1
okt
Seneste opdatering: 1/10-18 kl. 2028
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Svensk agitprop-journalistik fokuserede pĂĄ ti sekunder af talen

Gik nogen glip af europæiske mediers reaktion på talen? De var stort set lige så useriøse som de svenske, og de er her: Här skrattas Trump ut i FN:s generalförsamling, ”Dystert när världen skrattar åt och förlöjligar USA:s president”,Donald Trump hyllar sig själv själv i FN – blir utskrattad ,Trump skröt om USA i FN – blev utskrattad.

Episoden alle artiklerne hentyder til, varer ti sekunder i begyndelsen af talen. Dette er svensk og vesteuropæisk journalistik. Trumps bemærkninger om socialisme, patriotisme og migration, falder overvejende i den anden halvdel af talen, og det er interessantere end de journalistiske referater af det.

Det er, som Uhrskov skriver i dag, en nationalkonservativ tale, og det er det, som vesteuropæisk journalistik propaganderer imod.

Den svenske journalist Jens Ganman siger ganske rigtigt: “Al journalistik er agitation. Der er den journalistik, der vedstĂĄr det, og den der prøver at skjule det.” Til de sidste hører navnlig den sĂĄkaldte ‘public service.’

I Helvede om den er ‘objektiv.’ Behold Radioens Symfoniorkester og lad os slippe for at financiere resten.  USA’s præsident holdt sin hidtil bedste tale for en lille uge siden i FN.

Tommy Robinson kåret til Årets Europæiske Patriot

skriver Hodjanerne


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.