5
feb
Seneste opdatering: 5/2-19 kl. 1542
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi börjar med att konstatera att medborgarnas förtroende för de traditionella medierna har fallit till en bottennivĂ„. Jan Tullberg refererar en undersökning som visar att flertalet anser att man mĂ„ste följa alternativa medier för att förstĂ„ vad som hĂ€nder. Den samlade uppfattningen Ă€r att det Ă€r de traditionella medierna som stĂ„r för sĂ„ gott som all “fake news”.

SVT er selvfÞlgelig helt enestÄende propagandistisk og lÞgnagtige i Europa, hvorfor svenske alternative medier er vokset helt enormt, men forskellen pÄ SVT, SR, og DR, NRK og BBC er kun kvantitativ. Den venstrepolitiserende tendens er nÞjagtig den samme.

Jeg ser svenske  tv nyheder hver dag – de danske ser jeg aldrig – alene af sociologiske grunde. Jeg mĂ„ vide, om hvad og hvor meget oraklet i Stockholm lyver den dag. Jeg skulle mĂ„ske sige “sociopatologiske.”

SVT dÊkning af sÊrlige historier, viser ogsÄ indirekte, hvad den svenske statsmagt mener om noget, for SVT og SR er dens vejrhane. Den stat i staten betaler Svensson 8 milliarder kroner om Äret for, det dobbelte af danskerne inden vi kuperede DR.

SÄ lÊnge de stirrer vilddyret lige i Þjnene, sker der dem ikke  noget

Man skal huske, at SVT har et skÊbnesfÊlleskskab med svenske politikere. De har begge lÞjet om indvandringen og islam i sÄ mange Ärtier, at det bedste de kan gÞre nu, er at holde sammen om lÞgnen.

Jeg forestiller mig, der er to slags svenske politikere og journalister. Der er dem, der er smÄt kÞrende, hjernevaskede og uden en anelse om noget, og der er de normalt intelligente. Man gÞr en fejl, hvis man tror politikere er lige sÄ dumme, som det de siger.

De ved udmÊrket, at virkeligheden er ved at indhente dem, og de ved, at den er som en vild bjÞrn eller kamphund. SÄ lÊnge de stirrer den lige i Þjnene, sker der dem ikke  noget, men det sekund de vender sig om for at flygte, vil de blive flÄet ihjel. De vilde dyr er her virkeligheden, og det folk, de systematisk har forrÄdt.

Den nÞgne abe har ogsÄ disse instinkter, og bliver de fÞrst aktiveret, kan de debatterende klasser kigge i vejviseren efter civillisationens fernis. Det gale er ikke, at de findes, det er, at de aktiveres.

– LĂŠs iĂžvrigt polakken der flygtede fra kommunismen i 1976, og levede 40 Ă„r i Sverige, og nu sammenligner de to regimer: MACIEJ DOBRZYNSKI: POLEN DÅ OCH SVERIGE NU.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Europa borde inte delta i USA:s globalistiska krigsföring och interventioner. USA har byggt upp en krigsindusti för att genom krig och interventioner kunna kontrollera vĂ€rldens resurser. Europas politiker har inte lĂ€rt sig nĂ„gonting efter tvĂ„ vĂ€rldskrig hur viktigt det Ă€r att bevara de europeiska lĂ€nderna intakta utan de har i stĂ€llet bestĂ€mt sig för att utradera och splittra de europeiska lĂ€nderna med mulitikulturalismen och massinvandring. De europeiska lĂ€nderna har blivit vasallstater till USA och globlister som inte bryr sig ett dugg om europeerna som fĂ„r betala för massinvandringen och förstöreslen av sina lĂ€nder. Europeerna har blivit slavar för att tjĂ€na… Read more »

Mats
Mats
5 years ago

Jeg mangler stadig den gode forklaring pĂ„, hvorfor Europa ikke ‘bare’ ender som USA.
Mere vold, mindre tillid, splittelse. Ingen borgerkrig, intet sammenbrud.

Nuvel, der er mere plads derovre, mere potens, et nogenlunde fÊlles sprog og religion. Men derudover er lighederne da slÄende. Hvad skulle afgÞrende adskille os fra dem?

Mats
Mats
5 years ago
Reply to  steen

Brasilien er en dÄrlig sammenligning, da nordeuropÊere dér udgÞr en ganske lille andel af befolkningen.

Mats
Mats
5 years ago

Anders Bonde, En bar mark og et fĂŠlles projekt, to vĂŠsentlige forskelle. Til gengĂŠld vil mange amerikanere nok vĂŠre uenige i pĂ„standen om ‘migranter af den rette stĂžbning’. Husk pĂ„, at USA kĂŠmper med de samme internationale regler mht. asyl, altsĂ„ at asylanter i princippet blot skal betrĂŠde den yderste spids af Frihedens Land for at fĂ„ deres sag behandlet. Derudover skal man ikke glemme, at Mellemamerika er farligere end farligt. Det mest voldelige sted pĂ„ jorden, ifĂžlge flere institutter. Modborgerproblematikken gĂžr sig ogsĂ„ gĂŠldende her, de spansktalende vil have den sydlige del af USA tilbage pĂ„ ‘spanske’ hĂŠnder. I… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
5 years ago

Den hÀr sÀger mer Àn lÄnga artiklar:https://www.youtube.com/watch?v=BB0aFPXr4n4

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x