28
maj
Seneste opdatering: 28/5-18 kl. 1352
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

I MORGEN 18:00 Free Tommy Robinson, Kastelsvej 36, 2100 København Ø, Danmark.

For Frihed Facebook. Hvis I kan se bort fra skrigeskinken, Alex Jones, – jeg ved, det ikke er nemt – så ved Caolan Robertson faktisk noget aktuelt om Tommy Robinson. Blandt andet skulle han befinde sig i et meget lidt islamiseret fængsel. Nok er engelske politikere tilsyneladende blevet vanvittige, men mon ikke de kan regne ud hvad der sker, hvis Tommy kommer noget til?

Robertson fortæller om et omfattende raseri i den engelske befolkning også blandt mennesker, der ikke er traditionelle Robinson fans. Tommy Robinson’s First Message From Prison, As England Awakens. Se også Tommy Robinson will be the UK’s tipping point. Demonstration i Australien for Tommy. Der er også demonstration ved den engelske ambassade i Haag i morgen.

Gavin Boby: The Horrifying World of Muslim Rape Gangs


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Brandmand Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Brandmand
Guest
Brandmand

“Skrigeskinken, Alex Jones” lever et farligt liv som Tommy Robinson og har betydelige fortjenester ved at opbygge et medie, som dækker, hvad globalisterne fortier – bl.a. fængslingen og skueprocessen mod Tommy Robinson. Vi skal ikke skændes indbyrdes, hvis vi vil knuse globalisterne!