4
jun
Seneste opdatering: 4/6-18 kl. 1721
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu vill EU döda internet. Igen.

Jeg fĂžlger artikel 13 fra igĂ„r op med Tim Pool, fordi han har en ret hĂžj trovĂŠrdighed, han er kendt i Sverige, og fordi ogsĂ„ han er skeptisk, nĂ„r han hĂžrer alarmistiske udmeldinger. “Det er kompliceret stof,” siger han.

Bare at finde artikel 13, var kompliceret. Jeg tror det er denne: Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV om ophavsret pĂ„ det digitale indre marked.34 sider. PĂ„ 22 andre sprog er den her.

Dette er en avanceret tekst

SĂžger man pĂ„ dens engelske titel, “DIRECTIVE OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL on copyright in the Digital Single Market,” ser man at der nĂŠppe er nogen main stream medie hits pĂ„ den. Ikke et kvĂŠk i engesksproget presse, heller ikke i dansk. Dette skal indfĂžres uden nogen forudgĂ„ende debat, andet end den i Mickey Mouse “parlamentet,” hvor 751 afdankede  politikere sidder og spilder deres tid til direktĂžrlĂžnninger.

Jeg har grÊsset lidt i den. Hvor mange menige parlamentsmedlemmer forstÄr den tekst? Bent Betjent og Margrethe Auken? Det bliver nok ikke sidste gang, vi hÞrer om artikel 13, hvis vi altsÄ kan sige noget, nÄr den er vedtaget. Politikeren og IT aktivisten Henrik Alexandersson skriver om den: Nu vill EU döda internet. Igen.

Drukneulykker som underholdning i ‘den moralske supermagt’

Filmede med mobilkamera. SmÄbÞrn pÄ skuldrene sÄ de bedre kunne se

Dette skete to steder i gĂ„r, ogsĂ„ i Landskrona der er om muligt mere invaderet end MalmĂž. Ingen svenskere ville opfĂžre sig sĂ„ sygt, det er naturligvis tilvandret perversitet fra de varme lande. Expressen kalder det gudhjĂŠlpemig “Polisens ilska mot badende svenskere.” Hvilke feje lĂžgnhalse! Denne pĂžbel er ‘det nye Sverige.’ Örebro politi skriver:

Under eftermiddagen intrÀffade en mycket tragisk hÀndelse pÄ en badplats dÀr en ung pojke förlorade livet.

Lyfte upp sina barn “för att de skulle se bĂ€ttre”

DĂ€remot vill jag starkt ifrĂ„gasĂ€tta nĂ„gra vuxna mĂ€nniskors beteende pĂ„ platsen. Det gĂ€ller de vuxna personer som stĂ„r pĂ„ bryggan och genom sin nĂ€rvaro förhindrar rĂ€ddningstjĂ€nsten att kunna arbeta fritt. HĂ€r fĂ„r polis pĂ„ plats avvara resurser för att fysisk flytta personer frĂ„n bryggan och pĂ„ sĂ„ vis göra fri vĂ€g Ă„t rĂ€ddningstjĂ€nsten. PĂ„ platsen fanns Ă€ven vuxna personer vilka lyfte upp sina barn “för att de skulle se bĂ€ttre”.

Jag vill Ă€ven ifrĂ„gasĂ€tta de personer som tar fram sina mobiltelefoner och pĂ„börjar en privat fotodokumentation pĂ„ den drabbade pojken nĂ€r han vĂ€l kommer upp ur vattnet. Att de dessutom har mage att ifrĂ„gasĂ€tta nĂ€r jag ber dem lĂ€gga undan sina telefoner i respekt för pojken Ă€r upprörande och fullstĂ€ndigt bortom normalt hyfs. Det hele pĂ„ Polisen i Örebro lĂ€n

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tim Pool’s video, link til tekst fra Europakommisjonen, Henrik Alexandersson: Nu vill EU döda internet. Igen. […]

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Gratis Þl lyder godt, men for en sikkerheds skyld mÄ man nok selv tage nogle med:
https://itpol.dk/GrundlovsmĂžde_2018