10
aug
Seneste opdatering: 11/8-18 kl. 1111
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Svensk valg i DR 2 Deadline. Er valgkampen virkelig igang?

Det hedder sig, at den svenske valgkamp er i fuld gang. N√•r man dagligt scanner svenske medier, virker det snarere som om, valgkampen ikke kan forsinkes nok. Der er langtfra valgkampfeber at spore endnu, og hvis nogen gerne vil udskyde valgkampen s√• l√¶nge som muligt, forst√•r man det udm√¶rket. Alle andre end AfS og SD g√•r noget t√łvende til kommende opg√łr. Medierne, der er en selvst√¶ndig, politisk akt√łr, har endnu ikke fundet hvilket ben, de skal st√• p√•. En uge inden valget kommer deres 2018-version af J√§rnr√∂rsskandalen. Beware of september 2!

Det lykkes faktisk Deadline og de tre deltagere ikke med √©t ord at n√¶vne den ugegamle film om svenske socialdemokraters racehygiejne og nazisympatier. Deadline roser endda Myrdal’erne.

Hummelgård er parteigenosse og snakker for sin syge, socialdemokratiske moster, moderaten Lyckwall er medlem af det mest indvandringsfanatiske parti, Moderaterne (Bildt 1992 og Reinfeldt, der igangsatte den mest rabiate migrationspolitik i 2011.) Tilbage er som sædvanlig Magnus Bejmar som en nogenlunde uvildig iagttager.

En étpartistat og en industri

Et svensk socialdemokrati, der har haft magten i 70 af 100 √•r, er en industri. Den har mange ansatte, den ejer ejendomme i Sverige, herreg√•rde og kursusejendomme, ejendomme ude i verden, aktier og obligationer. Partiet er en selvk√łrende business og forl√¶ngst korrupt. Det har tiltrukket stadig mere talentl√łse pampere – Mona Sahlin er bare fornavnet – og det eneste det tr√¶nger til, er tyve √•r som ti-procentsparti, s√• de kan fyre alle de inkompetente medl√łbere, de har tiltrukket.

Enhver magthaver, der ikke jævnligt bliver smidt på porten, bliver korrupt, og det svenske socialdemokrati er flere generationer over tiden. Svenske vælgere, der tror at Sveriges socialdemokratiska arbetareparti eksisterer for deres skyld, er mere naive end politiet tillader. Hvad Sanadaji skrev om svensk journalistik, passer lige så godt på svensk politik:

Media är Sveriges sämst fungerande institution och har genom som hejdlös aktivism skapat den polarisering vi nu upplever. Journalister har lärt sig utnyttja svenskars inneboende höga tillit ör att ljuga de i ansiktet, en taktik som fortfarande fungerar på runt halva befolkningen som inte är insatta.

Den politiska adeln

At Annie L√∂√∂f overvejer at sikre dem endnu en sidste periode¬† ved magten, viser blot at den svenske magtelite er st√łrre end socialdemokratiet. Det er Den politiska adeln, som Anders Isaksson skrev. 20 000 personer der¬† p√• skift for√¶rer hinanden de fede jobs og gifter sig med hinanden. Det vil tage endnu to valg at slippe helt af med den, og hvad er der s√• tilbage af Sverige til den tid?¬† DR2 Deadline fra minut 10:40.

(Grafik: Svenske socialdemokraters lange deroute. Den starter noget uerkendt allerede under Göran Persson)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
2 years ago

Hvad er der galt i at sterilisere åndssvage og andre med gendefekter?
80% af muslimerne ville grundet deres indavlethed være kandidater til sterilisation.