30
nov
Seneste opdatering: 1/12-17 kl. 1340
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Groft racistisk mishandlet af “asiater” –  en ikke-politisag i England

FuldstÊndigt rystende reportage om et af alle disse underklassens ofre for overklassepolitikere, hvor man ogsÄ ser, hvor hurtigt Tommy Robinson vokser som journalist. Han er ogsÄ varmhjertet, da Nikki bryder sammen midt i interviewet. Han er en af dem, jeg fÞler mig ufatteligt privilligeret over at have mÞdt flere gange. Der er mange, og der er andre, lad mig nÞjes med at nÊvne Wafa Sultan, Sam Solomon, Hirsi Ali og min sÊrlige norske ven. Han er i en udsÞgt klub.

Dette er kvinders kĂ„r i det islamiserede Europa. De svageste af os ryger fĂžrst, og der er nul medfĂžlelse fra magt og medier. SĂ„ skulle de vedkende sig skyld, og det gĂžr de ikke frivilligt. JUSTICE FOR NIKKI HURST, Woman, 32, is left with a horrific head wound after three Asian thugs beat her in the street in a ‘racially aggravated’ attack.

Ny PEW: 30.6 % muslimer i Sverige i 2050?

Selv med  et totalt islamstop nu, ville der vÊre 35 mio. muslimer i Vesteuropa i 2050

En ny stor PEW undersĂžgelse om Europa frem til 2050. Der er tre scenarier: Ingen migration, medium migration og hĂžj migration. I medium-migration-scenariet vil Sverige i 2050 vĂŠre 20 procent muslimsk – som Cameroon i dag -, det dobbelte af Tyskland og absolut ‘fĂžrende’ i Europa.

Det er altsÄ ikke urealistisk at Sverige i Är 2100 vil vÊre omkring 60-80 procent muslimsk (som Oman eller Indonesien), men landet er naturligvis brudt sammen lÊnge inden da. Se hvordan det ser ud i dag med blot 8.1 procent islam. NyfÞdte svenskere i dag, skal vide, at deres voksenliv bliver i minoritet, hvis de forbliver i Sverige.

Muslims are projected to increase as a share of Europe’s population – even with no future migration

To see how the size of Europe’s Muslim population may change in the coming decades, Pew Research Center has modeled three scenarios that vary depending on future levels of migration. These are not efforts to predict what will happen in the future, but rather a set of projections about what could happen under different circumstances. Europe’s Growing Muslim Population, 5 facts about the Muslim population in Europe

(In einem Szenario verdoppelt sich die Zahl der Muslime bis 2050 og Muslim population in Britain could TRIPLE by 2050: New study predicts migration and birth rates will see surge in followers of Islam in the UK)

Muslims in the EU, Norway and Switzerland in 2050: medium migration scenario

Muslims in the EU, Norway and Switzerland in 2050: high migration scenario

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
FeliCity
FeliCity
3 years ago

I Venedig protesterade dussintals invandrare pĂ„ gatan och blockerad trafik. De krĂ€vde … designer klĂ€der, Hugo Boss och Armani. Detta Ă€r inte deras enda efterfrĂ„gan – informerar TV TG Venezia. Afrikanska flyktingar tyckte inte om de klĂ€dmĂ€rken som de fick gratis frĂ„n Caritas och andra vĂ€lgörenhetsorganisationer. De klagade ocksĂ„ pĂ„ mat. De tyckte inte om att de mĂ„ste Ă€ta pasta och ris varje dag, som – som en av dem sa – de bara inte gillar det TyvĂ€rr kom de till Italien med attityden att de kommer att fĂ„ allt gratis och pĂ„ en hög nivĂ„ i Nordeuropa. Katolska Caritas… Read more »

FeliCity
FeliCity
3 years ago

HUR _ LÄNGE ???? till ska vi tolerera sĂ„dant behandling av vĂ„ra sk. politiker,
hur lĂ€nge till ska de “tiga” och lĂ„tsas att problemen inte finns . . .

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Selv med et totalt islamstop nu, ville der vĂŠre 35 mio. muslimer i Vesteuropa i 2050.
Det er pÄ tide at slagteriet starter op.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Åh, hvor jeg dog hader alle disse muslimer, venligboere, rþdradigale poltikere, Merkel, Jean claude Juncker, Mogherini, som smadrer vores fþr hen velfungerende européiske lande med dysfunktionelle migranter fra Mellemþsten og Afrika!!

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

I takt med at antallet af muslimer og negere stiger, sĂ„ Ăžges fattigdommen. SĂ„ disse “indvandrere” er selv med til, pĂ„ lĂŠngere sigt, at skabe tilstande for sig selv, der er vĂŠrre end dem de kommer fra i MellemĂžsten og Afrika, fordi de ikke evner at brĂždfĂžde sig selv. Det er en ond cirkel disse “indvandrende” har sat gang i – ogsĂ„ for dem selv. Men som det er skrevet sĂ„ mange gange, sĂ„ er det politikerne der her og nu er de hovedskyldige. SĂ„ skal udviklingen vendes, sĂ„ er det mod politikerne at kritikken skal rejses. Den mest effektive… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Europa kommer pĂ„ sigt til at ligne MellemĂžsten og Afrika.” A failed continent! med etniske, religiĂžse konflikter (spĂŠndinger), som udarter sig til borgerkrige, som i vi har set i MellemĂžsten, Jugoslavien og Afrika.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Krigen er det eneste der kan redde og befri eussr for muslimerne, og de rĂžde banditter der har Ăždelagt vest eussr med importen af muslimske analfabeter

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

DĂ©t bliver interessante tider, men jeg tvivler nu pĂ„ fremskrivninger af Østrig og Danmark, der kommer til at ligge, som en lus…

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Hvorfor det? Vet du om statistikken fanger opp muslimer eller at statistikken er basert pÄ befolkningsvekst etter tidligere tall?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Infowarrior

Fordi det politiske klima Êndres nu i bÄde Østrig og Danmark, sÄ der bliver STOP for indvandring.

Sidhatt
Sidhatt
3 years ago

Om man ser pÄ det interessante, menn i 18-30 Ärs alder, sÄ kan man nok tredoble de tallene.

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago
Reply to  Sidhatt

Akkurat, en vedvarende strĂžm med innvandrere i reproduserbar alder vokser raskere enn prognosene tilsier.
De over 45 Är vil ikke lenger reprodusere seg og er sÄledes en utdÞende rase.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Men den dybt naive, uvidende og lalleliberale fhv. statsminister Frederik Reinfeldt er stadig helt uden for pĂŠdagogisk rĂŠkkevidde og bliver ghm. ved med at forsĂžge at indbilde sig selv og alle andre, at den ukontrollerede og kravlĂžse masseindvandring af i praksis uintegrerbare, krĂŠvende, vrangvillige, hadefulde og fanatiske muslimer – for angt de flestes vedkommende uden vĂŠsentlige kompetencer og med lave uddannelsniveauer eller slet ingen – pĂ„ et eller andet tidspunkt i en fjern fremtid pĂ„ magisk vis kommer til at blive til en Ăžkonomisk og social succes og en stor hjĂŠlp for det engang sĂ„ fredelige, sikre, harmoniske, homogene og… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

…har bare en kommentar..Han er et stort svin.

FeliCity
FeliCity
3 years ago

Han och alla andra som styr dagens Sverige, EU palltruckar … LURAR OSS HELA TIDEN !!!!!