5
feb
Seneste opdatering: 5/2-19 kl. 1542
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi b√∂rjar med att konstatera att medborgarnas f√∂rtroende f√∂r de traditionella medierna har fallit till en bottenniv√•. Jan Tullberg refererar en unders√∂kning som visar att flertalet anser att man m√•ste f√∂lja alternativa medier f√∂r att f√∂rst√• vad som h√§nder. Den samlade uppfattningen √§r att det √§r de traditionella medierna som st√•r f√∂r s√• gott som all “fake news”.

SVT er selvf√łlgelig helt enest√•ende propagandistisk og l√łgnagtige i Europa, hvorfor svenske alternative medier er vokset helt enormt, men forskellen p√• SVT, SR, og DR, NRK og BBC er kun kvantitativ. Den venstrepolitiserende tendens er n√łjagtig den samme.

Jeg ser svenske¬† tv nyheder hver dag – de danske ser jeg aldrig – alene af sociologiske grunde. Jeg m√• vide, om hvad og hvor meget oraklet i Stockholm lyver den dag. Jeg skulle m√•ske sige “sociopatologiske.”

SVT dækning af særlige historier, viser også indirekte, hvad den svenske statsmagt mener om noget, for SVT og SR er dens vejrhane. Den stat i staten betaler Svensson 8 milliarder kroner om året for, det dobbelte af danskerne inden vi kuperede DR.

S√• l√¶nge de stirrer vilddyret lige i √łjnene, sker der dem ikke¬† noget

Man skal huske, at SVT har et sk√¶bnesf√¶lleskskab med svenske politikere. De har begge l√łjet om indvandringen og islam i s√• mange √•rtier, at det bedste de kan g√łre nu, er at holde sammen om l√łgnen.

Jeg forestiller mig, der er to slags svenske politikere og journalister. Der er dem, der er sm√•t k√łrende, hjernevaskede og uden en anelse om noget, og der er de normalt intelligente. Man g√łr en fejl, hvis man tror politikere er lige s√• dumme, som det de siger.

De ved udm√¶rket, at virkeligheden er ved at indhente dem, og de ved, at den er som en vild bj√łrn eller kamphund. S√• l√¶nge de stirrer den lige i √łjnene, sker der dem ikke¬† noget, men det sekund de vender sig om for at flygte, vil de blive fl√•et ihjel. De vilde dyr er her virkeligheden, og det folk, de systematisk har forr√•dt.

Den n√łgne abe har ogs√• disse instinkter, og bliver de f√łrst aktiveret, kan de debatterende klasser kigge i vejviseren efter civillisationens fernis. Det gale er ikke, at de findes, det er, at de aktiveres.

– L√¶s i√łvrigt polakken der flygtede fra kommunismen i 1976, og levede 40 √•r i Sverige, og nu sammenligner de to regimer: MACIEJ DOBRZYNSKI: POLEN D√Ö OCH SVERIGE NU.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
Mats
2 years ago

Jeg mangler stadig den gode forklaring p√•, hvorfor Europa ikke ‘bare’ ender som USA.
Mere vold, mindre tillid, splittelse. Ingen borgerkrig, intet sammenbrud.

Nuvel, der er mere plads derovre, mere potens, et nogenlunde f√¶lles sprog og religion. Men derudover er lighederne da sl√•ende. Hvad skulle afg√łrende adskille os fra dem?

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  steen

Brasilien er en d√•rlig sammenligning, da nordeurop√¶ere d√©r udg√łr en ganske lille andel af befolkningen.

Mats
Mats
2 years ago

Anders Bonde, En bar mark og et f√¶lles projekt, to v√¶sentlige forskelle. Til geng√¶ld vil mange amerikanere nok v√¶re uenige i p√•standen om ‘migranter af den rette st√łbning’. Husk p√•, at USA k√¶mper med de samme internationale regler mht. asyl, alts√• at asylanter i princippet blot skal betr√¶de den yderste spids af Frihedens Land for at f√• deres sag behandlet. Derudover skal man ikke glemme, at Mellemamerika er farligere end farligt. Det mest voldelige sted p√• jorden, if√łlge flere institutter. Modborgerproblematikken g√łr sig ogs√• g√¶ldende her, de spansktalende vil have den sydlige del af USA tilbage p√• ‘spanske’ h√¶nder. I… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Europa borde inte delta i USA:s globalistiska krigsf√∂ring och interventioner. USA har byggt upp en krigsindusti f√∂r att genom krig och interventioner kunna kontrollera v√§rldens resurser. Europas politiker har inte l√§rt sig n√•gonting efter tv√• v√§rldskrig hur viktigt det √§r att bevara de europeiska l√§nderna intakta utan de har i st√§llet best√§mt sig f√∂r att utradera och splittra de europeiska l√§nderna med mulitikulturalismen och massinvandring. De europeiska l√§nderna har blivit vasallstater till USA och globlister som inte bryr sig ett dugg om europeerna som f√•r betala f√∂r massinvandringen och f√∂rst√∂reslen av sina l√§nder. Europeerna har blivit slavar f√∂r att tj√§na… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Den här säger mer än långa artiklar:https://www.youtube.com/watch?v=BB0aFPXr4n4