19
sep
Seneste opdatering: 20/9-17 kl. 0025
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The video below is an excerpt from Hungarian Prime Minister Viktor OrbĂĄn’s speech at a conference of the Christian Intellectuals’ Association. Mr. OrbĂĄn is a man of impressive intellect. It took me a while to edit the translated transcript of this speech, and as I did so I absorbed the logic and rhythm of his arguments. Then, after Vlad completed the subtitling, when I was able to watch him speak, I realized that he just glanced at his notes occasionally while he delivered the speech — no teleprompter. via GoV Se ogsĂ„: Thomas Nydahl: Viktor OrbĂĄn talar “kristet”. Den grundlĂ€ggande frĂ„gan, av vilken annat avgörande beror

Muslimsk Ungdom: Assimilation er udelukket

Der er nÊppe andet at sige til MD, end at det ikke er sikkert, det vedbliver at vÊre et frivilligt valg. Disse personer kan vi af hensyn til freden i landet blive nÞdt til at repatriere uanset de mÄske er 4 generation. Jo senere vi gÞr det, desto vanskeligere bliver det. De burde aldrig have vÊret statsborgere, og jeg anerkender dem ikke som landsmÊnd.

“Åbent brev til Uffe Østergaard”

Assimilation er fuldstĂŠndig udelukket. Den muslimske ungdom vil ikke gennemgĂ„ en lutheransk kompromislĂžsning i Europa, pĂ„ samme mĂ„de som du i indlĂŠgget nĂŠvner, at jĂžderne i Danmark har gjort. Det nĂŠgter vi, af den simple Ă„rsag, at vores efterliv ikke er noget vi tĂžr at satse, for en midlertidig anerkendelse i det verdslige liv. Vi kan ikke tale pĂ„ vegne af andre religiĂžse befolkningsgrupper, men Islam er et komplet livssystem, hvor samfund og spiritualitet er to sider af samme mĂžnt, og ikke til at adskille. Vi beviser pĂ„ daglig basis, hvordan vi trives i samfundet, og giver tilbage i samme grad, som vi modtager. Vi er i Danmark for at blive, for at bidrage med de livsbekrĂŠftende islamiske vĂŠrdier, og for at sprede Islams barmhjertige budskab til vores omgivelser. Åbent brev til Uffe ØstergĂ„rd – Assimilation er udelukket

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

How is it possible that the American financial speculator George Soros can sit in EU and tell the EU-commisson what they shall do and also be warmly received at the highest level. He seems to have a lot of power and influence and wants a million migrants a year to come to Europe when millions of young Europeans are unemployed and many countries have already got no go zones composed of migrants who never will integrate and are going to live on social security the rest of their lives. Now it is completly clear the EU globalists want t to… Read more »

invernes
invernes
3 years ago

Vanskelig Ă„ si Viktor, dette er en typisk Vest Europeer.

http://i.amz.mshcdn.com/7C6XkQY05bEIm3_f725sHvRk2Ng=/fit-in/1200×9600comment image

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
3 years ago

Gid vi havde en Viktor Orban som statsminister I stedet for den EU-begejstrede Lars LĂžkke Rasmussen.

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Hvor er det dog nemt det her. Der skal sgu ikke andet end en afdanket professor til, for at presse Muslimsk Ungdom til at bekende kulĂžr. Og som om vi ikke vidste det allerede. Islam og dens stupide fĂžlgere vil fremover vise sig som de totalitĂŠre tabere, deres forfĂŠdre blev presset til at blive. Intet har de at byde pĂ„, andet end udgifter, ĂždelĂŠggelse og umiddelbar brĂŠkjern for venstreflĂžjens drĂžm om et ikke nĂŠrmere defineret utopia. Lad os endeligt fĂ„ svesken pĂ„ disken Muslimsk Ungdom. Hvad vil I i Danmark, som I ikke evner i jeres egne lande..? Vi skal… Read more »

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Tja Peter, det ender med ‘hver mand sin ged’ nĂ„r alle bidrag og tilskud forsvinder.
Det gĂŠlder i det meste af Europa faktisk.
Jeg giver det mellem 15-25 Ă„r…

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

“Hvad tror I selv det hele ender med..?”

https://www.youtube.com/watch?v=hz65AOjabtM

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Der skal Ă„benbart ikke andet end en afdanket professor til, for at presse Muslimsk Ungdom til at bekende kulĂžr.

Der er jo ikke meget ‘bekende kuloer’ involveret. SVJV har ingen muhammedaner nogensinde paastaet at de havde planer om at tilpasse sig protestantisme, det er kun noget gutmenschen gaar rundt og fortaeller hinanden.

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Vem skal passe de EuropĂŠiske kernekraftvĂŠrker under Ramadan?
Hvorfor laves der ikke hverken personbiler eller lastbiler i MellemĂžsten?
Det bliver hver mand sin ged og en halv tĂžnde land…

torstein
torstein
3 years ago
Reply to  Fred Land

Mercedes Benz produserer busser i Tyrkia for eksport til Europa!

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  torstein

Det er en ‘monteringsfabrik’!