5
okt
Seneste opdatering: 7/10-18 kl. 1441
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Part of what we are going through at the moment, is the discovery that we don’t have very much to hold on to. By that I mean, that we can no longer agree on facts…The thruth has become whatever your’ having youself. We cannot even agree on, what has happened.

That is what is happening at the moment. Our news is filled with religious urges and stories. A neewly emerging priesthood, with a newly emerging set of commandments, and a newly emerging set of blasphemies, and heresies and punishmensts and shamings and floggins….It has become hard to tell whats satire and what’s real in our world. There is a very clear religious impulse throbbing through our society today, creating a new religion. I prefer the old religions.

Douglas Murray er i København den 4 november hvor hans bog The Strange Death of Europe også udkommer på dansk på Forlaget Ellekær.

Et svensk, demografisk fait accompli

Journalisten og socialrådgiveren Gunnar Sandelin, der var i København for fjorten dage siden, opregner hvor mange tredjeverdens-udlændinge, der kommer til Sverige i år og de næste tre år.

Man har tidligere regnet med, at oprindelige svenskere kom i minoritet i Sverige omkring 2050, men med den nuværende takt bliver det inden. Formentlig omkring 2030. 83 procent af svenske vælgere har på grund af mediernes tavshed og propaganda troet, de stadig havde god tid til at overveje tingene. Det har de ikke haft længe.

Den gode tid udløb for tyve år siden, da jeg begyndte at skrive om Sverige og koloniseringen af landet fra den tredje verden. Mens svenskerne sov de uskyldiges søvn, hvilket 83 procent af befolkningen stadig gør.

De var utilgængelige for fakta, fordi de var tilfredse med deres journalisters version af virkeligheden. De var også tvunget til det, for journalistikken og politikken tålte ingen indvendinger. Ikke et fire linjers læserbrev med forkerte meninger accepterede politikernes journalistiske stik-i-rend-drenge og måske navnlig piger. Det var den særlige svenske form for demokrati: “Det er muligvis fint, hvad du mener, bare du holder din kæft. Ellers lukker vi munden på dig.”

Det ødelagde internet så, men det bliver sikkert rettet til igen. EU arbejder utrætteligt på, at vi skal have svensk demokrati allesammen: De kloge og anstændige taler og bestemmer, alle idioterne og plebejerne holder deres kæft.

Efter ‘svejseren’ – syndfloden

Når flertallet vågner – og det gør de – vågner  de til et mareridt. Hvornår da? Når som helst de næste tyve år. Da vil man særdeles nødig være svensk politiker. Allerede i dag fatter man knapt hvorfor så mange kappes om de politiske poster. Hvilket Helvede bliver det ikke, at være chef i Sverige?

Snart slipper Löfvén for videre tiltale, der klogt nok aldrig ville have magten. Han blev nødet af Verkställande utskottet, men efter ‘svejseren’ – syndfloden. Flere mord og flere voldtægter, som disse politiskere ikke bliver draget til ansvar for. Indtil videre.

En halv miljon uppehållstillstånda fram till slutet av 2021

Just nu matas vi med påståenden från politiker och media om att Sverige har ”stramat åt asyl- och migrationspolitiken”, men det stämmer inte. Vad som har hänt är att under den tillfälliga lag fram till 2019 som nu råder om tillfälliga uppehållstillstånd och högre krav för anhöriginvandring, så har volymerna tillfälligt minskat.

Jag förstår fortfarande inte varför journalisterna inte noggrant har läst Migrationsverkets senaste uppdaterade rapport från slutet av augusti. Där kan man utläsa att vi kommer att bevilja upp emot en halv miljon uppehållstillstånd för asylsökande, arbetskraftsinvandrare utanför EU/EES (tredjeland) och deras anhöriga fram till slutet av 2021!

Med nuvarande marschtakt kommer vi att totalt sett bevilja 130.000 uppehållstillstånd bara i år. Dessutom har vi de tre kommande åren ungefär 120.000 asylärenden för överprövning i migrationsdomstolarna och Migrationsöverdomstolen. Se grafikkerne i En genomgång av Sveriges stora demografiska förändring.

Se også Demografibomben – gör Sverige till ett både farligare och fattigare land.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x