19
apr
Seneste opdatering: 20/4-18 kl. 1411
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvordan Sverige kommer til at forsvinde

“År 2025 har uppemot 35-40% av totalbefolkningen nĂ„gon form av utlĂ€ndsk bakgrund”

Den svenske elite tror, man kan have det samme Sverige men med helt andre mennesker. Den naive antagelse er allerede i dag gjort til skamme. Det er ikke det samme Sverige i dag som i 1992 eller 1975, eller for den sags skyld 1958, da jeg var der for fĂžrste gang.

Man kan betragte de vanskeligheder, vi ser, som begyndervanskeligheder, men jeg kan ikke se en fornuftig grund til, at ĂždelĂŠggelserne ikke er pemanente og endda systematisk vil forvĂŠrres.

Nuvel, jeg er pessimist og realist, men politiske ulykker laves af optimister, og jeg har ikke set noget forandre sig til det bedre i Sverige i 30 Ă„r. Hvad den generation af politikere har foretaget sig, er ganske enkelt amatĂžragtigt og irrationelt. En dag om ikke sĂ„ lĂŠnge vil nogen sige ‘kriminelt,’ og sĂ„ brĂŠnder politikerne og pressens lokum for alvor. Den dag skal de sove med kufferten pakket.

Forudsigelsen her ser ret prĂŠcis ud. Den rimer ogsĂ„ med demografiske fremskrivninger, der siger at ‘gammelsvenskere’ udgĂžr under 50 procent af befolkningen i cirka 2040 eller senest i 2050.

Den rimer ogsĂ„ med Morten Uhrskovs udregning, at mennesker med udenlandsk baggrund i dag udgĂžr 20.6 procent af Sveriges befolkning, eller lige over to millioner. Den demografiske revolution er sĂ„ fremskreden, at meget lidt kan pĂ„virke den, heller ikke ‘repatrieringspartiet’ Alternativ för Sverige. Det svenske folk vil kunne overleve i mange hundrede Ă„r, men det vil vĂŠre i lommer i Norge, Danmark, Finland og Baltikum.

Hvad Kasselstrand siger, er velment men ren ĂžnsketĂŠnkning. Der er ingen vej tilbage, revolutionen er sket. Mens Svensson sov, spillede revolutionĂŠre hasard med landets fremtid, ingen spurgte nogensinde den befolkning, hvis land det er. De har idag kun to muligheder: At udholde ‘det nye Sverige,’ eller at flytte fra landet, hvad rekord-mange allerede gĂžr.

Svenskere der bliver fÞdt i dag, vil vÊre i mindretal inden de er midaldrende. Sveriges tre naboer kan lige sÄ godt i dag indstille sig pÄ en helt anden nabo og et helt andet forhold til den. VÊr forudseende: Ikke  flere Øresundsbroer!

De nĂŠste Ă„r, om det nu bliver fem eller tyve, vil gĂ„ med, at de ansvarlige for den eskalerende katastrofe  – og de er virkelig mange – har travlt med at gĂ„ i Ă©t med tapetet. Vil de blive draget til ansvar? Ingen aner det, men der er ikke noget, jeg hellere vil opleve.

Da jeg begyndte at skrive om Sverige for tyve Ă„r siden, var jeg en ‘ensom galning.’ Idag skriver samtlige borgerlige aviser i Vesten om Sverige, selv The Guardian og New York Times. Det viser mig, jeg havde fuldstĂŠndig ret dengang, og det har jeg naturligvis sĂŠrdeles blandede fĂžlelser med at have haft.

Idag (d v s den 31 december 2015) Àr 1 676 264 invÄnare eller 17 procent av hela befolkningen född utomlands och totalt har 2 911 881 invÄnare eller 29,5% av totalbefolkningen nÄgon form av utlÀndsk bakgrund och hÀlften av dessa har utomeuropeisk bakgrund.

År 2025 förvĂ€ntas nĂ€rmare 2,5 miljoner invĂ„nare att vara utrikes födda och Ă„r 2060 antas 22% eller nĂ€rmare 3 miljoner invĂ„nare vara födda utanför Sverige. InrĂ€knat de som har utlĂ€ndsk bakgrund och som Ă€r födda och uppvuxna i Sverige sĂ„ innebĂ€r det att Ă„r 2025 har 35-40% utlĂ€ndsk bakgrund och Ă„r 2060 har uppemot 45-50% det, och varav merparten har utomeuropeisk bakgrund dĂ„ invandringen frĂ„n Norden, Europa och övriga vĂ€stvĂ€rlden minskar över tid.

Vi Ă€r helt enkelt i rasande takt pĂ„ vĂ€g emot en hypermĂ„ngfaldssituation som inte stĂ„r lĂ„ngt efter USA, d v s inom en nĂ€ra framtid Ă€r det USA och Sverige tillsammans med Kanada, Australien, Storbritannien, Frankrike och nĂ„gra lĂ€nder till som kommer att uppvisa den mest utprĂ€glade demografiska mĂ„ngfalden i hela vĂ€stvĂ€rlden. År 2025 har uppemot 35-40% av totalbefolkningen nĂ„gon form av utlĂ€ndsk bakgrund.

(Udregningen er gjort af det koreanske adoptivbarn Tobias HĂŒbinette, der synes udviklingen er alletiders. Han har alligevel aldrig brudt sig om Sverige, men hans regnestykke ser ganske realistisk ud, derfor gengiver jeg det.)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.