22
okt
Seneste opdatering: 22/10-17 kl. 2345
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er et par forbehold at tage. Ovre i madammesamfundet, b√•de √łstp√• og vestp√• (USA), beskylder nu alle og enhver hinanden for seksuelt misbrug, lidt som det har v√¶ret p√• mode med mellemrum, at sm√•piger beskyldte deres f√¶dre for voldt√¶gt og fik dem i d√łmt lange f√¶ngselsstraffe uden grund. Der er en kollektiv psykose igang, is√¶r i Matriarkatet. Journalisterne (det er ogs√• kvinder)¬†hviner af begejstring. “Det h√§r √§r en revolution.”

En af de kuede svenske m√¶nd, har udtalt sig “sexistisk, racistisk og homofobt,” og skal i terapi. Matriarkerne forts√¶tter islamimporten, de hverken kan eller t√łr se sammeng√¶ngen med de katastrofale voldt√¶gtstal.

Det andet forbehold er, at “voldt√¶gt” ikke er noget eksisterende begreb i islam. En muslim kan ikke voldtage, for begrebet findes ikke. M√•ske har den tunesiske, fhv. salafist Henda Ayari bare v√¶ret Ramadans lovformelige slave, eller de har haft et fuldt lovligt √©n-times-√¶gteskab.

Rent lokalt kan man sp√łrge sig, om “den perverse guru,” som hun kalder Ramadan, har efterladt nogle ulykkelige danske slavepiger i Politiken, P1- Krogerup-segmentet? Spring ud og let jeres hjerter. Har rockidolet dyppet snablen i en dansk slavet√łs, er det formentlig frivilligt, men hvad ved jeg om Krogerup H√łjskole, andet end at det var ‘sex, drug & rock’ roll’ i en n√łdt√łrftig fernis af kulturradikalisme, en illusionernes feriekoloni.¬†¬†The Former Salafista vs. Harvey Ramadan, Prominent Muslim scholar Tariq Ramadan accused of rape, sexual assault in France

Hvornår skal de hjem?

Akademiingeni√łr Ole F√¶rch skriver i Nordjyske den 22.10 (lettere forkortet)

Hvorn√•r skal de hjem, de syriske immigranter, som i sommeren 2015 str√łmmede ind i Danmark, efter at de havde opholdt sig i Tyrkiet i √•revis, men gerne ville have bedre leveforhold?

21.000 asylans√łgere blev det til, 6000 i 2016 og 2017 bliver sikkert det samme, i stor stil fra Syrien. Statsminister Lars L√łkke Rasmussen lod gr√¶nsen til Tyskland st√• √•ben, selv om Schengen-aftalen kun g√¶lder EU-borgere. Alle kunne afvises uden at bryde √©n eneste konvention. Hver eneste immigrant ‚Äď de er ikke flygtninge ‚Äď koster √•rligt ca. 250.000 kr., s√• L√łkkes regning til danskerne lyder p√• 8 milliarder √•rligt, ca. 24 milliarder for tre √•r.

L√łkke sagde i 2015, at immigranterne blev en katastrofe for det danske velf√¶rdssamfund, hvis ikke de arbejdede i den korte tid, de skulle v√¶re her. Det g√łr de ikke.

L√łkke udsk√łd familiesammenf√łring fra √©t til tre √•r. Til sommer er de tre √•r g√•et. I l√łbet af kort tid kommer 100.000, det bliver en kolossal belastning. Alle offentlige systemer er som f√łlge af tilstr√łmningen under voldsomt pres.

Det bekymrer ikke L√łkke. Ved Folketingets √•bning b√łd han – selvf√łlgelig m√łntet p√• kommunalvalget – fremmede velkomne, hvis de vil arbejde, vel vidende at de bliver sociale klienter i indvandrerghettoer.

Han siger, at han vil han stoppe tilstr√łmningen, reelt g√łr han det modsatte. Utroligt at Dansk Folkeparti finder sig i ham. L√łkke h√¶vder, det g√•r godt, men det er verdenskonjunkturerne der giver medvind. For syns skyld indf√łrte han gr√¶nsekontrol, der ikke stopper asylans√łgere. Han siger, at han vil l√łse ghettoproblemerne, rent bluff, evnen til at se, hvad der er rigtigt, er lige s√• stor, som da han som ung drog til Afghanistan med en kuffert fyldt med dollar til Taliban, som vi er i krig med. Eller da han stod for kommunalreformen, der kostede 20 milliarder kroner og fik kommunerne til at fungere d√•rligere.

Der er fred i det meste af Syrien. Syrerne skal ikke familiesammenf√łres, men samles i centre og sendes hjem til genopbygningen. Stop asylbehandling. Drop loven om familiesammenf√łring.

Syrerne skulle aldrig være lukket ind, de er blot sunnier, der er i krig mod shiaer. Havde vi pligt til at lukke tyskerne ind, efter at de havde massakreret Sovjetunionen?

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago

N√•r man skriver et l√¶serbrev, skal man t√¶nke over, at det ikke bliver for langt som dette. Folk taber hurtigt interessen, s√• bliver det kun de allerede “frelste”, der l√¶ser det hele,

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

17-√•rig s√•rer flere med √łkse i Schweiz

Teenager bev√¶bnet med √łkse gik til angreb p√• forbipasserende i en lille by i Schweiz. Flere meldes s√•ret.

S√ėNDAG D. 22. OKTOBER 2017 KL. 23:09 – OPDATERET S√ėNDAG D. 22. OKTOBER 2017 KL. 23:45

https://www.b.dk/globalt/17-aarig-saarer-flere-med-oekse-i-schweiz-0

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Hvornår skal de hjem?
De flytter n√•r bunden er skrabet, flytter til en ny habitat hvor det findes en ny f√łdek√¶de at udnytte.
Det ligner faktisk lidt om hvordan græshopper migrerer.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Tariq Ramadan, er det den Tariq Ramadan, som socialdemokraten Mogens Jensen læste og fik visionen om Euroislam fra, som han propagerede for knap 10 år siden?

https://nordjyske.dk/nyheder/graenseloes-naivitet/d34ddf10-319f-4f8a-92eb-a06261efb1ca

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Din kommentar kommer kun kortvarigt frem, men ja, Mogens Jensen “viser noget makabert om talentreserven i dansk politik”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Manden er jo en fuldst√¶ndigt uvidende, lallenaiv islamlefler ūüėČ Gad vide, hvad MJ synes om Socialdemokraternes pludseligt forandrede syn p√• den u√łnskede masseinvandring af uintegrerbare muslimske “kulturberigere”, kr√¶vende ballademagere, groft kriminelle og hadefulde og intolerante fanatikere med nul respekt for det danske samfund, danske og vestlige v√¶rdier, kultur, love og demokrati samt den ufrivillige v√¶rtsbefolkning af “urene vantro”? http://jyllands-posten.dk/protected/debat/kronik/article4407183.ece KRONIK 23.06.2010 KL. 03:01 G√łr plads til islam i Europa Det er realistisk at forestille sig fremkomsten af en s√¶rlig europ√¶isk islam. MOGENS JENSEN, SOCIALDEMOKRATERNES KULTURORDF√ėRER OG MEDLEM AF EUROPAR√ÖDETS PARLAMENTARISKE FORSAMLING I dag skal parlamentsmedlemmer fra Europar√•dets 47 medlemslande diskutere… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Mere af MJs oprindelige “G√łr Plads til islam i Europa”-kronik herunder ( desv√¶rre ligger hele kroniken nu bag JPs betalingsmur – hvorfor mon? ūüėČ ) – det er jo fuldst√¶ndigt ufatteligt, hvor dybt naive, kriminelt uvidende, virkelighedsfjerne, ligeglade, totalt handlingslammede og groft uansvarlige en meget stor andel af vore gloriepudsende politikere, EU-fantasterne, Europar√•det og de hjemlige selvbestaltede “eliter” har v√¶ret, n√•r man nu ser denne omgang hjerned√łdt v√•s og bl√•√łjet √łnsket√¶nkning med fuld skrue i bagklogskabens klare lys her 7 √•r og masser af ellers undg√•elige katastrofer, mord, √¶resdrab, overfald, voldt√¶gter, trusler og islamistiske terrorhandlinger senere. http://www.uriasposten.net/archives/15637 23. juni 2010… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Europar√•det g√łr alt for at t√¶kkes islam https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/europar%C3%A5det-g%C3%B8r-alt-t%C3%A6kkes-islam 23. august 2007, kl. 1:00 Af Hans Hauge BLASFEMI-BEGREBET: Europar√•det har til hensigt at genindf√łre begrebet blasfemi. Det g√łr man for at t√¶kkes islam, for blasfemi eksisterer reelt ikke mere for kristne og j√łder Europar√•det repr√¶senterer ikke politiske forskelligheder, men ensidig politisk korrekthed. For at skjule ensidigheden hylder det mangfoldigheden. Det har nu udsendt endnu en erkl√¶ring: en Provisional edition med titlen: Blas-phemy, religious insults and hate speech against persons on grounds of their religion. Recommendation 1805 (2007). Hvad handler den om? Da blasfemi ikke eksisterer l√¶ngere, kan det ikke v√¶re om… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Hvis man tror, at man har m√łdt den st√łrste klovn, tager man fejl. Naturlov: I politik er der altid en st√łrre klovn.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

SkrigeSkinken & Sjuss er det √•rhundredes ST√ėRSTE populister.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Jeg hjælper gerne Disqus:

svar fra:
steen
Det
skulle da ikke undre mig. MJ er en kvalificeret idiot, han er en af de
f√•, der overhovedet anvender ordet ‚Äúislamofobi‚ÄĚ, og at han overhovedet
blev minister, viser noget makabert om talentreserven i dansk politik.
Det er i hvert fald den Ramadan, der overfor Sarkozy foreslog et midlertidigt stop for stening i islam
https://www.youtube.com/watch?v=3doz617wpOU