27
feb
Seneste opdatering: 28/2-18 kl. 1417
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

af Henrik M.Jensen  (Foto Snaphanen.dk)

I begyndelsen af februar mødte et par niqab-klædte kvinder op på Christiansborg for at demonstrere mod den “burka-niqab-lov”, som er på vej i Folketinget, og som Frankrig, Belgien, Holland, Bulgarien og Bayern allerede har indført.

I samme periode kunne man i Iran opleve iranske kvinder demonstrere offentligt mod en lov, der påbyder alle kvinder at gå tildækket.

Men hvor iranerne demonstrerede for retten til selv at bestemme deres påklædning, demonstrerede de danske islamister for retten til at skjule deres identitet bag en religiøs uniform.

Og mens iranerne ikke fik støtte fra den danske venstrefløj, skønt deres aktion har kostet både bøder og fængselsstraf, fik de danske islamister opbakning fra tre kendte folketingspolitikere, der fik taget selfier med islamisterne.

At kommunisten Johanne Schmidt Nielsen bakkede op kan ikke overraske, da venstrefløjen siden kommunismens sammenbrud har været på udkig efter nye “ismer” som erstatning for den gamle.

Og alternative Fock, som stik mod alle sikkerhedsregler havde inviteret de anonyme kvinder ind på Christiansborg, er jo bare alternaiv.

Men at der også kom opbakning fra en socialdemokrat, er mere overraskende – og dog. Mette Gjerskov havde vel behov for at profilere sig, for det eneste, den tidligere miljøminister i dag huskes for, er, at hun meget miljøvenligt fik installeret en rygekabine til 34.000 kr. i sit ministerium.

Desuden fik islamisterne reklame i Program 1’s “Slotsholmen”, hvor Jens Ringberg og Bjarne Stensbæk på vanlig DR-vis agerede mikrofonholdere for ekstremisterne for til slut at ønske dem held og lykke med aktionen.

Men én ting er, at burka og niqab propaganderer for en “isme”, islamismen, der har åndelig ensretning som mål og krig og terror som midler.

Noget andet og mere alvorligt er den trussel mod den offentlige sikkerhed, som følger med at tillade en maskering, der kan være skalkeskjul for terrorister og kriminelle.

Der er mange eksempler på, at niqab eller burka er brugt i forbindelse med forbrydelser, og det er også hændt i Danmark.

2.juli 2001 blev der begået et bankkup på Falkoner Allé på Frederiksberg, hvor der under flugten blev skudt og såret en politibetjent. De tre gerningsmænd havde alle forbindelse til den muslimske terrororganisation FIS fra Algeriet, og en af dem blev fanget, da han i et tog forsøgte at komme mod grænsen til Tyskland skjult bag en niqab.

Skulle de heldækkende islamistiske dragter få lov til at brede sig i det offentlige rum, vil det medføre en øget trussel mod den offentlige sikkerhed..


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.