4
jun
Seneste opdatering: 5/6-18 kl. 1102
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fra konferencen “Det stora bedrägeriet – största bedrägeriet i Sveriges historia”. Læg mærke til Arnstbergs omtale af Jonas Widgren, en af de vigtige arkitekter bag multikulturideologien.

Den danske regering har allerede godkendt artikel 13

Ifølge det tyske medlem af EU Parlamentet for Piratpartiet, der skriver en informativ artikel EU censorship machines and link tax laws are nearing the finish line. Den danske regering er for censurfiltre og en skat på links til copyrightet materiale.

PĂĄ papiret kan det altsĂĄ blive umuligt at blogge ret meget efter den 28 juni, og jeg er da ikke i tvivl om, at det netop er meningen´for, som en skriver, “kritik mot PK-tabun och massinvandringen finns i fri form nästan enbart pĂĄ internet”. Men lad os nu se, kaospotentialet i Artikel 13 og GDPR, er uendeligt som universet. Tvinger det bloggen til at ophøre pĂĄ den hidtidige mĂĄde, er det mĂĄske ogsĂĄ pĂĄ tide, jeg holder min første ferie i 15 ĂĄr (5.475 dage.) SĂĄ vigtig er ingen.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.