30
sep
Seneste opdatering: 30/9-18 kl. 1301
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Millioner venter pĂ„ at komme til Europa. Alle nationer skal nĂ„ ‘et svensk point of no return’

Marakesh-mĂždet fandt sted i Rabat den 18 maj. Dansk presse havde ikke skrevet et ord, men jeg fandt stof om mĂždet den 23 maj ved en ren tilfĂŠldighed.

Nu trĂŠder “Rabat-processen om legal indvandring til EU” i kraft, og der har stadig ikke vĂŠret nogen offentlig debat om det her i september-oktober.

Kenneth Kristensen Berth (DF) har stillet spÞrgsmÄl om det i Folketinget, Morten Messerschmidt har skrevet om det og Mikael Jalving har.  Den Korte Avis havde en meget lÊst artikel: DF slÄr alarm: Regeringen er ved at underskrive en erklÊring, der kan medfÞre nordafrikansk indvandring til Danmark. Ellers intet, sÄ vidt jeg kan konstatere uden Infomedia.

SÄdan Êndrer det udemokratiske bureaukrati EU vore nationer for altid: I total tavshed til de ikke lÊngere tilhÞrer deres oprindelige folk. Det er kun otte sider, lÊs det selv: Marrakesh Political Declaration. I lÞbet af ganske kort tid vil der foreligge en dansk oversÊttelse her pÄ bloggen. (Video, tysk utekstet)

MĂ„ske vil de slet ikke have magten?

Jeg fÞlger det sÞrgelige resultat af det svenske valg ud af Þjenkrogen, for da den nuvÊrende palaver kan vare i flere mÄneder, tÊnker jeg ikke at lade mig detailunderholde af det.

Hvis alle partiledere stÄr fast pÄ deres krav, bliver der nyvalg, hvilket betyder et SD pÄ vel over tyve procent. Det vil de nok gÄ til yderligheder for at undgÄ, men de er ikke begyndt at gÄ endnu.

Journalisten Chris Forsne, der er kendt for sit nÊre forhold til prÊsident Mitterand, er noget foran i sine tanker: MÄske er Sverige allerede sÄ ustyrligt, at de betakker sig? Jeg ville betakke mig.

I fire Ă„r ville de sĂ„kaldt ‘borgerlige’ ikke tage magten, selvom de kunne. MĂ„ske er de kun i politik for privillegierne eller fordi de mangler kvalifikationer til at tjene sĂ„ meget pĂ„ noget andet?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tilfĂŠldig
tilfĂŠldig
5 years ago

Rabat-processen er Koudenhove-Kalergi-planen i sin reneste form. Det er nu et Ă„benlyst komplot mod europĂŠerne.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  tilfĂŠldig

Det kan man roligt sige, og det ser ud som en plan, der har vÊret arbejdet seriÞst pÄ i en ÄrrÊkke. SpÞrgsmÄlet er, hvilke partier har vÊret vidende om det og befordret projektet?
I alle fald dennuvĂŠrende og et par tidligere regeringer?
Ganske mange embedsmĂŠnd mĂ„ have deltaget i “forhandlingerne” og bragt projektet frem endelig underskrift?
Eller er det reelt et diktat fra EU, at de underskrivende lande reelt skal vĂŠre ubegrĂŠnset socialhjĂŠlp for Nordafrika?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x