5
feb
Seneste opdatering: 5/2-19 kl. 2318
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den er ikke så stor som pavens, der iøvrigt blev bygget som beskyttelse mod maurerne (muslimerne), men til gengæld er hans knaldhytte i Katonah nord for New York flottere end pavens. Hykleriets sprog er mere universelt end så mange andre menneskelige egenskaber. Fra Rom over Bryssel til Katonah. Paven er i arabverdenen, og trods sine 82 år, er han dum som en dør: Pope and Al-Azhar Grand Sheikh: Terrorism due to “incorrect interpretations of religious texts” and poverty.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
steenNiels HenriksenJohn schlanderPeter Zichau Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Please Mr. Putin
Tear down that wall.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Steen, har du mon nogle informationer fra dine tyske forbindelser angående identiteterne på de to 19-årige “tyske” mænd, der netop er blevet dømt ved Flensburger Landgericht for adskillige stenkast mod køretøjer fra en motorvejsbro på A7 sidste år?

De har i dag fået en dom på 6 år (!) ved en ungdomsdomstol, men identiteterne holdes af “mystiske” årsager hemmelige ?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Fra TV2s artikel:

“De to mænd fik deres dom bag lukkede døre på grund af personlige og sociale hensyn. De fik samtidig også behandlet sagen ved en såkaldt ungdomsdomstol i stedet for en voksendomstol på grund af de unge mænds {” deres”, for h. } alder.”

John schlander
Guest
John schlander

Niels . Er det blot for at få bekræftet, hvad alle nord for Alperne formoder. ?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Ja, bare for en god ordens skyld ?