20
feb
Seneste opdatering: 21/2-19 kl. 0916
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

410 godkendte asylanter på 37 år

Black Pigeon er canadier bosiddende i Japan. Jeg føler en veneration, fordi det var det første fjerne land, jeg rejste til som ung, fordi min mor blev født i Nagasaki i 1919. Hun kom hjem inden 1945.

28 asylanter blev godkendt sidste år. Siden 1982 har 4,882 søgt asyl i Japan, men kun 410 har fået det. Japan har også underskrevet The 1951 Convention relating to the Status of Refugees and the 1967 Protocol, så hvad foregår der? Det kan man læse her: Japan is obliged to accept refugees, so why so few?

Man spørger sig selv, hvor meget af Vestens misere, der lade sig spore tilbage til den måde, kvinder, bøsser og jøder stemmer på. De tre grupper, der har mest at frygte fra islam. De to sidste naturligvis meget lidt, eftersom de er så ganske få. Bøsser er 1.5 procent af befolkningen, og jøder om muligt endnu færre.

De mange er kvinderne, de flytter parlamenter, og flertallet er spejlblanke hvad angår deres egen og deres børns overlevelse med forbehold for, at ældre kvinder er betydeligt fornuftigere og mere vidende. Det ses af, hvordan de stemmer.

Kvinderne havner i fokus som den store politiske blamage for et selvopholdende folkestyre

Kvinderne havner altså i fokus som den store, politiske blamage. Kan de tage sig sammen til at leve i den forhåndenværende verden, eller skyder de sig selv og deres eneste lille nation en kugle for panden? Er kvindelig stemmeret en varig overlevelsesstrategi? Er  unge kvinder tilregnelige?

Vi er nok der, hvor vi siger “nej”, men det er vigtigere at 18 årige kvinder stemmer, end at vi overlever som nation. I 1968 ville det have heddet: “Lad Sovjetunionen vinde,” hvilket mange skrev under på frem til 1991. Islam er nutidens Sovjetunionen, som den var tredivernes nazisme og fremtidens voldelige totalitarisme i Vesten.

På sin vis, er 30’erne kommet tilbage. Vore dages  Churchill  hedder “Tommy Robinson, Geert Wilders, Ibn Warraq, Fjordman,  Hirsi Ali og Lars Hedegaard.” Den store kødrand kaster lort på dem, som den gjorde dengang. I dag er offentligheden blot meget større, indtil EU får den lukket ned med artikel 11. 4.7 mio. tyskere skrev under imod EU’s kommende censur igår.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ignoranten
ignoranten
2 years ago

Til næste vinter tager jeg jagttegn og køber mig lidt rifler (R15) og en god bukkerifel med kikkert.. Derudover et par haglgeværer.. Har allerede min gamle bedstefars side-by-side hos en bekendt med jagttegn… Skide være med jagt… Jeg skal bare have dem stående i mit soveværelse… Og så hygge om aftenen med cognac foran pejsen mens jeg vedligeholder arsenalet… 🙂

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

“It was always the women, and above all the young ones, who were the most bigoted adherents of the Party, the swallowers of slogans, the amateur spies and nosers-out of unorthodoxy.”

-George Orwell, Nineteen Eighty-Four

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  John Sorensen

“This is your last chance. After this there is no turning back. You take the blue pill: the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill: you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit hole goes.”

-Morpheus, The Matrix

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago
Reply to  Mats

Konformitet eller frihed? Sandhed eller løgn? Asch Conformity Experiment.
https://www.youtube.com/watch?v=TYIh4MkcfJA

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jøderne er måske ikke så mange i antal, men deres indflydelse og magt er så meget mere omvendt proportional med deres faktiske antal, hvis man ser på deres tyngde og indflydelse i medier og den globale finansverden. En magt og indflydelse, der mildest talt ikke smager meget af demokrati, hvis man med demokrati mener én mand/kvinde, én stemme. Så det “demokrati” får de anskaffet med deres egen taktik. Heeelt uden om demokratiet…

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago
Reply to  Margrethe

USA har netop vedtaget en lov hvor de vil bekæmpe sådanne udtalelser i Europa.
https://www.congress.gov/bill/115th-congress/house-bill/672/text

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago
Reply to  John Sorensen

.

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  Margrethe

Netop, og sådan vil sorte også sige om hvides magt.
Demokrati, javel. Bare det er os, der sidder øverst.

Underkend i den henseende ikke jødiske indpiskeres rolle i omstyrtningen af Sydafrikas raceadskillelsesregime.

En anden en ville i øvrigt hævde, at hele debatten om integration og parallelsamfund ligger i forlængelse heraf, og man kan undre sig over, hvorfor borgerligheden i dag synes at være så ivrige fortalere for den første model.

Joe ‘Mashel’ Slovo, forhenværende leder af Sydafrikas Kommunistiske Parti, tidligere ledende medlem af ANC samt af partiets militsenhed, Umkhonto we Sizwe.
comment image