27
feb
Seneste opdatering: 28/2-18 kl. 0608
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“What’s worse? It’s always the cover-up”

Blandt andet om vreden på sociale medier og alle de, der i internetalderen udtaler sig om ting, de kun lige har Googlet en Wikipedia på. Vi så det i DK med Dan Park, næsten ingen kunne ikke analysere hans billeder, fordi de ikke kendte de begivenheder, de var kommentarer til. Måske kunne de i al almindelighed slet ikke aflæse billeder.

Ligesom nettet spreder viden og samtale, spreder det ogsĂĄ idioti og aggression i hidtil uset grad. MĂĄske er mængden af dompapper bare konstant, og nettet er Kierkegaards ‘hurtigpresse’ ganget med milliarder.

Bemærk Murray om den herlige Morten Storm min. 58:60. –  Joe Rogan er en voldsomt pouplær amerikansk podcaster med over 16 mio lyttere om mĂĄneden. En vinterlanglytter pĂĄ to timer.

Findes Sverige i ĂĄr 2100?

“Tømmermændene er ankommet pĂĄ nederste dæk. De vil ret hurtigt nĂĄ broen”

Mit eget svar er med årene blevet: Det skulle undre mig, om Sverige overlever den nuværende og næste generation. Det kan ikke udelukkes, men det forekommer mig ikke længere sandsynligt, ikke i den nuværende form. Man skal huske, oprindelige svenskere er kommet i mindretal ca. 2040-2050 medmindre store, uforudsete begivenheder indtræffer.

Læser man svensk MSM, ser man endnu ingen akut krisebevidsthed, men udenfor er der en voksende viden, kompetence og uro, som kun kan glæde mig, der har forsøgt at advare (forgæves) siden år 2001. Jeg er ved at få mere ret, end jeg nogensinde frygtede at få, men der er så meget, jeg ikke havde drømt om:

Jeg forestillede mig ikke dengang at Sverige ville forfølge så forrykt en kurs i over 40 år, og med 135 459 opholdtilladelser i 2017 stadig gør det. Svenske politikere kommer til at betale for deres ugerning, kun tidspunktet er til forhandling. To eller tolv år, ingen aner det i dag.

Tyve ĂĄr for sent

Tømmermændene er dog ankommet ‘pĂĄ nederste dæk’, og med den næste lavkonjunktur vil de være pinagtigt fysiske og omvælte hele det vante politiske billede. Velfærdsstaten er allerede dødsdømt, men vil den særgene for for demokrati den svenske herskende klasse har praktiseret overleve? Den er under et stigende etnisk-religiøst pres, og den er i forvejen slemt kompromitteret blandt indfødte svenskere. I en Weimar-lignende situation fremkaldt af velfærdskollaps, ville svensk demokrati ikke have mange overlevelseschancer.

Resultatet vil blive mere kaos end orden, for det hele kommer tyve år for sent, ikke mindst takket være svensk censurjournalistik. Forskellen i offentlig samtale og medier forklarer også let, hvorfor Danmark kun er en tredjedel så ilde ude som Sverige. Tre ædruelige pluk fra bare fra de seneste par døgn:

“Sverige: Et splittet, stammebaseret, land kan ikke eksistere”

Det som de framtida historikerna aldrig kommer att riktigt begripa är varför vår tids politiker aktivt driver på den jättelika migrationen och därmed de facto ger upp den gamla välfärdsstaten. Är det en följd av bristande förstånd och förmåga eller är det en insikt att förändringen är oundviklig och att de därför lika gärna kan påskynda processen? Ungefär som aktiv dödshjälp till obotligt sjuka. Vilket är det viktigaste som hänt i Sverige det senaste kvartseklet?

“Det är mycket tveksamt om Sverige kommer att bestĂĄ som nation”

Man måste också i ett framtidsscenario ta i beaktande Sveriges framtida geopolitiska situation. Vi kommer sannolikt att få en nygammal gräns genom Europa – den mellan ett islamiserat väst och ett icke-islamiserat Central- och Östeuropa. Sverige kommer att vara en frontstat i det förra, och det kommer att vara omöjligt att hålla ihop landet geografiskt. Ett splittrat, stambaserat samhälle kan aldrig försvaras, för vem vill offra sitt liv för andra än sina stamfränder? Områden av strategisk betydelse för den andra sidan kommer att slitas loss, som t.ex. Gotland och stora delar av det glesbefolkade Norrland med sina stora naturrikedomar. Det är mycket tveksamt om Sverige kommer att bestå som nation vid slutet av detta århundrade. Orban har rätt. Vilket är det viktigaste som hänt i Sverige det senaste kvartseklet? kommentar, læs dem endelig.

Hvordan kunne det ske? Inkompetence!

Vilka är de? Varifrån kom de? De är: Outbildade, Obildade, Oerfarna, Okunniga, Rädda och högdragna [højmodig, selvfed] . VILKA ÄR DE? VARIFRÅN KOM DE?

Hvordan kunne det ske? Alliancen mellem svenske venstreekstremister og liberalister

Att det dröjde så länge innan migrationspolitiken lades om kan bero på att nyliberala krafter hade så stark makt över debatten. Det blev en ohelig allians mellan nyliberaler och den humanitära asylopinionen. Utan detta nyliberala inflytande hade Sverige troligen haft en försiktigare asylpolitik, resonerar Svante Nycander. Svante Nycander: Så styrde nyliberalerna om Sveriges migrationspolitik


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.