19
jun
Seneste opdatering: 20/6-18 kl. 1912
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

‘Det nye Sverige’ giver det gamle fingeren. Tre drĂŠbt af AK-47-ild, tre sĂ„rede, samtlige grove kriminelle

Masseskyderi i MalmĂž Det foregik midt i journalistoverklassens gentrificerede RĂžrsjĂžstaden/VĂ€rnhem og 100 meter i luftlinje fra den gigantiske politistation, de noget pompĂžst kalder RĂ€ttscentrum. Det er ikke mere ‘centrum’, end at de blev angrebet med en kraftig bombe i december 2014. ‘Det nye Sverige’ giver det gamle fingeren med sĂ„dan et angreb. De dĂžde er bekrĂŠftet en Chadi Abdallah og en Malek Mohamed. Den tredje hedder Hadi Abdallah. To er brĂždre.

For at gĂžre det endnu mere symbolsk, ligger internetcafeen i samme bygning som Feministisk Initiativ i MalmĂž. Cafeen ejes af en Ziad Raid Naim Al-Iedani. Min kilde fortĂŠller: “Polisbilar cirkulerar i alla “problemomrĂ„den” i natt. MĂ„ste ha dragit hit polisbilar frĂ„n hela SkĂ„ne. Oroligt pĂ„ KroksbĂ€ck med. BilbrĂ€nder pĂ„ RosengĂ„rd.”

Men svensk multikultur havererer som en vor tids Titanic, og svenskerne indser at politiske fantaster har Ăždelagt deres land, sender jeg en tanke til journalisten og MalmĂžboen Per Svensson, der i ramme alvor skrev: Malmö – vĂ€rldens svenskaste stad. Formentlig bor han lige rundt om hjĂžrnet fra internetcafeen, hvis han ikke er flygtet for lĂŠngst, som alle de andre, jeg kendte i MalmĂž.

Optrapning midt i valgkampen

Nu nÊrmer regnskabets time sig for de svenske multikulturfantaster. Jeg har ventet pÄ dette tidspunkt i tyve Är. Det politiske liv har det til fÊlles med krig, at det meste er ventetid, spildtid og kedsomhed, og pludselig en dag sker der en masse pÄ én gang.

Det interessante ved denne forbrydelse er, at den selv for MalmĂž – der har haft tre bombesprĂŠngninger i seneste mĂ„ned – er en optrapning, og det midt i en valgkamp der allerede er gĂ„et temmelig skĂŠvt for de gamle ‘mĂ„ngfaldspartier.’ Den er symbolsk, fordi den foregĂ„r midt i det ‘anstĂŠndige’ MalmĂž lige under snuden pĂ„ politiet.

MalmĂž er tabt for mange Ă„r siden

Den oser af foragt, og hvordan kan man ogsÄ andet end foragte svenske politikere, som de udtaler sig efter mordene? Og det svenske politi, er pÄ en ulÞselig opgave. Alt andet er snak og illusion. MalmÞ er tabt for mange Är siden, og nu vil dumme, danske politikere have en fÊlles metro med fallitboet.

Om Sverige sÄ kan reddes, og om demokratiet kan lÞse Sveriges problemer, er et helt andet spÞrgsmÄl. Jeg ser ligesom Gunnar Sandelin, der ikke er en mand af store ord, sÊrdeles mÞrkt pÄ det.

Svenske journalister forstÄr, at den groveste mordsag nogensinde i MalmÞ, er rigtig ubehagelig for politikerne. Til trods for, at det skete for kun 17 timer siden, har Expressen og AB kÞrt historien langt ned af deres sider. I morgen vil den aldrig vÊre sket. Den kunne jo gavne, vi ved hvem. Et par kommentarer fra et debatforum:

Och dÄ mÄste blÀddra ner halva sidan pÄ Aftonbladet för att lÀsa om det. Ett av de vÀrsta skottdÄden pÄ 30 Är i Sverige. Det har inte ens gÄtt 24 timmar. Jag blir seriöst mörkrÀdd.

 Svenskarna och malmöborna fÄr skylla sig sjÀlva

I senaste opinionsmÀtning gÄr C fram och S börjar ta igen och V gÄr ocksÄ framÄt, Mp kommer troligen klara spÀrren. Sverige skall ha det sÄ hÀr.

Ingen fjÀrde Àr allvarligt skadad.LÀget för Amir Makky och Baha Ahmaad Àr allvarligt men stabilt. Den sjÀtte (Som kom in sist) hade fÄtt ett skrapsÄr i princip.

Man fÄr ÀndÄ sÀga att skytten verkar varit ganska hygglig, han kommer alltsÄ dit. Skjuter 15 skott, 3 av snubbarna dör i princip direkt (den tredje pÄ operationsbordet) dom tre andra fick samtliga skott i sig. Det var mellan 10 och 15 meter ifrÄn GM och BO, att sikta sÄ bra Àr fan inte dÄligt. Amir Mekky skrek NEJ högt som fan i samband med att skotten avfyrades.

Otroligt, det kan dock hÀnda att gÀrningspersonerna antingen Àr ifrÄn Irak och dÀrmed som hÀmnd för bröderna Mekawi alternativt hÀmnd för mordet pÄ nÄgon av juggarna/albanerna (Nermin K eller Qaransaj eller vad han hette) om fallet Àr sÄ att förövarna kommer ifrÄn utlandet sÄ tror jag inte nÄgra hÀmndaktioner Àr att vÀnta. Vi fÄr se.

Om Malmö: staden Àr förlorad och det Àr Ilmar Reepalu som bÀr skulden. Ingen pratar om honom lÀngre. Han har smitit undan. Polisen i Malmö Àr maktlös, inget blir bÀttre med de nya 10 000 poliser i Sverige eftersom det dÄ bara i Malmö fyllts pÄ med desto fler livsstilskriminella genom fortsatt oansvarig flyktingpolitik och stort barnafödande av nyanlÀnda, samtidigt som det inte blir nÄgra 10 000 fler poliser i Sverige, det Àr en bluff frÄn politikerna och gÄr inte att genomföra av flera skÀl, ekonomiska först och rekryteringsmÀssigt sist. För bara nÄgra veckor sedan talade politiker och poliser i Malmö och Sverige om en ny trend: skjutningarna hade minskat, vi börjar fÄ kontroll pÄ dem. Och i höst fortsÀtter i stort sett samma politiker som för Sverige mot avgrunden en ny mandatperiod. Svenskarna och malmöborna fÄr skylla sig sjÀlva.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.