2
okt
Seneste opdatering: 3/10-18 kl. 1551
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Toksisk maskulinitet” – det er sĂ„dan noget universitĂŠre ideologer kan sige ud af den ene mundvig, mens de ind ad den anden pĂ„fĂžrer deres egen underklasse virkelig morderiske patriarker. Her er et apropos fra idag: En man kan bli Malmö Lucia

Om Sverige gÄr som en Tesla, varför sover pensionÀrer pÄ hÀrbÀrgen?

Sanandaji: HushÄll med lÄg disponibel inkomst fördubblats sen 1991

Tusentals lever i dag i hemlöshet i Göteborg. Allt fler av dessa Àr kvinnor och barn. I Sverige finns det i dag över 33000 mÀnniskor som lever i hemlöshet enligt Socialstyrelsen. 3300 av dessa lever i Göteborg och flera av dessa Àr barn.

Sverige har lÀnge haft hemlöshet bland missbrukare, det nya Àr ökning av hemlöshet bland fattigpensionÀrer och vanliga familjer. Enligt socialstyrelsen Àr vanliga förklaringar hyresskulder, betalningsanmÀrkningar samt att man lever pÄ socialbidrag eller har andra inkomstformer som hyresvÀrden inte accepterar.

Alliansen, rödgröna och media har lurat vÀljare med en hallelujakampanj om hur bra det gÄr för ekonomin. Sanningen Àr andel hushÄll med lÄg disponibel inkomst fördubblats sen 1991 och lÄginkomsttagares inkomst bara ökat ca en procent per Är sen dess. Samtidigt har Sverige samtidigt försvagat skyddsnÀtet, ökat avgifter och skurit i pensioner. Tino Sanandaji: Om Sverige gÄr som en Tesla, varför sover pensionÀrer pÄ hÀrbÀrgen?

Se Allt fler kvinnor och barn i akut hemlöshet i Göteborg


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.