26
feb
Seneste opdatering: 27/2-18 kl. 1742
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Og så udvandrede frau Merkel

AfD: “Merkel vil multikulturalisere hele Europa”

Selv i Tyskland tales der åbent om, at Merkels tid er forbi. Men hun er som en hvilken som helst sværvægtsbokser: Lige en sidste kamp, og så lige en afskedskamp og så en til. Det tyske valg fandt altså sted den 24. september 2017, og hun har ikke dannet regering endnu. Belgien klarede sig perfekt i tre år uden en regering, måske kan Tyskland også.

Måske skulle Angela Merkel bare gå ud af Riksdagen og blive ved med et gå. At vide, hvornår det er tæppefald, er en nådegave Merkel ikke skønner på. Merkel walks out of parliament after AfD leader lambasts her support for migrant quota system. Se også LÖÖF OCH MERKEL ÄR INTE PRAGMATISKA UTAN EXTREMA


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.