27
okt
Seneste opdatering: 27/10-18 kl. 1422
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvem beder MSM om at lyve, og hvorfor?

Danske medier – f.eks. Jyllands Posten, der konsekvent kalder ham ‘højreekstrem’ – har købt engelske mediers fortælling om Tommy Robinson gennem årene. Man får ikke overblik over ham, ved at repetere engelske journalister, de er tvivlsomme kilder, og få sager illustrerer det bedre end Robinson-sagen. Det er massiv, politisk holdningsmassage, som færre og færre heldigvis vil give penge for.

Ezra Levant skaffede fire uvildige journalister til at rapportere om den seneste rettergang. Han betalte rejsen, ellers var der ingen vilkår.

En af dem, Andre Lawton fra Ontario, Canada kunne, fordi engelsk MSM ikke kendte ham, fortælle om hvor partisk de opførte sig inden og under retssagen i artiklen: I Overheard How Reporters Talk About Tommy Robinson.

Får Robinson en fair behandling eller ej? De lyver naturligvis, fordi deres chefer kræver det, men hvem kræver det af deres chefer? Storfinansen, globalist-bankerne, politikerne? Hele belysningen af det er her, og varer en time EZRA LIVE! Tommy Robinson’s trial week & more.

I Overhuset måtte de gribe efter lugtesaltet, da Robinson spiste frokost med Lord Pearson: Speaker John Bercow calls Tommy Robinson “loathsome.” England er stadig et snobbet klassesamfund, og multikulturen er overklassens krig mod underklassen. De hader ‘proletarerne’, end de hader sig selv.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.