5
jun
Seneste opdatering: 8/6-18 kl. 0744
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Vi er alle Muhammed-tegnere”

Man kan også læse talen, hvis man tager en omvej over Norge. Se også Morten Uhrskovs Grundlovstanker. Nogle overvejelser i anledning af en 169 års fødselsdag. Man kan høre Mette Thiesens tale her og Peter Seir Christensens her.

Screenshot

Jalving og dirigenten Ove Krüger, elev af Sergiu Celibidache og Herman Scherzen, hvilket jeg først opdagede i går aldeles for sent. Heldigvis var vi inviteret  til frokost blandt ligesindede bagefter, hvor vi kunne diskutere alle de ting og meget andet. Jeg er selv gammel cykelrytter, det er vist derfor, jeg har taget disse fotos. I dag er jeg bare cyklist og kører el-by-bil, når jeg er for doven. Min Colnago-racer, jeg købte i Rom i 1986, står på loftet og giver mig dårlig samvittighed. Særlig i dette vejr.Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.