8
feb
Seneste opdatering: 10/2-18 kl. 0007
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This is the real Me Too movement. You have all got blood on your hands”

Og rigtigt nok diskuterer tyske medier efterfølgende, om Cottbus-demonstranterne nu er nazister eller bare ‘højreekstreme.’

Hvad  tænkte de sig egentlig med indvandringen?

Man skal ikke overvurdere politikerne, og det er nok det forkerte spørgsmål. Det rigtige vil være: Hvorfor fortsætter politikerne deres ødelæggelse af vore lande, nu hvor den er så grundigt dokumenteret?

Thomas Gür blev for 16 år siden interviewet af Weekendavisen. Det var dengang en svensker måtte til Danmark for overhovedet  at kunne udtale sig frit. Det er lidt bedre i dag, ikke frivilligt eller fordi svensk journalistik pludselig hylder ytringsfrihed, det er takket være internet.

Desværre er løbet i mellemtiden kørt demografisk, men man tør nok love for, at skænderiet om hvad to generationer politikere har tilladt sig at gøre ved Sverige henover hovedet på svenskerne, er kun lige begyndt. Jeg prøvede at starte det for tyve år siden, men det viste sig af flere grunde umuligt.

Det niveau af åben debat, Thomas Gür har her, var ikke tilstede. Der var ikke nogen debat, fordi presse, radio og TV på forhånd lukkede den ned i alle detaljer. Det er først kommet de allersidste år, hvor problemerne i Sverige forlængst er uløselige. Udeladelsessynderne er altid de største:

“»Hvad har man set for sig? Det var mit udgangspunkt. Jeg fandt frem til, at man faktisk ikke havde tænkt noget som helst. Og hvis man havde tænkt, havde man sagt, at der ikke var noget problem. Og hvis der var et problem, var det et problem, man sagtens kunne løse. Typisk for den moderne socialstat har man set det som et stykke socialt ingeniørarbejde og helt ignoreret den kendsgerning, at mennesker ikke skifter kultur fra den ene dag til den anden.« Thomas GĂĽr: Velfærdsstatens fallit

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Hvad man havde tænkt sig? Det spørgsmĂĄl er vi mange der har stillet. Svaret pĂĄ spørgsmĂĄlet har vi aldrig fĂĄet, for “eliten” og politikerne kender det ganske enkelt ikke. Hvorfor er det sket, hvorfor er vi endt ”derude”? Det spørgsmĂĄl er det er naturligt at følge op med. Da mangel pĂĄ tænkeevne er et meget generelt og ensartet træk hos “eliten” og politikerne, sĂĄ kan svaret mĂĄske være manglende skolegang, eller rettere: at generationerne efter 68 er blevet særdeles mangelfuld opdraget og enartet uddannet. Den overfladiskhed og slaphed, især i undervisningssystemet, der fulgte efter 68-generationen, uddannede flokke af ensartede ubegavede… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago

Hatten af for Tommy Robinson.
MSM bestĂĄr af skamløse hyklere og beskidte kujoner. Disse “journalister” sidder helst uimodsagt i redigerings-lokalerne og hælder lort ud over almindelige mennesker. Det ser man tydeligt.
Fy for s….