11
feb
Seneste opdatering: 12/2-19 kl. 0703
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Flygtningekrise’ staves Juncker, Timmermans og Verhofstadt. Ungarn giver sig IKKE

Så meget synes ganske sikkert. Ungarns udenrigsminister Szijjarto interviewes af France 24. Bemærk fra minut 10:18, hvor han kommer ind på Migrationspagten, som dobbeltsnakkende danske politikere anført af statsministeren alle godkendte, samtidigt med at vi skal tro, de vil føre ‘en stram udlændingepolitik.’

Der faldt deres masker i et kort øjeblik og danske medier hjalp dem tilbage på sporet ved ikke at grave i det. Hvad havde været mere naturligt end at grave i, hvorfor Støjberg ikke ville til Marrakesh, som det var hendes job?

De har en anden dagsorden, de ikke indvier befolkningen i

Hun slap for al videre tiltale efter sin tyndbenede, minimalistiske grund: “»Jeg har ikke tidligere deltaget i den slags konferencer, og jeg ser heller ikke mig selv som deltager i den her.« Tableau, sagde danske medier. Husk Løkke, Frederiksen, Støjberg og alle andre end DF for det, når folketingsvalget kommer, for de drejer dig nogle knapper. Disse mennesker og partier er ikke ærlige, de har en anden dagsorden, de ikke indvier befolkningen i. – Se også Sofia Nerbrand om Viktor Orbán: När folk blir ett fult ord.

Douglas Murray i Sveriges Radio

Endnu en sten er faldet ud af den svenske ‘elites’ forsvarsmur

Douglas Murray er inviteret til Stockholm af Ayn Rand Institute Global og Fria Moderata Studentförbundet. Tiderne skifter i Sverige, omend det er gået langsommere end alle andre steder i Vesteuropa.

Efter jeg mødte Murray for første gang omkring 2007, har jeg haft en Google News Alert på ham. Trods det, at han i to år har været Europas mest omtalte forfatter, var der aldrig nogle svenske hits på ham. Aldrig som i never.

I alle store seriøse aviser i Europa, har Murrays bog været flittigt omtalt, skønt det skal siges, at kun Kristeligt Dagblad ville møde ham, da han var i København i november 2018.

Han eksisterede ikke i Sverige og svensk presse, i stedet blev jeg adviseret om den svensk-canadiske ishockey-spiller Douglas Murray gør og laden ugentligt, men mirakler sker selv i Sverige, de er bare forhalet tyve år i tid af en rød-liberal presse, der har haft frit spil, fordi der ikke var nogen konservatisme i Sverige. Svenske ‘borgerlige’ er liberalister i en mere utopisk klasse end danske. Med SD kom der i 2010 lidt konservatisme i Riksdagen, der som bekendt er udgrænset som ‘nazisme.’

Ingen ‘kontroversielle’ personer slippes ind i  svensk public service uden en disclaimer: Hör även efterföljande analys av Per Wirtén, författare och Paulina Neuding på nättidskriften Quilette. Hur ska vi tolka honom och hans bok?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Peter ZichauFelix KrullAllan HansensussebassaSteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Snowflinga
Guest
Snowflinga

Ungerns utrikesminsister har helt rätt att Europas politiker vill göra illegal invandring legal eftersom i deras värld är all invandring den bästa sak som kan hända och ju fler desto bättre. Européerna måste därför motsätta deras politik och kämpa för sin egen överlevnad eftersom deras politiska ledare har vänt dem ryggen. Europa är nämligen på ett expresståg till undergång och politikerna har betämt sig att det skall inte få finnas några självständiga och homogena länder i Europa. De arbetar flitigt att utplåna de tidigare europeiska länderna för evigt. Politikerna lyssnar inte till förnuft och logik utan de maktgalna och giriga… Read more »

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

De er jo nød til at forsøge at sætte fut i deres forfejlede projekt, inden højrefløjen sidder på al magten.
Én ting er bare helt sten sikker. De når det ikke..!

sussebassa
Guest
sussebassa

Hans bok kjenner jeg ikke til,men verkeligheten..iallaf Sveriges. Med Løfven regjeringen, og Reinfeldt før..”øpna hjertan” som fikk tragiske konsekvenser for innbyggerne med voldtekter,mord, rån mm dagligen..som har økt parallelt med flere illegale og “godkjente”. Brå sier 90% blir begått av ikke Eurpeer, da de som er godkjent..og blir anmeldt..store mørketall. og med nåværende Sosse Løfvenregjering støtte at C L blir dette bare en økning. Løfven smisker med EU, som de fleste ledere i Europa gjør..med tanke på en fremtidig topp jobb der.. Skit i folket, bare de selv kan trixe seg til mere penger. Siste målinger viser et flertall for… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Husk Løkke, Frederiksen, Støjberg og alle andre end DF for det, når folketingsvalget kommer

Jeg vil vædde min Laborghini Gallardo mod en sur tennissok på at DF på forhånd havde aftalt med S, at de gik ind og holdt hånden under Løkke, så KTD ikke kom i den pinlige situation at komme til at vælte regeringen på en ubetydeligt detalje som Danmarks forsatte eksistens.

KTD er værre end Marianne Jelved, for Jelved lod ikke som om hun kæmpede for Danmark.

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Jihad klodser!

Euro kommunisme er den største skandale i Europas historie!
https://youtu.be/Q39uN2z2ejI

River
Guest
River

DF er ikke uden ansvar for Marraches. Eneste acceptable reaktion af den slags tiltag er at de trækker al støtte til dem der vil ødelægge landet. DF er skammelige opportunister og har tabt deres vej fuldstændig.

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Vi skäms för Nerbrands mobbning av den Ungerska nationen och folket.
Hon kan gärna fortsätta att berätta om “NATIONALSOCIALISTER” och KOMMUNISTER.
Samma byke.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11183194/den-stoerste-indskraenkning-af-ytringsfriheden-siden-anden-verdenskrig

En enkelt sætning synes undgået korrekturen:
Man sælger jo ikke ud af sit land, og slet ikke et demokrati, ved at promovere en bestemt holdning eller information – sand eller falsk.

Man sælger eksempelvis ud af sit land ved promovering eller de facto haven fri indvandring, respektivt ingen udvisning hævdes mulig.
Set herfra.