23
feb
Seneste opdatering: 23/2-21 kl. 1353
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Mangfoldighed er Gävles styrke”

Man kunne også kalde den “Kvindebyen” efter  Fellini, for kvinder er nu engang de mest mangfoldige. –  Gävle er en mindre by 200 kilometer nord for Stockholm, og inden Riksdagen bestemte sig for at forære hele landet væk, var der ikke meget ‘mangfoldighed’ over den.

Riksdagen minder mig om en klassekammerat, jeg havde i underskolen. Hans far var stenrig, så drengen købte sig aflad over at være så rig, ved at give værdifulde gaver væk til børn af mere almindelige økonomier, og man havde en noget dårlig smag i munden over det, selvom jeg ikke kunne formulere det som 8-årig.

Sverige må være islams nemmeste erobring i 1400 år

Ligeså med Riksdagen. De blev trætte af at være verdens rigeseste og fredeligste land, de trængte til slippe af med deres dårlige samvittighed over at have haft så dygtige forfædre. Nu går det ned ad bakke i susende fart, så nu har de ikke så dårlig samvittighed længere, men byens nye postergirl, Suzan Hindi , er ups, medlem af en radikal, ISIS tilbedende moske.

Multikultierne kan ikke sætte en fod rigtigt, men når islam overtager hele butikken, har de det sikkert godt igen. Sverige må være islams nemmeste erobring i 1400 år. Gävles nya ”affischflicka” har kopplingar till radikal moské.(video spiller kun på Facebook)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ignoranten
ignoranten
2 years ago

Skal dette tolkes som Gavle nu er islamisk område..?? Hvis så, håber jeg afviklingen af Sverige går rigtig hurtig… Så resten af Europa med dette skræk eksempel, kan nå at vende vores egen udvikling…!!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Här är bilbrännarna från Södertälje – surprise, surprise ?

Inrikes22 februari, 2019

https://samnytt.se/har-ar-bilbrannarna-fran-sodertalje/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago
Morningstar
Morningstar
2 years ago

Danskar brukar i regel ha större kunskaper om svenska artister än tvärtom. En av dessa som jag vet kommer från Gävle är Thomas Di Leva, även kallad Gävle-Jesus. Under sin storhetstid gick han ju också klädd i pyjamas. Undrar vad han anser om hemstadens omvandling. Han kanske rent av känner sig mer hemma nu när fler går klädda i pyjamas utomhus.

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Mangfoldighed

Min ven Paco kom forbi med en frisk fanget krabbe – der
blev fest i det lille hus.

P.S: det bedste kød sidder i kloen.
https://youtu.be/iEqz7_oTnOg

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Pas på med at dømme andre pga “vidtløftige ideer”. Chemtrails, hvor mange nedgørelser har de ikke fået. Men tænk sig engang, US Airforce har offentliggjort billeder af sin atmosfære-sprøjte-eskadrille 910th Airlift Wing residing in Youngstown, Ohio

https://www.zerohedge.com/news/2017-09-09/mind-chemtrails-us-air-force-dispatches-sprayer-aircraft-response-harvey

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Føj for den lede!!. Velkommen til Sverigstan