3
dec
Seneste opdatering: 4/12-18 kl. 1313
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Tyskerne er et beskidt folk. De er vantro, derfor er det tilladt at dræbe dem. En tysk Undercover Mosque”

Doku | ZDFzoom- Hass aus der Moschee. Sendt den 29.11.2018 (tysk utekstet) Jeg sender den til undertekstning og ser, hvad der sker. Pressereaktionerne er ikke udeblevet. Berlin-moskeen ligger i Torfstraße 22, 2000 meter fra Kanzleramt, men radikale moskeer’ ligger spredt over hele Tyskland, og er en kronisk sikkerhedstrussel.

Til sidst hører vi den sædvanlige taqyia, at “sådan er sand islam slet ikke.” Problemet er, at det er lige ud af den helligt bog, og at vi skal holde op med at lyve for os selv om islam. Politikerne må vænne sig til den ubehagelige tanke, at de har masseimporteret en hypervoldelig herrefolksideologi. Der er alligevel ingen steder, de kan flygte fra den sandhed i længden.  Jo senere de indser det, desto værre også for dem selv.

Og Merkel udgør stadig en fysisk trussel imod sit folk. Endnu en ung tysk kvinde er myrdet af en migrant,og Hamed Abdel-Samad må ikke længere kritisere islam på Facebook.

Voldsmonopolet der forsvandt

Därmed har brottsligheten i praktiken blivit legaliserad

Om jag får spekulera lite till så kan jag dra två slutsatser. Den första är att risken att bli upptäckt, dömd och bestraffad för brott gradvis minskar. I takt med att det blir mindre riskabelt att vara brottsling kommer det att bli fler kriminella varpå risken för nytillkommande brottslingar sjunker ytterligare och så vidare i en ond cirkel. Risken att åka fast närmar sig noll. Därmed har brottsligheten i praktiken blivit legaliserad.

Den andra slutsatsen är att medborgarna gradvis kommer att inse att det statliga våldsmonopolet inte är att lita på. Om man vill ha någon trygghet så får man ordna den själv. Grannsamverkan mot brott är bara förnamnet.

I Brasilien organiseras ibland privata brigader som anställer avhoppade poliser som ledare. Om Hell´s Angels erbjöd sig att mot ersättning skydda vissa villaområden skulle jag inte bli förvånad om många av de boende accepterade erbjudandet. I Brasilien förekommer likartade privata initiativ. De boende som inte accepterar erbjudandet trakasseras ibland av beskyddarna till den grad att de till slut väljer att anta offerten. Se  hele kommentaren på ETT DRAMATISKT OCH TANKEVÄCKANDE DIAGRAM

(Redovisa betyder i sammenhængen ópklaret’)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.