11
feb
Seneste opdatering: 12/2-19 kl. 0703
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Flygtningekrise’ staves Juncker, Timmermans og Verhofstadt. Ungarn giver sig IKKE

SĂ„ meget synes ganske sikkert. Ungarns udenrigsminister Szijjarto interviewes af France 24. BemĂŠrk fra minut 10:18, hvor han kommer ind pĂ„ Migrationspagten, som dobbeltsnakkende danske politikere anfĂžrt af statsministeren alle godkendte, samtidigt med at vi skal tro, de vil fĂžre ‘en stram udlĂŠndingepolitik.’

Der faldt deres masker i et kort Þjeblik og danske medier hjalp dem tilbage pÄ sporet ved ikke at grave i det. Hvad havde vÊret mere naturligt end at grave i, hvorfor StÞjberg ikke ville til Marrakesh, som det var hendes job?

De har en anden dagsorden, de ikke indvier befolkningen i

Hun slap for al videre tiltale efter sin tyndbenede, minimalistiske grund: “»Jeg har ikke tidligere deltaget i den slags konferencer, og jeg ser heller ikke mig selv som deltager i den her.« Tableau, sagde danske medier. Husk LĂžkke, Frederiksen, StĂžjberg og alle andre end DF for det, nĂ„r folketingsvalget kommer, for de drejer dig nogle knapper. Disse mennesker og partier er ikke ĂŠrlige, de har en anden dagsorden, de ikke indvier befolkningen i. – Se ogsĂ„ Sofia Nerbrand om Viktor OrbĂĄn: NĂ€r folk blir ett fult ord.

Douglas Murray i Sveriges Radio

Endnu en sten er faldet ud af den svenske ‘elites’ forsvarsmur

Douglas Murray er inviteret til Stockholm af Ayn Rand Institute Global og Fria Moderata Studentförbundet. Tiderne skifter i Sverige, omend det er gÄet langsommere end alle andre steder i Vesteuropa.

Efter jeg mÞdte Murray for fÞrste gang omkring 2007, har jeg haft en Google News Alert pÄ ham. Trods det, at han i to Är har vÊret Europas mest omtalte forfatter, var der aldrig nogle svenske hits pÄ ham. Aldrig som i never.

I alle store seriĂžse aviser i Europa, har Murrays bog vĂŠret flittigt omtalt, skĂžnt det skal siges, at kun Kristeligt Dagblad ville mĂžde ham, da han var i KĂžbenhavn i november 2018.

Han eksisterede ikke i Sverige og svensk presse, i stedet blev jeg adviseret om den svensk-canadiske ishockey-spiller Douglas Murray gĂžr og laden ugentligt, men mirakler sker selv i Sverige, de er bare forhalet tyve Ă„r i tid af en rĂžd-liberal presse, der har haft frit spil, fordi der ikke var nogen konservatisme i Sverige. Svenske ‘borgerlige’ er liberalister i en mere utopisk klasse end danske. Med SD kom der i 2010 lidt konservatisme i Riksdagen, der som bekendt er udgrĂŠnset som ‘nazisme.’

Ingen ‘kontroversielle’ personer slippes ind i  svensk public service uden en disclaimer: Hör Ă€ven efterföljande analys av Per WirtĂ©n, författare och Paulina Neuding pĂ„ nĂ€ttidskriften Quilette. Hur ska vi tolka honom och hans bok?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Ungerns utrikesminsister har helt rĂ€tt att Europas politiker vill göra illegal invandring legal eftersom i deras vĂ€rld Ă€r all invandring den bĂ€sta sak som kan hĂ€nda och ju fler desto bĂ€ttre. EuropĂ©erna mĂ„ste dĂ€rför motsĂ€tta deras politik och kĂ€mpa för sin egen överlevnad eftersom deras politiska ledare har vĂ€nt dem ryggen. Europa Ă€r nĂ€mligen pĂ„ ett expresstĂ„g till undergĂ„ng och politikerna har betĂ€mt sig att det skall inte fĂ„ finnas nĂ„gra sjĂ€lvstĂ€ndiga och homogena lĂ€nder i Europa. De arbetar flitigt att utplĂ„na de tidigare europeiska lĂ€nderna för evigt. Politikerna lyssnar inte till förnuft och logik utan de maktgalna och giriga… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Snowflinga

De er jo nÞd til at forsÞge at sÊtte fut i deres forfejlede projekt, inden hÞjreflÞjen sidder pÄ al magten.
Én ting er bare helt sten sikker. De nĂ„r det ikke..!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Hans bok kjenner jeg ikke til,men verkeligheten..iallaf Sveriges. Med LĂžfven regjeringen, og Reinfeldt fĂžr..”Ăžpna hjertan” som fikk tragiske konsekvenser for innbyggerne med voldtekter,mord, rĂ„n mm dagligen..som har Ăžkt parallelt med flere illegale og “godkjente”. BrĂ„ sier 90% blir begĂ„tt av ikke Eurpeer, da de som er godkjent..og blir anmeldt..store mĂžrketall. og med nĂ„vĂŠrende Sosse LĂžfvenregjering stĂžtte at C L blir dette bare en Ăžkning. LĂžfven smisker med EU, som de fleste ledere i Europa gjĂžr..med tanke pĂ„ en fremtidig topp jobb der.. Skit i folket, bare de selv kan trixe seg til mere penger. Siste mĂ„linger viser et flertall for… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Husk LÞkke, Frederiksen, StÞjberg og alle andre end DF for det, nÄr folketingsvalget kommer

Jeg vil vÊdde min Laborghini Gallardo mod en sur tennissok pÄ at DF pÄ forhÄnd havde aftalt med S, at de gik ind og holdt hÄnden under LÞkke, sÄ KTD ikke kom i den pinlige situation at komme til at vÊlte regeringen pÄ en ubetydeligt detalje som Danmarks forsatte eksistens.

KTD er vĂŠrre end Marianne Jelved, for Jelved lod ikke som om hun kĂŠmpede for Danmark.

Allan Hansen
Allan Hansen
5 years ago

Jihad klodser!

Euro kommunisme er den stĂžrste skandale i Europas historie!
https://youtu.be/Q39uN2z2ejI

River
River
5 years ago

DF er ikke uden ansvar for Marraches. Eneste acceptable reaktion af den slags tiltag er at de trĂŠkker al stĂžtte til dem der vil ĂždelĂŠgge landet. DF er skammelige opportunister og har tabt deres vej fuldstĂŠndig.

britta
britta
5 years ago
Reply to  steen

VĂŠlte regeringen? Der kommer jo snart valg alligevel. NĂ„r alle andre partier synes det er ok at skrive under, er det et slag i luften. Hvis et valg havde medfĂžrt, at der ikke blev skrevet under, havde det vĂŠret en helt anden sag. MeningsmĂ„linger viser at vi sandsynligvis fĂ„r en “rĂžd” regering, sĂ„dan har det ligget lĂŠnge, og Mette ville jo ogsĂ„ have skrevet under.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
5 years ago

Vi skÀms för Nerbrands mobbning av den Ungerska nationen och folket.
Hon kan gĂ€rna fortsĂ€tta att berĂ€tta om “NATIONALSOCIALISTER” och KOMMUNISTER.
Samma byke.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11183194/den-stoerste-indskraenkning-af-ytringsfriheden-siden-anden-verdenskrig

En enkelt sÊtning synes undgÄet korrekturen:
Man sélger jo ikke ud af sit land, og slet ikke et demokrati, ved at promovere en bestemt holdning eller information – sand eller falsk.

Man sĂŠlger eksempelvis ud af sit land ved promovering eller de facto haven fri indvandring, respektivt ingen udvisning hĂŠvdes mulig.
Set herfra.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x