30
sep
Seneste opdatering: 30/9-18 kl. 1301
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Millioner venter på at komme til Europa. Alle nationer skal nå ‘et svensk point of no return’

Marakesh-mødet fandt sted i Rabat den 18 maj. Dansk presse havde ikke skrevet et ord, men jeg fandt stof om mødet den 23 maj ved en ren tilfældighed.

Nu træder “Rabat-processen om legal indvandring til EU” i kraft, og der har stadig ikke været nogen offentlig debat om det her i september-oktober.

Kenneth Kristensen Berth (DF) har stillet spørgsmål om det i Folketinget, Morten Messerschmidt har skrevet om det og Mikael Jalving har.  Den Korte Avis havde en meget læst artikel: DF slår alarm: Regeringen er ved at underskrive en erklæring, der kan medføre nordafrikansk indvandring til Danmark. Ellers intet, så vidt jeg kan konstatere uden Infomedia.

Sådan ændrer det udemokratiske bureaukrati EU vore nationer for altid: I total tavshed til de ikke længere tilhører deres oprindelige folk. Det er kun otte sider, læs det selv: Marrakesh Political Declaration. I løbet af ganske kort tid vil der foreligge en dansk oversættelse her på bloggen. (Video, tysk utekstet)

Måske vil de slet ikke have magten?

Jeg følger det sørgelige resultat af det svenske valg ud af øjenkrogen, for da den nuværende palaver kan vare i flere måneder, tænker jeg ikke at lade mig detailunderholde af det.

Hvis alle partiledere står fast på deres krav, bliver der nyvalg, hvilket betyder et SD på vel over tyve procent. Det vil de nok gå til yderligheder for at undgå, men de er ikke begyndt at gå endnu.

Journalisten Chris Forsne, der er kendt for sit nære forhold til præsident Mitterand, er noget foran i sine tanker: Måske er Sverige allerede så ustyrligt, at de betakker sig? Jeg ville betakke mig.

I fire år ville de såkaldt ‘borgerlige’ ikke tage magten, selvom de kunne. Måske er de kun i politik for privillegierne eller fordi de mangler kvalifikationer til at tjene så meget på noget andet?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
T. Snorrasontilfældig Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
tilfældig
Guest
tilfældig

Rabat-processen er Koudenhove-Kalergi-planen i sin reneste form. Det er nu et åbenlyst komplot mod europæerne.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Det kan man roligt sige, og det ser ud som en plan, der har været arbejdet seriøst på i en årrække. Spørgsmålet er, hvilke partier har været vidende om det og befordret projektet?
I alle fald dennuværende og et par tidligere regeringer?
Ganske mange embedsmænd må have deltaget i “forhandlingerne” og bragt projektet frem endelig underskrift?
Eller er det reelt et diktat fra EU, at de underskrivende lande reelt skal være ubegrænset socialhjælp for Nordafrika?