15
feb
Seneste opdatering: 15/2-18 kl. 0756
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Det gĂĄr hastigt ned ad bakke for “Regnbuenationen”

I Europa har fortidens ‘apartheid-crowd’ travlt med at lade som om, de ikke ser Sydafrikas eskalerende opløsning. NĂĄr man er pĂĄ det godes side, vil man tilsyneladende ikke se den ondskab, man forvolder. Herunder den afrikanske racisme, der nu har fĂĄet over 4000 hvide bønder dræbt.

Stakkels, dumme Sverige

Forfatteren og journalisten Eugen Sorg skriver i schweiziske Basler Zeitung:

Den svenske regering fornægter den sammenbrudte integration. I mellemtiden opstår lovløse no-go zoner i byer.

Fra Sverige kommer Ikea, Abba og Pippi Langstrømpe –  elskede navne over hele verden. Lige sĂĄ succesrig, hvis det stod til skaberne af idĂ©en, skulle en anden svensk ide have været: Ă…bningen af ​​”Folkhemmet”, den socialdemokratiske velfærdsmodel, for flygtninge fra hele verden. Det kulturelt homogene Sverige skulle være multikulturelt, havde den politiske elite besluttet for omtrent 40 ĂĄr siden, og grænserne skulle være vidĂĄbne.

De taknemmelige ‘Ny-svenskere’ ville snart tage de dyder, de modige, flittige og noget kedelige nordboere besad til sig,  Sverige ville blive en “humanitær stormagt” og en model for et etnisk-religiøst broget samfund, men stadig et fredeligt og omsorgsfuldt samfund og et lysende forbillede for de resterende nationer. SĂĄledes var de stolte socialingeniørers drømme. Det blev anderledes.

Det multikulturelle nirvana

I byer opstod lovløse no-go-zoner, hvor indvandrerbander bekriger hinanden med automatiske våben og håndgranater. Voldskriminalitet, også islamisk motiveret, er støt stigende, men særlig stærkt stiger den seksuelle vold og med den gruppevoldtægterne. Første- og andengenerationsindvandrere, især fra Nordafrika og Mellemøsten, er uforholdsmæssigt overrepræsenterede på alle områder.

Den politisk-mediale elite benægter den fejlslagne integration og forfølger urokkeligt sit kvasi-religiøse projekt med et post-nationalt, post-religiøst, multi-kulturelt nirvana. Hvor alvorligt man mener det, ses af den nyeste personansættelse. Den 44-ĂĄrige muslim Qaisar Mahmood blev valgt til ny chef for Riksantikvarieämbetet. En pakistanskfødt er nu overordnet ansvarlig for bevarelsen af ​​Sveriges historiske sjæl: fra vikingegrave, runer, middelalderlige kirker, folkedragter. Mahmood har studeret sociologi, var integrations-embedsmand, skrev kronikker om “mangfoldighed”, men har aldrig, som han siger, læst en bog om arkæologi eller kulturarv.

Den, der træffer eller tillader en sådan personalebeslutning, har en kulturel længsel efter døden. Stakkels, dumme Sverige.

Armes, dummes Schweden (Snaphanens oversættelse)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.