7
dec
Seneste opdatering: 9/12-18 kl. 0144
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

What’s going on right now in France: people wanting more socialism, but not wanting to pay more taxes. France is the first real signs of the state running out of money for handouts. Open borders & deindustrialization doesn’t help. Key Takeaway: Coming to a country near you soon. Black Pigeon.

Et helt svensk län konkurs

Svensk velfærd lokkede for mange nydere og for få ydere

Västra Götalands Län med hovedbyen Gøteborg er på 49 kommuner og cirka 1.6 mio mennesker. Dette bliver melodien de næste fem år for alle svenske kommuner. For mange nydere og for få ydere, væn jer til det. Der komme svenske, gule veste på gaden – i heldigste fald. Velfærdskollapset er endnu i sin vorden, men mere fremskredent end noget andet sted i Europa. Danskere, nordmænd og finner bør beskikke deres hus og tage varsler.

Skulden i Region Västra Götaland uppgår till 40 miljarder kronor. Skulden är ofantligt stor och det kommer bli påtagligt för många landsting när färre ska försörja fler – samtidigt som pensionsskulderna ska betalas. Skälet till varför den ekonomiska situation är såpass pressad är den förändrade demografin. Med allt fler äldre och yngre ökar gapet mellan skatteintäkter och kostnader i landstingets budget.

Det är inte enbart Västra Götalandsregionen som ligger pyrt till – om den totala pensionsskulden hade redovisats öppet skulle ytterligare 18 av landets 21 landsting kunnat klassas som konkursmässiga, enligt Skandia.

Vidare ser pensionsbolaget ytterligare bekymmer vad gäller landstingens soliditet, det vill säga långsiktig betalningsförmåga, vilket enligt Skandia är lägre än 30 procent. Enligt Skandia finns två utvägar för regionen och resterande 18 landsting: Antingen måste tillgångar säljas eller så måste landstingsskatterna höjas. Annars riskerar man tvingas till att skära i i sjukvård och välfärd.

Pensionsskulden är den totala skulden för pensioner som landstingen har till sina anställda. Det är alltså de pengar som varje anställd har rätt att få ut i form av tjänstepension. Enligt rapporten uppgår landstingens samlade pensionsskulder till drygt 244 miljarder kronor. Skandia: Västra Götalandsregionen klassas som konkursmässigt

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Det undrer mig, at demonstranterne ikke har omløb nok i hovedet til at se at der en sammenhæng mellem masseindvandring og velfærdssamfundets kollaps(ringere levevilkår). I Danmark koster ikke vestlig indvandring 33 milliarder om året netto, brutto 100 milliarder de næste 100 år ifølge finansministerets beregninger.

frank mathiesen
frank mathiesen
2 years ago

Det bliver mere og mere tydeligt at den Russiske presse er væsentlig mere fair end f.eks. de Danske mainstream medier i en forstand at alle Russere ved at den Russiske presse propper dem med løgn og latin mens Danskerne tror at mainstream medierne fortæller dem sandheden hvilket de ABSOLUT ikke gør..
For at få den fulde Danske sandhed er man nødt til at læse alternative medier som Snaphanen, Den Korte Avis, 24nyt, 180 grader etc.
Ganske sørgeligt og tragisk men sandt..

Celimene
Celimene
2 years ago

Det er klart, at der venter en velfærdskollaps forude … hvis denne overvældende migration får lov at fortsætte. Logik for burhøns!

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det är förfärligt att politiker i många länder skall underteckna FN:s globala migrationspakt som gör det möjligt för FN och globalisterna att bestämma över suveräna länders migrationspoltik. De öppnar locket på vid gavel till Pandoras ask. De gör ingen konsekvensanalys och visar ingen respekt för sina egna medborgare som måste betala för folkförflyttningarna.
https://www.youtube.com/watch?v=pfejh3cRNtc
https://www.youtube.com/watch?v=oUdk6hrNrp4&t=11s

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det er Trumps skyld alt sammen. Se blot endnu en patetisk overskrift i JP, der var til at dø af grin over, hvis ikke det var fordi det samme medie er en del af den tragedie vi sidder i: “Anklagere INDIKERER sort på hvidt: Trump er meddelagtig i en forbrydelse”. Det er selvfølgelig mig der har caps locket “indikerer”. Man “indikerer” altså ikke noget sort på hvidt. Man “beviser” noget sort på hvidt. Men når man nu ikke har beviser, der kan underbygge sit Trumphad, ja så må Pravda jo gribe til “indikationer”. Guderne har blindet dem, de har dømt… Read more »

Michael
Michael
2 years ago

Jeg tvivler ikke på at mange svenske kommuner har en økonomi der “drar år helvete”, dette er bare ikke et eksempel på det. I USA har small-state fortalerne en særlig metode til at få offentlige udgifter til at se skræmmende ud; de opgør fremtidige statslige udgifter uden at regne fremtidige skatteindtægter med. Det er præcis det samme man har gjort her. Det er kort sagt en løgnehistorie.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

To ministre har meldt fra – nu tager Løkke selv til Marokko og underskriver FN-pagt
06. dec. 2018, 19:38

http://nyheder.tv2.dk/politik/2018-12-06-to-ministre-har-meldt-fra-nu-tager-loekke-selv-til-marokko-og-underskriver-fn