16
jan
Seneste opdatering: 17/1-18 kl. 0739
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Detaljerne i denne historie er sĂ„ utrolige, at de sĂŠtter vestlige medier i et nĂ„deslĂžst lys. GĂ„ ikke glip af den hĂ„rdt ramte muslimske families pressekonference. Alle kĂžbte den ubeset, ogsĂ„ den ualmindelig fjogede og floskulĂžse Justin Trudeau, naturligvis. Jeg troede ellers kun, det var dumme svenske politikere og journalister, der rĂžg pĂ„ ‘mand hiver tĂžrklĂŠde af muslim-historierne.’ Der har vĂŠret et par stykker, som var lige sĂ„ meget lĂžgn og fabrikation. Det var ogsĂ„ muslimer, der var til det yderste bevidst om, hvordan man spiller pĂ„ en bundnaiv, vestlig venstreflĂžj, som pĂ„ en violin. (Why hijab hoax girl lied.)

Samtidigt blev en jĂŠvnaldrende jĂždisk pige i Paris skĂ„ret til blods i ansigtet af en – gĂŠt selv. Kun israelske medier har historien. Vis mig dine historier, og jeg skal sige dig, hvem du er. Girl’s Face Cut Near Paris In Suspected Anti-Semitic Assault.

Kvinder mest urolige i den feministiske, humanistiske stormagt

29 procent oroar sig i stor utstrÀckning över brottsligheten i samhÀllet.

Fler oroar sig för brottsligheten i samhÀllet. Kvinnor oroar sig betydligt mer Àn mÀn och störst Àr kvinnors oro för bostadsinbrott och för överfall eller misshandel. NÀstan en tredjedel av befolkningen (29 procent) oroar sig i stor utstrÀckning över brottsligheten i samhÀllet.

Kvinnor uppger i större utstrĂ€ckning Ă€n mĂ€n att de oroar sig över brottsligheten i samhĂ€llet, men oron ökar för bĂ„de kvinnor och mĂ€n, sĂ€ger Åsa Strid, bitrĂ€dande enhetschef pĂ„ BrĂ„.

Vid oro för att utsĂ€ttas för misshandel eller överfall Ă€r könsskillnaderna Ă€nnu större. Av kvinnorna uppger 23 procent att de Ă€r oroliga för att utsĂ€ttas för misshandel eller överfall. Motsvarande siffra för mĂ€nnen Ă€r 9 procent. BRÅ: Oron för brottsligheten ökar

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Breidablikk
Breidablikk
3 years ago

Le Parisien eks har historien om den jĂždiske jenta, og andre. Men ingen stor nyhet. I et hypervoldelig Frankrike er slikt vel dagligdags og trivielt?

http://www.leparisien.fr/sarcelles-95200/sarcelles-un-inconnu-lui-entaille-le-visage-en-rentrant-du-lycee-11-01-2018-7495914.php

https://fr.news.yahoo.com/sarcelles-inconnu-entaille-visage-rentrant-lycée-192811678.html

kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Det kan vĂŠre dette som var utslagsgivende:
“The alleged victim was wearing the uniform of her private Jewish school, Merkaz-Hatorah, when the attack happened during lunch break Wednesday.”
https://www.timesofisrael.com/girls-face-cut-near-paris-in-suspected-anti-semitic-assault/

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

I formiddags sÄ jeg nyheder pÄ det tyske ZDF, hvor asyltallene fra de seneste Är blev fremvist: Det var ret skrÊmmende cifre: I 2017 var det ca. 187.000 som Tyskland tog imod, og 2015 ca. 925.000 (Äret hvor Merkel sagde Wir schaffen dass)..primÊrt fra muslimske og afrikanske lande..De forventer gennemsnitligt at tage imod ca. 200.000 asylansÞgere hvert Är fremover, en by pÄ Odenses stÞrrelse, hvert eneste Är!!. Det kan kun ende i borgerkrig og ragnarok!!

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Bor i en lille by med cirka 3500 hoveder og har blevet overfaldet to gange af i ved hvem, jeg klarede at frede mig nogenlunde, et brĂŠkket ribben var vĂŠrst. At fler kvinder er utrygge forstĂ„r jeg, der er jo en helt sanselĂžs kĂžnsfordeling i gruppen 16 – 30 Ă„r, omkring 120 mĂŠnd pĂ„ 100 kvinder, det kan bare gĂ„ galt i hormonfabrikken og voldtĂŠgt er et forfĂŠrdeligt overgreb der ofte giver livsvarige traumer. I dag gĂ„r jeg aldrig rundt i byen efter spisetid, jeg gĂ„r i skoven med en 7500 Lumen Thruenite lommelampe, helt lovlig, men koster et par… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Fred Land

Det er fordi folket har givet op, pĂ„ 90 tallet kom der 200 muslimer til byen jeg kommer fra, 1000 indbyggere, der var der ogsĂ„ problemer med muslimerne,( selvfĂžlgelig ) de kom pĂ„ vĂŠrtshusene fredag aften og pustede sig op, fik nogle tĂŠsk og stak af, nĂŠste dag kom de flere, og fik flere tĂŠsk, det at folk i en by stĂ„r sammen er rigeligt til at muslimerne stikker af, men det korte af det lange, efter 3 mĂ„neder flyttede kommunen affaldet til en anden by, ikke sid hjemme og grĂŠd, hĂŠnderne op af lommen, husk pĂ„ at muslimer er… Read more »

Fred Land
Fred Land
3 years ago

En eller to muslinger er ikke noget problem, men fem muslinger kan sgu vĂŠre det om man er alene.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Fred Land

Kan virke sĂ„dan, nĂ„r man ikke kender muslimer, men generelt sĂ„ er de dĂ„rligt begavede, men hvis du fĂžlger med i pressen, over tid sĂ„ ser du snart et mĂžnster, en mod en, sĂ„ er der aldrig en muslim indblandet, men ser du en overskrift 14 mand overfalder 14 Ă„rig pige, sĂ„ er det 100% altid muslimer, har personligt mĂždt dem mange gange, en gang pĂ„ Marcello pĂ„ Lillehammer, vi var 2, for fĂžrste gang der, et disco fuldt med muslimer, de pustede sig selfĂžlgelig op, og fulgte os ud, den fĂžrste slog en baglans saltomotale ned af trappen og… Read more »

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Jeg boede i Ghetto for cirka 20 Ă„r siden, lidt syd for KĂžbenhavn.
Man lÊrer at kende sine lus pÄ gangen.
Efter en flyt pÄ nogle hundrede kilometer ud i den svenske natur, oplever jeg desvÊrre det samme igen, Sverige er i dag fuldstÊndigt nedluset med muslinger og det begynder at blive farligt.
Der er godt + 2 millioner hÄndvÄben i privat eje, flertallet ganske potente, bilstoppere faktisk.
Er det fremtiden? Strider i gaderne og borgervĂŠrn?
Det er hĂžj tid at begynde repatriering af disse for vores fauna farlige arter.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Fred Land

PĂ„ den korte bane sĂ„ er private vagtvĂŠrn helt sikker det som kommer til at ske, men lĂžsningen er en total krig mod galskaben, dvs, PK segmentet, vĂŠmmeligboerne og muslimerne, spĂžrgsmĂ„let er jo bare hvornĂ„r den begynder, vi ser jo hverdag smĂ„ skridt i retning mod krig, staten har sluttet med at beskytte den oprindelige befolkning, og bruger nu mere tid pĂ„ at beskytte de muslimske overgribere, men pĂ„ et tidspunkt sĂ„ fĂ„r folk jo nok, husk pĂ„ at folket er aldrig tilfredse med noget, eller sĂ„ havde vi haft samme parti til at lede vore ting, og det har… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

Absolut korrekt. Jeg har ogsĂ„ haft fornĂžjelsen af at “danse” med dem, og langt de fleste af gangene kunne man ikke se dem for bare skosĂ„ler, sĂ„ hurtigt var de pĂ„ vej over horisonten, nĂ„r der fĂžrst blev slĂ„et igennem.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Citat fra artiklen som der bliver linket til: “He was approached from behind by a man who pulled off the hood of her jacket and then cut her hijab with a pair of scissors before fleeing”. Med hele to sakse i hĂŠnderne? Hvor mange hĂŠnder har denne mand, hvis han samtidig har skullet rive jakken af ”staklen”? Selv om det helt usandsynlige var sket som beskrevet, hvorfor bliver en sĂ„dan sag sĂ„ blĂŠst op til noget der var vĂŠrre end voldtĂŠgter og mord? Hvordan kan det overhovedet betragtes som en skĂŠbne vĂŠrre end dĂžden, at rive eller klippe i et… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

A pair of scissors er nu kun Ă©n saks pĂ„ dansk – altsĂ„ to skĂŠr sĂ„ at sige ? – ,
men alligevel lidt langt ude historie. “Journalisterne burde have lugtet lunten,
hvis de ikke havde haft sÄ travlt med altid at vÊre sÄ dybt naive, uvidende og
politisk korrekte i fjerde potens ?

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Jeg beklager min dumhed, jeg var for hurtig pÄ tasterne.