede i Danmark og Norge spiller den ikke nogen mĂŠrkbar rolle. Svenske medier giver indtryk af, at det er en international bevĂŠgelse. Det er det ikke. Det er lokalt og provinsielt. MĂ„ske er der nogle, der husker Fellinis “Kvindebyen” (1980), hvis ironi faldt pĂ„ feministisk stengrund. Jeg har ingenting imod kvinder, kun nĂ„r de er statens politiske vĂŠrktĂžj, som tilfĂŠldet er i Sverige.

Svenska feminister/kulturradikaler har visat en oerhörd flathet gentemot patriarkat frÄn tredje vÀrlden, samtidigt som mÄnga svenska mÀn, likt arbetsbin, kastrerar sig sjÀlva för att vara dessa drottningar (av bÄda könen) till lags. Att sÄ mycket som ens andas om att den statliga feminismen kan ha skadeverkningar Àr fullstÀndigt omöjligt, sÄvÀl i det offentliga samtalet, som i politik och forskning.

En konsekvens av att de kvinnliga aspekterna dominerar Àr att vi pÄ samhÀllsnivÄ fÄr en terapeutisk stat. SamhÀllet ska visa kvinnlig omsorg, Àven dÄ det Àr ett sjÀlvskadebeteende. Vi ska amma hela vÀrlden med lösbröst!

I gÄr hade Studio Ett (P1) en lÄng diskussion om de marockanska rÄnarbarnen. Ingen av deltagarna var förbannade pÄ dem. Ingen brydde sig ett dugg om brottsoffren. Det var synd om dem som behövde bo pÄ gatan och hur skulle man hjÀlpa dem?

Konsekvenserna av denna hÄllning ser vi ocksÄ i ett större perspektiv. Enligt Migrationsverkets senaste prognos vÀntas mellan drygt en halv miljon till över 800.000 mÀnniskor söka uppehÄllstillstÄnd fram till 2021 i vÀrldens mest feministiska, tillÄtande och vÀlvilligt instÀllda land mot frÀmlingar. Under tiden har vÄrt grannland Norge planerat att kunna överge GenÚvekonventionen och stÀnga sina grÀnser mot oss om vi inte skÀrper oss. Feminismen Àr en draksÄdd

“Terapeutisk stat” – prĂžv at lĂŠse dette epistel fra Kristiansstadsbladet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Det Àr svÄrt att förstÄ hur vikingarnas Àttlingar kunde bli feminiserade kulturmarxister. Har de faktiskt glömt bort vilken Àrorik och unik kultur de utvecklades ifrÄn? Man behöver bara se dokumentÀren dÀr Neil Oliver berÀttar om Skandinavien och vikingarna, deras enastÄende kultur och deras drakskepp och hur de har pÄverkat hela Europa.
https://www.youtube.com/watch?v=4tJ5ipltAzw

Vikingarna skulle sÀkert vÀnda sig i graven om de skulle se dagens könsneutrala feminister.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Feminismen Ă€r idag en draksĂ„dd, en del av kulturmarxismen. Radikala feminister och andra feminister Ă€r hjĂ€rntvĂ€ttade och nyttiga idioter och anvĂ€nds för att attackera den vĂ€sterlĂ€ndska mannen och den vĂ€sterlĂ€ndska civilisationen. Man förvirrar ocksĂ„ barnen med pĂ„hittade genderteorier och könsidentiteter. Det Ă€r sant att kvinnor och mĂ€n Ă€r olika redan frĂ„n födslen men de kompenserar varandra för att kunna överleva. Kulturmarxisterna och feministerna har kommit lĂ„ngt i förstörelsen av Sverige och mĂ„nga andra lĂ€nder i Europa. Det tragiska Ă€r att det finns sĂ„ mĂ„nga vĂ€sterlĂ€ndska kvinnor och mĂ€n som inte förstĂ„r vad som hĂ€nder och att det Ă€r euopeisk genocide… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Glimrende kronik af Mikkel Andersson i Berlingske ? http://andersson.blogs.berlingske.dk/2017/07/28/derfor-fylder-humanisterne-stadig-mindre-i-indvandringsdebatten/?_ga=2.247854084.247699271.1501621192-54212662.1500555200 Derfor fylder “humanisterne” stadig mindre i indvandringsdebatten AF MIKKEL ANDERSSON 28. JULI 2017 15:03 0 inDel Den 22. juli skrev forfatter Merete Pryds Helle et indlĂŠg i Politiken. Her argumenterer hun for, at “humanisterne” har forsĂžmt at tage til genmĂŠle mod den indvandringskritiske hĂžjreflĂžj, som hun slet ikke mener, at hendes meningsfĂŠller har taget alvorligt. … Berlingske Derfor fylder “humanisterne” stadig mindre i indvandringsdebatten AF MIKKEL ANDERSSON 28. JULI 2017 15:03 0 inDel Den 22. juli skrev forfatter Merete Pryds Helle et indlĂŠg i Politiken. Her argumenterer hun for, at “humanisterne”… Read more »

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago

Kvinnelandet har blitt feministenes horehus, med 25% overtall av menn sÄ kan Sverige bli Europas Thailand for kvinner pÄ jakt etter sex.

invernes
invernes
3 years ago
Lawrence
Lawrence
3 years ago

Tidligere har fortĂŠllingen vĂŠret at problemet med at leve i harmoni med ikkeeuropĂŠerne der strĂžmmede ind i europa at vi ikke var inkluderende nok. SĂ„ blev den at vi ikke gavmilde nok. Nu er slĂžret efterhĂ„nden faldet bort, og det bliver direkte sagt at problemet er at vi er hvide, og at vi har vores kultur og historie. Det skal vĂŠre slut nu. Den brune mand er ankommet. De skelner nu ikke lĂŠngere mellem Zimbabwe, Sydafrika eller Europa; den hvide mand er undertrykkeren, og den brune mand har retten og demografien pĂ„ sin side nĂ„r han nu som hĂŠvner kommer… Read more »

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago
Reply to  Lawrence

Feminismen produserer ingenting annet enn hat, motsetninger og rasisme.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Med indfĂžrelsen af kvindekvoter blev problemet “kvinder” vĂŠrre. Kvinder bliver ikke lĂŠngere valgt ud fra hvad de evner, eller ud fra hvad de er gode til – men kun valgt fordi kvinder skal udgĂžre 50%. Ergo: kvindelige eksistenser behĂžver ikke lĂŠngere at udvikle sig, eller at lĂŠre noget. Det er en egenskab i sig selv bare det at vĂŠre kvinde. Den kvindelige udvikling er herved sat i stĂ„. PĂ„ evolution.dk stĂ„r der bl.a.: “Man arver egenskaber fra sine forĂŠldre. De individer med de bedst tilpassede egenskaber har en bedre chance for at leve lĂŠnge nok til at sĂŠtte afkom i… Read more »

Reidar S
Reidar S
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Glem det Ă„ velge ut fra evner – det har adelen aldri gjort

Sussy Hunt
Sussy Hunt
3 years ago

I intergalaktiske tidende sÄ jeg, at svenskerne blev nÊvnt som Ärets mest Ändssvage gruppe af selvbevidste organismer. SÄ, ingen nyhed der.

henrik
henrik
3 years ago
Reply to  Sussy Hunt

ØÞÞh den sprĂžjte er jo bare sakrastisk. Det er en spĂžg… Tror du ogsĂ„ pĂ„ alt der stĂ„r i Anders And bladet? Du er godt nok en af de mest naive mennesker jeg lĂŠnge har lĂŠst udgyde sig pĂ„ de her medier.

invernes
invernes
3 years ago

Tilbake til denne video som advarer mot kvinner og makt.

https://youtu.be/UxpVwBzFAkw