10
okt
Seneste opdatering: 11/10-18 kl. 2232
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Masseindvandringen handler om opløsning af nationer og folk

Man hører på minister Péter Szijjártó, at Ungarn aldrig kommer til at give efter for EU’s krav om at opløse sit folk gennem masseindvandring.  For det er EU’s hensigt, selvom de ikke spytter det klart ud: At dele og herske.

Uden et folk, ingen folkelig vilje, der kan komme på tværs af Bryssel. Uden er folk, intet folkestyre, der kan gå Bryssels’ bureaukrater i bedene. Mest under opløsning er det svenske folk, for “det nye vi” er rent øregas. Sverige er nu ‘et beboet område’, og folket er 200 nationaliteter, og enhver der ser nærmere efter,  – f.eks. kriminalreportagen – ser en katastrofe og en kødhakker, der kværner oprindelige svenskere.

Nationerne skal svækkes, så de ikke står i vejen for de store pengeinteresser, som EU Kommissionen er stik-i-rend-drenge for. Dét er hvad masseindvandringen drejer sig om. Ikke engang Dansk Folkeparti vil sig det højt, men alle de grunde vi hidtil har fået for den hasarderede masseindvandring, har været fornuftsstridige. Man må søge dybere: Follow the money! EU er et superkapitalistisk foretagende, som socialister elsker, fordi det er totalitært.

Engelsk soldat fyret for Tommy Robinson selfie

Det engelske etablisssement er helt på rumpetten. De gør alt det forkerte i et åbenbart anfald af panik. Se begyndelsen på historien nedenfor.

Nu slettet Tweet fra den engelske hær


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.