15
feb
Seneste opdatering: 15/2-18 kl. 0612
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

In absentia: Yusuf al-Qaradawi idømt livstidsfængsel

En lille men bemærkelsesværdig historie, man ikke ser på alle forsider. Det er drøje tider for Broderskabet, Tariq Ramadan sidder i en fransk fængsel på voldtægtsanklager. Qaradawi har indrejseforbud i USA og England, men besøgte Stockholms Moske i 2003. Han er 91 år, og bor i Qatar, så han kommer nok ned i et sort hul før han nogensinde kommer i fængsel.

An Egyptian military court has sentenced eight people to death, including four in absentia, for alleged involvement in acts of violence in 2015. Another 17 people were sentenced to life behind bars, including prominent Muslim scholar Yusuf al-Qaradawi, who, along with six others, was tried in absentia on Wednesday.

The alleged acts of violence include the murder of a police officer in Cairo, a judicial source told Anadolu news agency on condition of anonymity due to restrictions on speaking to media.Al-Qaradawi, the Egyptian-born head of the Doha-based International Union of Muslim Scholars (IUMS), was reportedly charged with “incitement to murder”, “spreading false news” and “vandalising public property”. Court jails for life Egyptian cleric, Yusuf al-Qaradawi, Yusuf al-Qaradawi sentenced to life in prison in Egypt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.