5
feb
Seneste opdatering: 5/2-19 kl. 1542
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi börjar med att konstatera att medborgarnas förtroende för de traditionella medierna har fallit till en bottennivå. Jan Tullberg refererar en undersökning som visar att flertalet anser att man måste följa alternativa medier för att förstå vad som händer. Den samlade uppfattningen är att det är de traditionella medierna som står för så gott som all “fake news”.

SVT er selvfølgelig helt enestående propagandistisk og løgnagtige i Europa, hvorfor svenske alternative medier er vokset helt enormt, men forskellen på SVT, SR, og DR, NRK og BBC er kun kvantitativ. Den venstrepolitiserende tendens er nøjagtig den samme.

Jeg ser svenske  tv nyheder hver dag – de danske ser jeg aldrig – alene af sociologiske grunde. Jeg må vide, om hvad og hvor meget oraklet i Stockholm lyver den dag. Jeg skulle måske sige “sociopatologiske.”

SVT dækning af særlige historier, viser også indirekte, hvad den svenske statsmagt mener om noget, for SVT og SR er dens vejrhane. Den stat i staten betaler Svensson 8 milliarder kroner om året for, det dobbelte af danskerne inden vi kuperede DR.

Så længe de stirrer vilddyret lige i øjnene, sker der dem ikke  noget

Man skal huske, at SVT har et skæbnesfælleskskab med svenske politikere. De har begge løjet om indvandringen og islam i så mange årtier, at det bedste de kan gøre nu, er at holde sammen om løgnen.

Jeg forestiller mig, der er to slags svenske politikere og journalister. Der er dem, der er småt kørende, hjernevaskede og uden en anelse om noget, og der er de normalt intelligente. Man gør en fejl, hvis man tror politikere er lige så dumme, som det de siger.

De ved udmærket, at virkeligheden er ved at indhente dem, og de ved, at den er som en vild bjørn eller kamphund. Så længe de stirrer den lige i øjnene, sker der dem ikke  noget, men det sekund de vender sig om for at flygte, vil de blive flået ihjel. De vilde dyr er her virkeligheden, og det folk, de systematisk har forrådt.

Den nøgne abe har også disse instinkter, og bliver de først aktiveret, kan de debatterende klasser kigge i vejviseren efter civillisationens fernis. Det gale er ikke, at de findes, det er, at de aktiveres.

– Læs iøvrigt polakken der flygtede fra kommunismen i 1976, og levede 40 år i Sverige, og nu sammenligner de to regimer: MACIEJ DOBRZYNSKI: POLEN DÅ OCH SVERIGE NU.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MatsSnowflingasteenSamuel af Ugglas Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mats
Guest
Mats

Jeg mangler stadig den gode forklaring på, hvorfor Europa ikke ‘bare’ ender som USA.
Mere vold, mindre tillid, splittelse. Ingen borgerkrig, intet sammenbrud.

Nuvel, der er mere plads derovre, mere potens, et nogenlunde fælles sprog og religion. Men derudover er lighederne da slående. Hvad skulle afgørende adskille os fra dem?

Mats
Guest
Mats

Anders Bonde, En bar mark og et fælles projekt, to væsentlige forskelle. Til gengæld vil mange amerikanere nok være uenige i påstanden om ‘migranter af den rette støbning’. Husk på, at USA kæmper med de samme internationale regler mht. asyl, altså at asylanter i princippet blot skal betræde den yderste spids af Frihedens Land for at få deres sag behandlet. Derudover skal man ikke glemme, at Mellemamerika er farligere end farligt. Det mest voldelige sted på jorden, ifølge flere institutter. Modborgerproblematikken gør sig også gældende her, de spansktalende vil have den sydlige del af USA tilbage på ‘spanske’ hænder. I… Read more »

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Europa borde inte delta i USA:s globalistiska krigsföring och interventioner. USA har byggt upp en krigsindusti för att genom krig och interventioner kunna kontrollera världens resurser. Europas politiker har inte lärt sig någonting efter två världskrig hur viktigt det är att bevara de europeiska länderna intakta utan de har i stället bestämt sig för att utradera och splittra de europeiska länderna med mulitikulturalismen och massinvandring. De europeiska länderna har blivit vasallstater till USA och globlister som inte bryr sig ett dugg om europeerna som får betala för massinvandringen och förstöreslen av sina länder. Europeerna har blivit slavar för att tjäna… Read more »

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Den här säger mer än långa artiklar:https://www.youtube.com/watch?v=BB0aFPXr4n4