2
okt
Seneste opdatering: 3/10-18 kl. 1551
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Toksisk maskulinitet” – det er sådan noget universitære ideologer kan sige ud af den ene mundvig, mens de ind ad den anden påfører deres egen underklasse virkelig morderiske patriarker. Her er et apropos fra idag: En man kan bli Malmö Lucia

Om Sverige går som en Tesla, varför sover pensionärer på härbärgen?

Sanandaji: Hushåll med låg disponibel inkomst fördubblats sen 1991

Tusentals lever i dag i hemlöshet i Göteborg. Allt fler av dessa är kvinnor och barn. I Sverige finns det i dag över 33000 människor som lever i hemlöshet enligt Socialstyrelsen. 3300 av dessa lever i Göteborg och flera av dessa är barn.

Sverige har länge haft hemlöshet bland missbrukare, det nya är ökning av hemlöshet bland fattigpensionärer och vanliga familjer. Enligt socialstyrelsen är vanliga förklaringar hyresskulder, betalningsanmärkningar samt att man lever på socialbidrag eller har andra inkomstformer som hyresvärden inte accepterar.

Alliansen, rödgröna och media har lurat väljare med en hallelujakampanj om hur bra det går för ekonomin. Sanningen är andel hushåll med låg disponibel inkomst fördubblats sen 1991 och låginkomsttagares inkomst bara ökat ca en procent per år sen dess. Samtidigt har Sverige samtidigt försvagat skyddsnätet, ökat avgifter och skurit i pensioner. Tino Sanandaji: Om Sverige går som en Tesla, varför sover pensionärer på härbärgen?

Se Allt fler kvinnor och barn i akut hemlöshet i Göteborg


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.